Henkilöitä, joita kohtaat Harrodsilla

Tänä aamuna minulla oli asiaa Harrodsin asiakaspalveluun. (Toden totta, Harrodsilla on verkkokauppa.)

Päivän kiperin: ollako tänään prinsessa, kreivitär vai majuri Eeva? Harmi, että Hänen Kuninkaallisesta Korkeudestaan oli tarjolla ainoastaan miespuolinen versio.

Britit - pakko rakastaa.

Kommentit

sc (Ei varmistettu) http://finelandia.blogspot.com

Huhhuh! :D

Kylymä

Ah. Olisipa hienoa olla palautekanavan toisessa päässä ihmettelemässä kuinka moni sheikki shoppailee Harrodsin nettikaupassa :)

Nenuna (Ei varmistettu)

^ Varmaan aika monikin sheikki! :) Harrodsilla käydessäni olen pistänyt merkille, että suurin osa asiakaskunnasta on arabeja.

Täytyisi varmaan valita tuo mademoiselle, se on vaan niin paljon kukkeampi kuin miss. Ja kiitos tiedosta, että nettikauppa on ylipäätään olemassa, enpä ollut tullut ajatelleeksi.

sannika

Herr Doktor Doktor Professor olisi kanssa mukava vaihtoehto jonain päivänä, saksankielisessä maailmassa.

S-S

Aivan mahtavaa! Mua jäi mietityttämään The Right Honourable - piti ihan googlettaa :D Wing Commander hykerryttää myös.

Kiitos muuten Harrods -vinkistä (milloin sulta EI tulisi hyviä vinkkejä?)! En ollut tajunnut aiemmin. Voi luottokorttiparka.

viv (Ei varmistettu)

Vau! En ole kovin ahkera nettishoppailija mutta mulle tuli juuri hirmuinen hinku ostaa Harrodsilta jotain! :D

Mrs. K.

Ihana piristys, :)

 

Alice
My blueberry dream

Mahtavaa! Oon muuten katsonut nyt sitten Mindy Projectia kun sinäkin siitä vinkkasit. Sulta saa aina hyviä leffa/telkkarivinkkejä :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, ihastuttavaa. Asun maassa, jossa tittelit ovat äärimmäisen tärkeitä: rouva opettaja, herra insinööri, neiti maisteri, ja poikaystävän vanhemmatkin sujuvasti herra tohtori ja rouva tohtorska. Silleen =).

emmelemzi
Emmelemzi

Ihana!

Vierailija Hessu (Ei varmistettu)

Hei vaan. On siellä alempana listassa myös Her Royal Highness!

Listassa tosiaan monta titteliä jotka piti googlata :)

Susku (Ei varmistettu)

Onks nyt sit kiva kun jää kesken työpäivää koukkuun Harrods'in nettikaupan tarjontaan:D Käsilaukut menossa, korkkarit katsottu...

01020304 (Ei varmistettu)

Pikkuveli tilasi aikoinaan muistaakseni Time-lehden tittelillä suurlähettiläs, ihan vaan siksi, että se oli mahdollista.

Ssofia (Ei varmistettu)

Ah, Britannia, tuo titteleiden luvattu maa! Miss on tosiaan neiti-ihminen ja Ms käsitykseni mukaan ikävä, jostain ihmeen tasa-arvosta numeron tekevä nainen, joka ei halua kertoa kaikille siviilisäätyään. Brittipoikaystäväni kiusaksi vedän usein feministikortin esiin varatessamme hotellia ja valitsen titteliksi aina Ms. Siinäpähän arvuuttelevat ja pahastuvat ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.