Huomenta

Pahoittelut hiljaiselosta, kamuset. Ensin oli viikon aivan järjetön kiire saada kaikki asiat valmiiksi.

Sitten oli kiire istua lentokoneessa, jonne lähdin muuten ihan takki auki. Ei tekemistä, ei lukemista, ei eväitä, ei nenäsuihketta, kasvosuihketta, kosteusvoidetta, mukavia vaatteita tai vaihtokenkiä. Lakupussin ja lentosukat muistin, kentällä.

Nyt on sitten kiire kahlata meressä ja juoda kookosta pillillä. 

Tänä aamuna heräsin samaan aikaan auringon kanssa. Siitä kuva. Hienointa hetkeä en ehtinyt tallentaa, koska oli kiire istua pikkarisillaan parvekkeella ja kattella ihan ite sitä auringonnousua. Semmoinen se loma-Eeva on. Aika itsekäs. Pitää parhaat jutut ominaan ja jakaa muille, kun huvittaa. 

Mutta en minä nyt ihan lomalla ole. Läppäri on mukana ja vähän töitä on pakko tehdä. Kirjoittelen siis varmasti tännekin kuulumisia, ja on sieltä tulossa semmostakin juttua, johon ei palmut, kookokset ja aurinko liity ollenkaan. Tai no aurinko kyllä vähän. Se paistaa nimittäin Turussakin.

Ja hei onpa muuten hullu ajatus, että se on Turussa tuo ihan sama aurinko. 

Kommentit

Vilkku (Ei varmistettu) http://siivujaonnesta.blogspot.com/

Eeva sait mut hymähtämään ja hymyilemään kuulumisillasi :-) Kiitos aamunpiristyksestä ja oikein rentouttavaa loppu lomaa!

Tiiantai (Ei varmistettu) http://tiiantai.blogspot.com

Varo, ettei mene rentoutumisloma suorittamiseksi :) Itselle ainakin käy usein niin, kun pitää tehdä ja nähdä ja valokuvata, niin ja ennen kaikkea maistaa.

Lentomatkalle varustautuminen on ihan yliarvostettua. Sitten saa kumminkin paikan, jossa käsimatkatavarat on pakko laittaa ylähyllylle eikä edessä olevan istuimen alle - ja jossa istuu vielä ikkunan puolella jonkun vanhuksen tai muuten vain raihnaisen vieressä, jota ei viitsisi koko ajan hyppyyttää.

Nauti olostasi!

Noo (Ei varmistettu)

Muista Eeva joskus vielä tehdä se keittokirjapostaus! Oikein nautinnollista lomaa!

Erika (Ei varmistettu)

Haha tuo viimeinen lause, aww :D Oot Eeva niin ihana, mahtavaa lomaa sulle!

MariL (Ei varmistettu) http://1001kirjaajayksipienielama.blogspot.fi/

Tässä kun graduntekotauolla tuijotan ikkunasta ulos ja oikein siristän silmiäni, voin kuvitella että tuo lumi olisikin hiekkaa ja että nuo männyt olisivatkin palmuja. Turussakin meinaan paistaa se samainen aurinko tällä hetkllä:) Ihanaa lomaa!

Eiköhän lomalla saa rauhassa olla hiukan itsekäs. Ja se sama aurinko paistaa täällä Vantaallakin parasta aikaa ja sulattaa lunta pois vauhdilla. Nauti nyt lomasta, älä tee liikaa töitä.

Ameriikan Raitilla

Wau! Nakyma on kuin Miamin kodistani aikoinaan.. mista tama on?

magnolie (Ei varmistettu)

Itsekäs saa ja pitää olla välillä! Nauti vaan täysillä lomastasi, olet sen varmasti ansainnut!

eemu (Ei varmistettu)

Missäpäin mualimaa sie Eeva oot?

eemu (Ei varmistettu)

Missäpäin mualimaa sie Eeva oot?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.