Hairahdus silakkamarkkinoilla

Kaikki mitä rakastin

Kävin silakkamarkkinoilla. Olivat muuten pirun hyvät markkinat, vaikka en syönytkään yhtään silakoita. Löysin ihan mahtavia juttuja, joista täytyy raportoida pikimmiten.

Kuvan namit eivät lukeutuneet mahtaviin löytöihin. Ne lukeutuvat samaan kastiin kuin metrilakut: näyttävät kivoilta, maistuvat pahoilta, ja silti niihin aina haksahtaa. Suihkutetaankohan markkinoilla ilmaan jotain, joka saa ihmiset ostamaan pahaa karkkia?

Ja millainen hitti olisi, jos joku alkaisi valmistaa markkinoille karkkia, joka sekä näyttää että maistuu hyvältä... Siinä miljoonan taalan bisnesidea, olkaa hyvä.

Tiesin jo tuon unelmien fudge-kojun nähdessäni, että nuo eivät voi maistua hyviltä. Mutta kun ne olivat ihan kuin jostain Willy Wonkan karkkikaupasta. Esteetikko (tai lapsi) minussa ei voinut vastustaa vaan kahmi värikästä tahmaa koko rahan edestä.

Niin juu. Olivat tosi pahoja. Vähän kuin kuivahtaneita englanninlakuja. 

(Mutta näyttivät tosi nätiltä karkkipurkissa.)

(Ja söin ne silti.)

 

Kommentit

Plop (Ei varmistettu)

Mutta hei, kaikista pahimpia ovat ne elokuvavuokraamoissa myytävät karkkien "kopioversiot": luulet lastaavasi pussiin herkullisen kirpeitä ufoja ja kotona ensimmäistä maistaessasi huomaat sen vain olleen täsmälleen samannäköinen versio siitä oikeasta. Se ketuttaa melkein vielä enemmän! :D

Riina Pariisista (Ei varmistettu) http://pariisistapaivaa.blogspot.fr/

Hyvä yritys, mutta ei. Kieltäydyn uskomasta, että jokin noin herkun näköinen voi olla pahaa.

tildah (Ei varmistettu)

mä myös hairahdin noihin ween maan wiljaa -messuilla.. en osta toiste! niiin pahoja, vaikkakin kauniita.

Nipsuu (Ei varmistettu)

Mutta kaikista ärsyttävintä on tuo, että vaikka ne olisi kuinka pahoja, ne täytyy silti syödä... Mua ainakin ärsyttää, kun tulee kauhee kasa turhia kaloreja jostakin, joka ei edes oo hyvää...

Nipsuu (Ei varmistettu)

Mutta kaikista ärsyttävintä on tuo, että vaikka ne olisi kuinka pahoja, ne täytyy silti syödä... Mua ainakin ärsyttää, kun tulee kauhee kasa turhia kaloreja jostakin, joka ei edes oo hyvää...

I feel you'r pain... aina minäkin haksahdan noihin. Kampissa on sellainen koju jossa myydään noita samanlaisia fudgeja ja ainakin kolme kertaa oon ostanut siitä kun on ollut niin hyvän näkösiä (maistuneet kamalalta).  Ehkä haksahdan niihin siksi koska toivon, että ne maistuisivat samalta kun brightonilaisessa fudge- puodissa, jossa keitettiin paikan päällä kaikki kaupan fudge... tuoksu oli jumalainen. :)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Haa, varmaankin sama fudge-myyjä oli kojuineen myös täällä viikko sitten markkinoilla. Esillepano oli kieltämättä todella herkullinen ja hetken jo mietin, että pitäisikö... mutta en ostanut. Suoritin vain perinteiset villasukkaostokset ja painelin kotiin, ilmeisesti ihan hyvä niin.

Hosuli
Hömppäblogi

Oi ja voi. Mutta niistä sai tuon upean kuvan!

sannero (Ei varmistettu) http://saippuakuplasateenkaari.blogspot.fi

Haksahdin noihin samoihin kirjamessuilla. Ja joo, oli aika kuivaa. Paitsi se yksi suklaanougattoffee, se oli ihanaa. Mut olihan ne niiiiiiin kauniita...

lakulaa (Ei varmistettu)

Mitä! Metrilaku on ihanaaaa!

Pööh, metrilakuthan on just hyviä. :)

E vain (Ei varmistettu) http://naattimaa.blogspot.fi/

MITÄH? siis, oon ostanu torilta (vaasan syysmarkkinoilta) tota fudgee capuccinon makusena ja ai että oli hyvää :D

onko mulla outo maku vai ootteko kaikki muut vaan nirsoja?

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot ihku <3

Iida_ (Ei varmistettu)

EIKÄ, metrilaku on parasta!! Mutta noista toffeista olen samaa mieltä kanssasi :D

MarianneM (Ei varmistettu)

Haksahdin kerran ostamaan noita fudgeja, maistuivat kuivalta pahvilta. Ja ovat laatuunsa nähden melko kalliita!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kerran poikaystäväni osti joiltain markkinoilta (muistaakseni Lahdesta) käsintehtyä englantilaista fudgea, joka kyllä voitti maussa ehdottomasti sen minkä hävisi estetiikassa. Ne oli sellaisia identtisiä kuutioita kaikki, mutta ah niitä makuja - oli irish coffeeta, viskiä, banaania, suklaata ja vaikka mitä. Maksoi muutama palanen sen 20e, mutta niitä syötiinkin sitten hartaudella ja hitaasti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Myös Tampereella olaan törmännyt saippuafudgeen, sillä just saippualta se maistuu! Epäilen myyjien laimentaneen fudgetaikinaa rutkasti, kun kaikki maut maistuvat enemmän tai vähemmän samalta. Luulevat varmaan ettei juntit suomalaiset huomaa eroa, mutta kun on päässyt alkuperäisten (esim. täällä http://fudgehouse.co.uk/) makuun, on nuo Suomessa vastaan tulleet fudget ihan kammottavia. Mutta ne toimii ehdottomasti kauniina sisustuselementtinä, ehkä me ollaankin käsitetty niiden funktio täällä ihan väärin ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

hei hetkinen metrilakuthan on parhautta!!

Vierailija (Ei varmistettu)

hehe sorrun kyseisiin kanssa markkinoilla käydessä. Tosin sen verran ollaan miehen kanssa opittu, että parhaimpia noista on ne tylsimmän näköiset ;) Kamalia nimenomaan noi värikkäät, vaikka onkin niin nättejä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.