Hayn Hee-tuolit: Ensimmäinen hankinta uuteen kotiin

Siitäkin huolimatta, että tuleva kotimme on edelleen kuin räjähdyksen jäljiltä (muistinko mainita, että lattian ja seinien lisäksi sieltä on nyt revitty auki myös katto?), olen jo tehnyt ensimmäisen sisustushankinnan.

Vastoin kaikkien läheisteni odotuksia, olen onnistunut pitämään sisustusmanian kurissa, enkä ole ryhtynyt hamstraamaan lautasliinoja ja kynttilänjalkoja kun seinissä on vielä pään kokoisia monttuja ja lattia on silkkaa sahanpurua. Nyt vain tuli mainio tilaisuus vastaan, kun Finnish Design Shop tarjosi 20 prosentin alennusta koko valikoimasta. Oltiin joka tapauksessa jo päätetty, että nämä tuolit halutaan, joten pöljäähän se olisi ollut jättää alennus käyttämättä. Laitetaan tuolit vaikka sitten vessaan siihen asti, kun meidän kodissa on lattia.

Meidän olohuoneen nojatuoleiksi tulee Hayn Hee -nojatuolit valkoisina. Grilliritiläjäljet pepussa, täältä tullaan!

Olemme poikaystävän kanssa yksimielisiä (kerrankin) siitä, että meidän asunnon ylivoimaisesti paras ominaisuus on se mahtava valon määrä. Päätettiin siis, että sisustuksesta tulee mahdollisimman ilmava ja vaalea, jotta valo saa vapaasti virrata. Valon suurin lähde on olohuoneen iso erkkeri-ikkuna, joten sen eteen ei missään nimessä haluta asettaa mitään kookasta tai raskasta, joka imaisisi valoa tai varastaisi huomiota ikkunalta.

Sohva saa olla vähän muhkeampikin, koska se tulee seinää vasten. Sen sijaan pähkäilin kovasti (tai no, niin kovasti kuin joku nyt voi jotain tuoleja pähkäillä, jos ei satu rakentamaan niitä itse käsin), mistä ihmeestä löydettäisiin kevyet, ei-topatut nojatuolit, jotka tulevat keskelle huonetta ja näin siis myös ikkunan eteen. Hayn Hee-tuolit valkoisina ovat melkein näkymättömät, joten ne ovat ihan täydellinen ratkaisu.

Tuolien päälle on tarkoitus laittaa tyynyt, viltit tai taljat, jotta on mukavampi istua. Eikä peppuun jää niitä grillausritiläraitoja.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nämä on kivat tuolit kyllä,vaikka oon mieltänyt ne enemmän ulkotuoleiksi. All in all, kiinnostaa nähdä miten ne istuvat muuhun sisustukseenne (siis kiinnostaa sillee positiivisesti, ei ilkeästi vaikka se kuulosti sellaselta ilkeiltyltä...) Onnea uudesta (blogi)kodista myös! Toivoo: Lanttu

Eeva Kolu

Vierailija, kyllä noita pääasiallisesti sisäkalusteina myydään ja markkinoidaan, vaikka sopivat toki materiaalinsa puolesta uloskin. Mikäs sen mukavampaa kuin monikäyttöisyys! Itse en tosin ehkä olisi valmis laittamaan noin paljon rahaa ulkotuoleihin, jotka ovat kuitenkin säiden ja nykyään näemmä myös varastelevien pihahiipparien armoilla...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.