Haussa: Kesäkassi

(Ja ei, nyt ei puhuta siitä säkistä kuivakoita keksejä, jotka muuttuvat mukamas maagisesti hyviksi, kun niitä laitetaan kolmea sorttia samaan pakettiin. Joskin myönnän, että toisinaan ne mökin kosteassa kaapissa pehmeiksi mähmääntyneet Suklaapisarat ovat nostalgisella tavalla aika hyviä...)

Viimeiset kaksi kesää laukkunani on toiminut keittiötarvikeliike Eiringin mainoskassi, jonka sain kaupan päälle, kun ostin paistinpannun. Erittäin chic, tiedän.

Kuvittelen olevani se nainen, joka heilauttaa olalleen tyylikkään laukun ja käyttää tuota vain piknikviltin roudaamiseen, mutta ketä minä huijaan. Käytän tuota kassia kesällä koko ajan. Se vain on niin kätevä - sinne mahtuu piknikeväät, toriostokset, uimakamppeet, mitä vain.

Ongelma on siinä, että erittäin ahkeran käytön jälkeen uskollinen mainoskassini alkaa revetä liitoksistaan. Pohjassa on jo reikä. Tarvitsisin uuden kesäkassin. Mieluiten kuitenkin tällä kertaa sellaisen, joka on paitsi tilava ja käytännöllinen, myös ehkä... ei paistinpannukaupoissa kaupan päälle saatu mainoskassi.

Vaatimukset: laukkuun on mahduttava piknik-viltti ja puoli valtakuntaa. Sen täytyy olla huoleton ja rento, sellainen laukku, jonka luonteeseen sopivat sisuksista tursuilevat viltit, huivit ja patongit.

Ylhäältä: Whistles, J.Crew, J.Crew, Zalando, Samuji

Suunnitelma A on toivoa, että jostain Rivieran rantakrääsäpuodista löytyy juuri nämä tuntomerkit täyttävä kesäkassi.

Suunnitelma B on panostaa johonkin ylläolevan kollaasin kasseista.

Suunnitelma C on ostaa Eiringiltä uusi paistinpannu.

Kommentit

Sennu (Ei varmistettu)

Minulla on tällainen:
http://www.morgan-shops.com/collections/ewa-i-walla-collection/products/...

Jostakin syystä osto Morganilta ei itseltäni kuitenkaan onnistunut, ja Ewa i Wallan omasta nettikaupasta (mistä sitten ostin) tämä on loppuunmyyty. On joka tapauksessa luonnossa yhtä kaunis kuin kuvissa :)

Eeva Kolu

Kiitos vinkistä! :)

PaulaT (Ei varmistettu)
Eeva Kolu

Tuo on kyllä todella kaunis laukku! Jumalainen väri. Etsin itse mallia, joka olisi vähän leveämpi yläosasta, niin mahtuu enemmän :D

R-vierailija (Ei varmistettu)

Saanko udella, miksi myit Marimekon nahkaisen Matkuri-laukun pois? Minulla itsellänikin on tuo minimatkuri-laukku ja minusta se on tuntunut juuri täydelliseltä kesälaukulta (ja noh, myös talvilaukulta), johon mahtuu kaikki tarpeellinen ja tarpeeton. :)

Eeva Kolu

Matkuri oli mulle sittenkin liian pieni :)

Eeru
Packing peanuts

Kannatan vaihtoehtoja A) ja C)

A) Kyllä ne siellä Rivieralla ymmärtävät picnikien päälle ja tekevät juuri niihin tarkoitettuja kasseja. Matkan jälkeen voit hyvillä mielin aina kassia kantaessasi muistella mennyttä reissua.

C) Voiko hyviä paistinpannuja muka omistaa liikaa? Ja siis kaupanpäälliset ovat olennainen osa ostosta ;-)

Eeva Kolu

Hehehee, tervetuloa meidän keittiöön todistamaan, että paistinpannuja todellakin VOI olla liikaa :D

Eeva Kolu

Aika kiva!

Itselläni kassina toimii kaikkalla äitini aikoinaan tekemä punavihreä kangaskauppakassi. Sekin alkaa hajoamaan käsiin pikkuhiljaa (muttei ihmekään, onhan kassi hoitanut virkaansa minun käytössäni jo monen monia vuosia sekä vähintään triplat siinä ennen minulla oloa) eli uuden kassin hommaaminen on täälläkin edessä, tosin lykkään sen ensikesälle. Tällä hetkellä pian uudet opiskelunsa (jälleen...) aloittava tarvitsee koulua varten kunnon kamppeet eli rahallinen satsaus menee koululaukkuun (tuntuipa tämä hassulle sanoa). Laukun tulee kestää ei-niin-kevyen läppärini paino sekä sinne tulee mahtua ei-niin-pieni läppärini sekä muut tarvikkeet.

Eeva Kolu

Tuollaisia laukkuja on nykyään onneksi aika hyvin saatavilla, kun satchelit ovat olleet in jo useamman vuoden. Onnea metsästykseen!

