Helmikuupiknik

 

Kesän ensimmäinen piknik on nyt nautiskeltu.

Poikaystävä löysi sunnuntaikävelyllä Siwasta laskiaispullia -30%-merkinnällä. Kiivettiin Hirsipuunmäelle syömään ne. Kyllä tämä piknikiksi lasketaan, väitän.

Semmoisen ilme, joka haluaisi tarjouslaskiaispullaa...

... ja semmoisen ilme, joka sai tarjouslaskiaispullaa.

HAH. On niin paljon parempaa olla ihminen kuin koira.

Mutta parasta olis kyllä olla hylje.

Ihan kuin kaikki olisi yhtäkkiä muuttunut vähän (tai oikeastaan tosi paljon) paremmaksi, kun tammikuu muuttui helmikuuksi. Ihmeellistä.

Siellä se kesä jo odottelee, lumen alla.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

"Mutta parasta olis kyllä olla hylje." <3_________<3 mun pää tais just sulaa, kun näin ton kuvan.

MariL (Ei varmistettu) http://1001kirjaajayksipienielama.blogspot.fi/

En kestä tuota hyljekuvaa, ihana! Sunnuntaina oli kyllä aivan mahtava ilma, kävelin pari tuntia pitkin keskustaa ja jokirantaa ja itse asiassa hirsipuunmäenkin ohi. Harmittelin, kun ei ollut kameraa mukana, niin oli ihana nähdä nämä kuvat, kun olet saanut sen ihanan auringonpaisteen talletettua!

Uusi Aamu (Ei varmistettu) http://uusiaamu.blogspot.com

Voi kun siellä on suloisia kuvissa.
Itselläkin oli eilen vähän piknik mielessä iltapalalla kun söi vuohenjuustoa, josta tuli mieleen valkoviini, josta tuli mieleen piknik. Mutta ehkä täälläkin pitää nyt ensi hätään tekasta nuo laskiaispullat ja käydä istumaan tuonne joenpenkalle.
Niin ja, ihana aurinko!

Marita K

 

Oho, jännä nähdä kuvia omilta kotikulmilta. :)
 
Ollaan monta kertaa mietitty, mitä virkaa tuo hirsipuunmäen päällä oleva pömpeli toimittaa, mutta vastausta ei olla vielä saatu. Meidän teoria: teleport-asema.
 
Helmikuu tuo minulle lähinnä ahdistusta gradun deadlinen lähestyessä, mutta kevättalven tuoma valo on kyllä ollut tervetullutta. Pian on kesä! Tai ainakin kevät.

Eerika/vierailija (Ei varmistettu)

Hei, meidän huudeilla! Tyytyväisen näköisiä, sekä laskiaispullan syöjä että hylje :)

Eeva Kolu

Kiitos kommentista ja ihanaa kuulla, että tekin olette päässeet nauttimaan auringonpaisteesta! Joku kerta pitää vielä videokuvata tuota hyljekoiraa, se on kuulkaas aikamoinen näky :D

Marita K, se pömpeli on hirtettyjen muistomerkki (tossa mäellä oli keskiajalla kaupungin teloituspaikka). Jotenkin nyt ei sopinut tähän auringonpaistefiilistelyyn tuo tieto, mutta tulipahan kerrottua... :D

nakata (Ei varmistettu)

Mikä ajoitus! Olen koko päivän (kello on jo 12.06...) taistellut laskiaispullahimoa vastaan ja nyt törmään niihin jo netissäkin. Ehkä se nyt vaan on jonkun korkeamman tahon tahto että menen ja ostan niitä pullia. :D

Marita K

Kiitos tiedosta, Eeva! Tiesin kyllä mäen historian, mutta en ollut koskaan tajunnut, että kyseessä oli muistomerkki. Jotenkin pidin enemmän siitä omasta teoriasta... ;)

Napsu
Bright Colors

Ihana postaus! :) Sun kirjoitustyyli on kyllä ihan vertaansa vailla.

http://brightcolorsofmine.blogspot.fi/

NinaVee
Väreilyjä

Voih, nyt alkoi tehdä niin paljon mieli (tarjous)laskiaispullaa ettei perinteinen setti "Kaikki mitä rakastin ja keksit" taida riittää. Uuuuuh, iski ihan hirvittävä mieliteko!

