Halutaan ostaa: pieni ruokapöytä

Tähän asti keittiössäni on ollut ystävältä lainassa oleva pöytä, joka on vanha ja kaunis kuin mikä, mutta ikävä kyllä hieman liian korkea ruokapöydäksi.

Huomaan jatkuvasti syöväni sohvalla, enkä halua olla enää ihminen, joka syö sohvalla.

Koska ystäväni ei jostain syystä innostunut ajatuksestani sahata jalkoja väääääähän lyhyemmiksi, olisin nyt uuden ruokapöydän tarpeessa.

Olen kiertänyt kaikki käytetyn kaman kaupat ja tsekkailen tasaisin väliajoin Tori.fi:tä, mutta ajattelin vielä huudella täällä blogin puolella.

Vaatimukset:

  • pieneen keittiöön sopiva - kumpikin sivu saisi olla alle metrin mittainen
  • voisit kuvitella sen tuohon ylläolevan kuvan miljööseen, noiden tuolien kanssa
  • on kiva/nätti - saa olla vanha ja kulunutkin

Jos sinulla tai tuttavallasi on tuntomerkit täyttävä pöytä nurkissa pyörimässä jossain päin pääkaupunkiseutua, pistäpäs mailia eevakolu(at)gmail.com . Mielellään tietty kuvan ja mittojen kanssa!

Kommentit

paulahelena
ALUAP

tää nyt ei ehkä ollu ihan sitä mitä haetaan mut oon ite kuolannu näit customwoodin pöytiä, niin tuli heti mieleen: http://customwood.bigcartel.com/product/dinner-table-2-4-persons :)

Eeva Kolu

Kuulin just vähän aikaa sitten, että noiden pöytien takana on tämä mukava muukalainen

paulahelena
ALUAP

hahah, pieni maailma! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei valitettavasti ole pöytää tarjolla, mutta, täysin aiheeseen liittymättä, kirjavinkki olis! Alan Bradleyn Piiraan maku makea - mainio kirja :)

Eeva Kolu

Ei juukeli kuin hyvä vinkki, mulla meinaan on se kirja avaamattomana hyllyssä!

pöytäävailla (Ei varmistettu)

Ollapa ystävä, jolla tuollainen pöytä! Olen sitä pidempään jo ihaillut, kaunis kuin mikä ja juuri sopivan kokoinen (tai ainakin näköinen).

Vierailija (Ei varmistettu)

voisitko kuvitella, että pika-apuna ongelmaasi, hankkisitkin istuintyynyt tuoleihisi? jämäkällä tyynyllä on mukava istua, se on lämmin paljaallakin iholla ja ennenkaikkea se kohottaa istujaansa muutaman kaivatun sentin ylöspäin.

Eeva Kolu

Olen tuotakin harkinnut, mutta ei mistään taida löytyä niin paksuja istuintyynyjä että korottaisivat peppua tarpeeksi! Saa toki vinkata jos tulee mieleen :)

EmmijJii (Ei varmistettu)

Meillä vaihtui viime keväänä ruokapöydän tuolit tolixeihin ja olikin ylläri huomata niiden olevan normia matalammat. Meillä päädyttiin sahaamaan pöydän jalkoja =). Eli pöytäsi saattaa olla ihan taviskorkuinen, muista tarkistaa siis myös korkeusmitta kun alat saamaan pöytiä ehdolle.

Eeva Kolu

Tulevan pöydän korkeus ei ole ongelma, koska jalkoja voi tosiaan sahata silloin jos pöytä ei ole lainassa :) Tolixit on kieltämättä tylsästi pari senttiä standardia matalammat!

Pimmiainen (Ei varmistettu)

Mites tämä
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10059165/
Tuon voisi myös käsitellä mieleisekseen, esim. harmaa kalustevaha voisi näyttää kivalta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vallila kierrättää fb-ryhmässä joku myi jatkettavaa tummaa Ikean pikkupöytää 40,- Koko taisi suurimmillään olla 1*1m ja molemmat jatkopalat taitettuna 0,5*1m. Myös Kallio kierrättää -ryhmässä liikkuu huonekalujakin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.