Hesaalaste hommia

Helsinki-terkut! Jopa oli taas mukavat neljä päivää. Näin nätiltä näytti pääkaupungissa muuan lämpimänä iltana, kun kokoonnuimme Latvaan juhlistamaan Mikkoa, joka syntyi.

Tolixin tuolit ovat muuten nyt Suomessa yhtäkkiä kaikkialla. Ja mikäs siinä, kyllä mää tykkään. Tulee ihan Marais mieleen.

Aperitiivit Hannan kanssa Kämpissä - komiat maisemat parvekkeelta! Hassua muuten, että tässä kuvassa ei vielä ole lehtiä puissa. Ihan yhdessä yössä ilmestyivät jostain.

Meidän äidillä on uusi lasitettu terassi, ja olen saanut koko kevään kuvatekstareita tuoleista ja pöydistä. "Olisko tämä ok? T:ÄITI" "Ajattelin nyt näitä, mitä mieltä olet? T:ÄITI" (Koska äiti ei vieläkään usko, että 14 vuoden jälkeen olisin tallentanut hänen numeronsa kännykkäni muistiin.) 

Terassille etsittiin "Provence-henkisiä", mutta mukavia tuoleja (ei niitä nättejä mutta kiikkeriä) ja mielestäni nämä olivat oikein onnistunut hankinta. Ja heh juu, mietittiin myös tänne niitä Tolixeja.

Yhtenä päivänä pääsin ihan mökkifiiliksiin edellämainitulla terassilla - oli lämpöä, aurinkoa, sortsit ja paljaat varpaat, nurmikko ja tuoreita mansikoita. Oi että kamut, kaikki tuo on tältä vuodelta vasta edessä!

Ai niin, äiti on myös karkkilakossa. "Kun ei osta karkkia, voi ostaa uuden hajuveden. Ne vie kanssa makeannälän". 

Lauantaina käytiin testaamassa Bistro 15:n brunssi, joka oli tosi jees (ja oi miten ihanaa onkaan syödä terassilla!).

Vähään aikaan ei ole enää huvittanut käydä ulkona brunsseilla - tuntuu että joka paikassa laatu on heikentynyt huimasti vaikka hinnat nousee ja ruoka näyttää hyvältä kun sitä on paljon mutta mikään ei oikeastaan maistu miltään. Teen siis nykyään mieluummin brunssia ihan vaan kotona.

Tämä Bistro 15:n konsepti oli erilainen ja siksi tosi kiva: listalta valittiin yksi annos, jonka kylkeen sai kahvia, mehua ja jälkkärin. Pöytiinarjoilu, ei jonotusta, laatu korvaa määrän - minulta peukku. Brunssi oli Ihana Helsinki -tapahtuman spessujuttu, mutta on kuulemma harkinnassa, että se tulisi jatkossa vakituiseksi lauantaijutuksi.

Kiitos kaikille, jotka tulitte moikkaamaan Maxillin Fashion-kirppiksellä! Tein aivan loistavia löytöjä ja omasta pöydästänikin meni ihan mukavasti kivoja juttuja uusiin koteihin, vaikka jotain vähän kalliimpia jäikin ihan odotetusti vielä myymättä (laitan niitä ehkä myöhemmin vielä huuto.netiin). Ukkosmyrskysäätiedotuksesta huolimatta koko päivän paistoi aurinko, paikalla oli paljon kavereita ja skumppa oli kylmää. Ihana päivä!

Fashion-kirppis on muuten muodin lisäksi myös muulla asialla - myyjien pöytämaksut lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Hanna laittoi juuri äsken Facebookissa kuvan tiliotteesta: Sairaalaklovnien toiminnalle kerättiin huimat 505 euroa! 

Olipa kiva taas käydä Helsingissä, ja onpa kiva taas olla kotona. Molempi parempi, rusinat molemmista pullista ja niin edelleen. Onnentyttö oon.

Kommentit

Riina / Olipa kerran Pariisi (Ei varmistettu)

Äidit ovat ihania! ♥

Mahdoton Nainen

Haha, meidän mutsi tekee ihan samaa! Luulen ettei se niinkään johdu siitä etteikö hän tietäisi, että nimi ja numero on tallessa, vaan koulussa opitut käytössäännöt nimen kirjeen perään kirjoittamisesta istuvat tiukassa. Tai sitten se on vaan kujalla :D

Olga (Ei varmistettu)

Olipas jotenkin erityisen kiva postaus, vaikka ainahan kaikki kirjoittamasi ovat. :) Vaikuttaisi siltä, että on enemmän sääntö kuin poikkeus, että äitien lähettämissä tekstareissa lukee "T: Äiti" lopussa , niin meidänkin. Höpsöt, ihanat äidit. <3

P.S. Myös isäni lähettämät tekstarit päättyvät aina "T: Iskä".

Kao Kao

Voi ihanaa että muillakin on yhtä hupsuja äitejä :) vaikka onhan se ihan liikkis se 15 vuotta pysynyt t:Äiti. Pari vuotta sitten meillä sentään opittiin käyttämään pieniä kirjaimia tekstiviesteissä! Odotan innolla milloin tämä kuuminta hottia oleva trendi siirtyy sähköposteihinkin :D

eksu (Ei varmistettu)

Voi että kesti kauan tajuta otsikko, monta kertaa tavasin: hesa-ala-aste.... :D

sii (Ei varmistettu)

kuin myös, vasta jutun luettua rupesin ihmettelemään, et eihän tässä mainittu ala-astetta...

LotteS (Ei varmistettu)

Ihana postaus taas kerran:)
Mun isäni laittaa aina viestien loppuun yhteistyöterveisin, "ja tähän isäni nimikirjaimet".. Ollaan vitsailtu asiasta sisarusten kanssa jo vuosia ja en tiedä onko se jonain pikavalintana jota se käyttää myös duunissa :D oli viestin aihe mitä vaan niin tuo löytyy aina lopusta :D

Hosuli
Hömppäblogi

Voi äidit, sanon minäkin. En edes aloita oman äitini Facebook-käyttäytymisestä...

Ihana postaus. Ihana kesä. Ihanat äidit. Ihanaa ihanaa. Huuma iskee!

Eeva Kolu

Kiitti kaiffarit kommenteista! On ne äidit vaan parhaita :)

Mindeka
Ma-material Girl

Ihan superihana postaus. Tuli hymy huulille :)

Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.