Fresh excellent lucky dates

Fresh excellent lucky dates.

Niitä toivon teille kaikille vuodelle 2014. (Saatte ymmärtää date-sanan käännöksen ihan miten haluatte.)

Huomenna starttaa muuttokuorma ja uusi elämä. Olo on niin sekopäisen onnekas, että saatan kohta mennä ja ostaa Ässä-arvan. Kaikki ne uudet korttelit ja kadunkulmat, joiden takaa voi tulla vastaan ihan mitä vain. 

Voi sinua maailma, kyllä sinä olet kaunis. Ja niin iso, kirjoitti joskus Robert McLiam Wilson. Tänään olen Roopen kanssa ihan samoilla linjoilla.

Voi sinua maailma. Niin hitosti olet antanut. Ja tämäkin vielä: kerran vuodessa käännetään kalenteria ja muistutetaan, että kaikki voi alkaa alusta, jos vain haluat. Ja että paikat joihin mennä ja kädet joita kätellä eivät tästä maailmasta lopu.

Ja että jossain Iranissa joku on suunnitellut juuri tuollaisen taatelipakkauksen, joka osui juuri minun tielleni juuri oikealla hetkellä. Halleluja, kiitos ja ylistys.

Fresh excellent lucky, siinä kolme hyvää sanaa vuodelle 2014.

Kommentit

ida365xxx (Ei varmistettu) http://ida365.refashion.fi

tää on niin mahtava. pusuja uuteen elämänvaiheeseen, eeva! :-*

Eeva Kolu

Pusuja Ida! Tuu moikkaamaan mua joskus, kun oot Helsingissä!

Jee, olen iloinen puolestasi! Toivottavasti bongaan sut jostakin, tai sitten voidaan mennä vaikka Koivukylän Maximiin joraamaan, se nimittäin on nykyisin taas pystyssä ;)

Lovea ja hyvää alkavaa viikkoa Eeva!

Eeva Kolu

Maxim, apua! Mistä tää tuli? :D

Möö (Ei varmistettu)

Mutta miten mies? Jääkö mies Turkuun? :/

Eeva Kolu

Mies jää Turkuun, jossa sen on hyvä olla :)

TaikaM
Magic Mannila

Haha, parasta. Vois myös olla hyvä tatska? ;D

Eeva Kolu

JUST mietin ihan samaa! :D

Sä oot joskus kirjoittanut Maximista! Se taas iski muhun, koska olen vuosina 04, 05 viettänyt siellä useammankin viikonlopun tanssahtelemassa dancehallin ensiaskeliani ;D

Sra (Ei varmistettu)

Onnea Eeva uuteen alkuun ja tervetuloa Helsinkiin! Äitini on samassa lafkassa töissä kuin sinä, hehkutin sille että saavat olla onnellisia kun saivat sun kaltaisen tyypin sinne töihin. Kivaa alkavaa vuotta! :)

Olga (Ei varmistettu)

Se date olis kans hyvä sana! En edes muista, milloin olisin viimeksi käynyt treffeillä. Siitä on... liian monta vuotta! Tarttis varmaan tehrä jottai asialle, esim. tämän vuoden aikana...

Apache (Ei varmistettu)

Kunpa ne keskittyisivät Iranissa useammin tuollaisiin tuotteisiin kuin pommeihin ja sotimiseen... Mutta utelias kun on ihmisen luonto, niin meinaatko nyt sitten kulkea Turun ja Helsingin väliä ja vice versa vai jääkö mies ihan itsekseen Turkuun ja sinä jatkat omaa elämääsi? Onnea uudesta työpaikasta! ja vaikka Hesarin ruokajuttusi loppuvat niin Kiitos ihanasta blogistasi! Tulen myös Maku-lehteen tutustumaan tarkemmin jatkossa. :)

http://howsheloves.blogspot.fi/ (Ei varmistettu) http://howsheloves.blogspot.fi/

I'm all with you! Fresh, excellent, lucky, yeah!

Päivi

jipii, kohti uusia tuulia! onnen täytteistä uuta vuotta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko kämppä löytynyt jo? :)

Kat-ja (Ei varmistettu)

Voi Eeva, teit sen taas; kirjoitit niin ihanan postauksen, ettei paremmasta väliä, tuossa oli kaikki ja se tärkein eli toivo: "Ja että paikat joihin mennä ja kädet joita kätellä eivät tästä maailmasta lopu."
Onnea elämääsi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletkos lukenut Paulo Coelhon Alkemistin? Siinä on vaikuttava kirja. Suosittelen.
Nasu

tEE (Ei varmistettu)

Voi miten tarkeitä ja kauniita sanoja peräkkäin pistit. Tärkeitä aatoksia. Kiitos niistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.