Mulla ei ole ehdottaa nyt mitään järkevää uutta kassia, ajattelin vain fiilistellä sitä miten hauskaa on, että sitä kiintyy eniten usein juuri sellaiseen salonkikelvottomaan laukkuun. Olen kanniskellut itse joka kesä ikivanhaa piecesin nahkaista pikkulaukkua, josta on koristeet pudonneet, lukko rikki ja olempa vielä piirtänyt siihen kuulakärkikynällä, mutku se on niin jotenki kiva. Ainiin, vitsi sun hiukset on kivan väriset!

lista asioista (Ei varmistettu) http://kaheli.blogspot.com

mullakin olis asiaa sun hiuksista. ne näyttää hyvältä! haluatko kertoa, mitä teet niille et ne on tommoset?

ViviS (Ei varmistettu) http://www.atelierofideas.com

Mielestäni vaihtoehto A ei ole ollenkaan hullumpi, tosin ehkä edellyttäen että jättää ne krääsäkaupat väliin ja suuntaa jonkun pikkukylän vanhaankaupunkiin tekemään ostoksia :) Côte d'Azurilla monta kertaa aikaa viettäneenä muistelen nähneeni paljonkin tuon tyylisiä laukkuja, ja välillä voi löytää hyvää tekoakin. Plus siellä on nyt alennusmyynnit sielläkin! Tosin toki jos haluat laukun jo reissua varten, jotta siellä aika säästyy olennaiseen (aka jätskin syömiseen) niin myös nuo vaihtoehdot on ihania. PS Täällä neuvoja tosin heittelee henkilö, jonka lempikassi on Anton & Antonin juuttikassi...

Eeva Kolu

Hahaa, mä jo harkitsin seuraavaksi kassikseni just tota Anton&Antonia :D Täällä Turussa ei edes ole ko. kauppaa, joten voisin olla suht incognito mainoskassini kanssa!

Caapa (Ei varmistettu)

Sirkkalankadulla Mariknit-liike myy täydellistä korikesäpussakkaa! Hintakin vain 30e!

Eeva Kolu

Oi se kauppa on siis vielä olemassa! Muistan nähneeni kivoja kasseja Mariknitin kaupassa silloin, kun se oli vielä keskustassa. Pitääpä suunnata Sirkkikselle.

Leea (Ei varmistettu)

Vilkuilepa jos satut Rivieran-reissullasi kulkemaan Monoprixin ohi, niillä on lähes joka sesonki kivoja ja edullisia kasseja sun muuta.

Ps. Monoprix on siis Ranskan...ööö....Prisma? K-supermarket? Mitä näitä nyt on, ruokakauppa jossa on myös säläpuoli, löytyy jokaisesta kaupungista.

Eeva Kolu

Jep, Monoprix on tuttu paikka Pariisin-reissuilta! Sieltä voi kyllä tehdä joskus yllättäviä muotilöytöjä, hyvä idea! :)

anksu (Ei varmistettu)

Hei mitenkä hoidatte tuon koiruliinin turkkia? Nypitkö itse vai käytättekö trimmaajalla?

Eeva Kolu

Sisko trimmaa :)

Veemäinen (Ei varmistettu)

Jos brändi on tarpeeksi tuntematon, voi mielestäni mainoskassiakin kanniskella ihan pokkana ja olla silti... no jos ei nyt Täydellisen chic, niin Ihan chic ainakin :D
Harvinaisen kivan näköinen mainokassihan tuo on, pitää varmaan itsekin hankkia keittiökaappien täydennykset juuri Eiringiltä, kun seuraavan kerran on tarvetta :P

Eeva Kolu

Eiring on kyllä muutenkin kiva liike :)

Roza (Ei varmistettu)

Jos Nizzaan menossa niin löysin kuin löysinkin googlemapsista sen ihana pienen kori/kassikaupan, ollos hyvä: http://goo.gl/maps/B1ljo Oli vähän tunkemista kun oli pelkät käsimatkatavarat messissä... :-)

Eeva Kolu

Teknologia on ihmeellistä!!! Kiitos :D

iviivi (Ei varmistettu)
Eeva Kolu

No sanopa muuta!

sillipurkki (Ei varmistettu)

Suunnitelma D) korjaa vanha kassi? :-)

Eeva Kolu

Tuo kassi on päällystettyä muovia, joten kun se kuluu puhki, se kuluu puhki...

Petrasi (Ei varmistettu)

Mulla käytössä on tällainen: http://www.johannagullichsen.com/product/shopping-bag/ On varsin näppärä ja kangas on niin kaunis, että huokailuttaa aina.

Jenina (Ei varmistettu)

Jenkkien suosikki L.L. Beaniltä varmasti löytyy kokoa ja kuoseja joka makuun: http://www.llbean.com/llb/shop/677?page=tote-bags Ainut miinus on postituskulut.

Mun tän vuoden über-tyylikäs kesäkassi on tämä http://www.ihanaiset.fi/product_pictures/big/Iso+Hattivatti+kuosinen+k%C3%A4silaukku,+musta-277.jpg pinkki versio. :D Todella chic. Mahtuu mukaan se puoli elämää mitä joskus tarvii, on tullut kuskattua ruokaa ja vaatteita ja mitä millonkin tuossa. Aina tulee hyvälle tuulelle kun vaan katsoo tuota.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.