five hundred twenty-five thousand six hundred minutes

Kaikki mitä rakastin

 Mietin, miten pistäisin tämän vuoden purkkiin. Postaisinko vuoden parhaat kirjat, leffat ja kynsilakat? Vai selaisinko läpi tietokoneen valokuvakansion nimeltä 2011? Pohtisinko, mitä tapahtui, missä kehityin, mitä olisin tehnyt toisin?

 

Tulin siihen tulokseen, että oikeastaan ei huvita. Juuri nyt huvittaa olla vähän kuin sellainen kärryjä vetävä hevonen, jolla on silmälaput. Se näkee vain eteenpäin.

 

Paitsi että toisin kuin se heppa, minä en ajatellut ensi vuonna vetää perässäni mitään raskasta. Jätän kuormat ja painolastit tähän vuoteen.

 

 

Mutta sen verran olen tapojeni orja, että tänään, kuten viimekin vuoden viimeisenä päivänä ja monena sitä ennen, soitan Rent-musikaalin biisiä Seasons of Love ja laulan mukana asian vaatimalla dramaattisuudella (ei unohdeta käsiliikkeitä).

 

Lakkaan kynsiä, pistän kuoharipullon jääkaappiin ja olen valmis seuraaviin viiteensataankahteenkymmeneenviiteentuhanteenkuuteensataan minuuttiin.

 

Joten, pitemmittä puheitta, muisteloitta, listauksitta ja kertauksitta:

 

juhlittepa vuodenvaihdetta isosti, pienesti tai hädintuskin - hauskaa iltaa ja kaikkea hyvää ensi vuodelle!

 

 

Kommentit

Suski (Ei varmistettu)

En ole aiemmin kommentoinut, mutta nyt oli pakko. Rent on rakkautta, <3! Blogisi on myös mainio, kiitos siitä :)

Yökukkuja (Ei varmistettu)

Täällä ei erityisemmin juhlita, mutta kahdeksan viikkoa vanhat kaksoset pitää kyllä huolen, että yöllä kuitenkin valvotaan.. Täytyy varmaan vilkaista syöttöjen välissä raketteja ikkunasta :) Hyvää uutta vuotta Eeva!

ellie (Ei varmistettu)

lueskelen satunnaisesti blogiasi, tykkäsin myös ruokablogistasi :) ihan pakko kuitenkin nyt vähän korjata, ensi vuonnahan on minuutteja tarjolla peräti 527040 kpl, koska on karkausvuosi ;D

ellie (Ei varmistettu)

ja sitten, koska itsekin sähläilen, korjataan vielä: ensi vuodellahan tarkoitan siis jo vaihtunutta (eli tätä) vuotta! :D

Maaria (Ei varmistettu)

Ihanaa alkavaa vuotta lempiblogini kirjoittajalle! Itse kehitin vakavan Downton Abbey-riippuvuuden joululoman aikana. Oletko samassa veneessä kanssani? Voin nähdä sinut fanittamassa Violetia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.