If you're fond of sand dunes and salty air

Tähän sateiseen sunnuntaihin ei ole parempaa biisiä kuin Groove Armadan At The River. Se sopii juuri tähän hetkeen, kun sumuisen sään vuoksi kotona tulee pimeä "jo" kymmeneltä, mutta olo on silti kaikkea muuta kuin synkkä.

Kesällä en käytä valoja juuri lainkaan. Aamulla, päivällä ja alkuillasta niitä ei tarvitse. Loppuillasta istun hämärässä ja kun tulee pimeää, menen nukkumaan.

Tämä on itselleni uusi oivallus, sillä aiemmin olin kaikki valot koko ajan päällä -koulukuntaa. Mutta tällainen elämänmeno tuntuu luonnolliselta ja nautinnolliselta. Suosittelen.

Sain tänään teevieraan, joka toi tuliaisia Australiasta asti: pienen (kuulemma nänniä muistuttavan) simpukankuoren perulaisen kotilon ja ranskalaisten kivien seuralaiseksi. Siinä ne nököttävät ikkunalaudalla ja vastaavat Groove Armadalle: kiitos kysymästä, täällä pidetään hiekkadyyneistä ja suolaisesta meri-ilmasta.

Kommentit

Oranssinen

Kivet, simpukat ja kotilot ovat rakkaita minullekin. Joka matkaltani tuon niitä mukanani - aiemmin kun minulla oli vielä iso akvaario (600l) pudottelin niitä sinne, mutta nyt kun siitä olen luopunut, kivet ja simpukat päätyvät pihalle "kivipenkkiini". Eihän sieltä enää erota, mikä mistäkin on mukana tuotu, mutta jotenkin omituisesti mieltäni lämmittää ajatus niiden olemassaolosta kun puutarhassa istuskelen.

Roosa
Mangomalen

<3

Suvi55

Kiitos tästä musiikkivinkkauksesta, sen leppeän lämpimien rytmien avulla ehdin jo hetkeksi unohtaa ikkunan takana vellovan sateen ja kylmyyden. <3

palsta

Hei!

Itsekin olen valot päällä pitkin päivää, etenkin jos on harmaa sää. Voisikin kokeilla moista keinovalotonta elämänrytmiä :) !

Ankelimusamankeli (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.