Piknikit on yksi maailman parhaista asioista. Ja voi että mä oon himoinnut noita pullia tässä jo monta päivää! :D

Vierailijalotta (Ei varmistettu)

IHannaaa, piknikkejä voi todellakin pitää ilman skumppaa ja salaattia ! Kaikenlisäks aurinkoiset ja kivat kuvat :)) Ihanaa Eeva !

Salla Salminen (Ei varmistettu) http://kompastelua.blogspot.com

Meidän westie hylkeilee ihan samalla tavalla, oli aurinkoista tai ei. Tein joskus giffin sen pöllästelyistä, <a href="http://kompastelua.blogspot.fi/2011/11/animoitu-tonttukateus.html" rel="nofollow">http://kompastelua.blogspot.fi/2011/11/animoitu-tonttukateus.html</a>. :)

Terhi (Ei varmistettu)

Huvittava koiruli ;) Meidän aikaisempi koira harrasti hylkeilyä aina ruokailun päätteeksi. Hinasi itseään pitkin lattioita ja sohvia, että sai suupielet varmasti pyyhittyä ;) Nykyinen on sen verran suurempaa kokoluokkaa (=huomattavasti kömpelömpi), että moinen toiminta olisi koomisuudessaan vertaansa vailla...

Ah, mitä pullia!

Mursu (Ei varmistettu)

Hei!

Olisin kysynyt sellaista, kun itselläkin on ollut stressiä siitä voiko valmistumisen jälkeen jäädä kotikonnuille ja ikinä löytää töitä.. Että Päätittekö asettua Turkuun huolimatta siitä missä ne työt olisi? Miten siis Uskalsitte ostaa ja remontoida asunnon ennen kuin tiesitte saisiko poikaystäväsi töitä samasta paikasta? Jotenkin hirveä ajatus, että kaikki työt olisi pk-seudulla.. Sellaista kuvaa vaan luodaan, vaikka eihän se koko totuus ole.

Eeva Kolu

 

Kiitos kaikille kommenteista! Itsekin odotan kieli pitkällä sitä vuoden ekaa OIKEAA laskiaispullaa, eli tietty itsetehtyä!

Salla, tutun näköistä toimintaa :)

Terhi, meidän koira tekee tuota samaa, hylkeilee pitkin mattoja aina ruuan jälkeen  :)

Marsu, kyllä me aika lailla päätettiin "riskillä" jäädä Turkuun. Päätös oli kuitenkin helppo tehdä, koska asun niiiin paljon mieluummin Turussa kuin Helsingissä. Yksi kesä etsittiin asuntoa Helsingistä ja todettiin, että kaupunki ja sen kämppien hinnat eivät ole meitä varten. Turusta on toki vaikeampi löytää töitä kuin Helsingistä, mutta kyllä moni ystäväni on saanut täältä ihan oman alan koulutusta vastaavia töitä. Tietysti voi olla, että työpaikkaa pitää vähän pidempään odottaa tai joutuu käyttämään luovuutta siinä, mitä tekee (esim. itse olen freelancerina). Musta tuntuu, että se käsitys siitä kuinka KAIKKI työt ovat Helsingissä on myös osittain joukkoharhaa, jota ihmisille toistellaan heti opiskelujen alkamisesta lähtien, ja suurin osa tuntuu uskovan siihen eikä jää edes odottelemaan, josko siltä opiskelu/kotipaikkakunnalta löytyisi hommia. Mutta tietysti riippuu paljon siitä, millä paikkakunnalla asuu - Turkukin on kuitenkin iso kaupunki verrattuna vaikka Juupajokeen.

Ninnumaaria (Ei varmistettu) http://www.livinupanotch.blogspot.fi

Voi tuota KOILAA! Minäkin tahton taljouslaskiaispullaa. (En yhtään tiedä miksi en osaa sanoa R-kirjainta kun juttelen koirille.) Niin ihana, niin ihana. On tuo pullakin kyllä :) Pulla lisää aurinkoa, olen ihan varma!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.