ihana valo

Tämän kuvan räpsäisin kaverin luona alkuviikosta. Kun olin käymässä, en osannut ajatella juuri muuta kuin tuota valoa, puhua tuosta valosta ja marista omista pienistä ikkunoistani. Mutta katsokaa nyt tuota valoa! Minua on koko ikäni seurannut kirous, joka vie minut aina vain pimeisiin ja ahtaisiin asuntoihin. Kova kohtalo kaltaiselleni valon lapselle.

 

 

 

Mutta niin. Tällä viikolla on kuultu hyviä uutisia ja tehty vielä parempia päätöksiä. Olen nököttänyt ystävää vastapäätä milloin minkäkin kahvilan nurkkapöydässä ja miettinyt, Mitä Tässä Elämässä Oikein Pitäisi Tehdä (kysymyksestä on parin viime vuoden sisällä kehkeytynyt tavaramerkkini). Ystävälläni oli aika hyvä vinkkI: sitä, mikä tekee onnelliseksi.

 

Simppeli ajatus, hämmästyttävän vaikea toteuttaa. Laadin listoja ja huomasin, että itse asiassa kaikki, mistä unelmoin, oilsi nyt jo hyppysilläni, jos vain en antaisi vähemmän tärkeiden asioiden sotkea kuvioita koko ajan. Aika hölmöä.

 

Jaa-a, ehkäpä pääsen pois pimeistä asunnoista nopeammin kuin uskoinkaan.

 

 

Kommentit

Sonja (Ei varmistettu)

Roikkuuko noi yrtit jostain siimoista vai häh?
Jos ammatinvalintamielessä mietit että mitä tässä elämässä pitäisi tehdä, tuo toimittajan homma näkyy olevan ihan hyvin hanskassa ;).

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Aika ylellistä marraskuun valoksi. Kateellinen olen minäkin. Ja nuo mystiset yrttiviritelmät, häh? Ovatko ruukut kiinni ikkunassa?

Tsemppiä muutoksiin. :)

iita (Ei varmistettu)

Itse en saa muutettua pienestä kodistani minnekään, koska mikään kämppä ei vastaa valovaatimuksiani. Nyt minulla on suht isot ikkunat, mutta ne eivät ole niinkään kauniit. Onneksi niistä vähän kurkkii Turun kauniita maamerkkejä. (Ja ohi aiheen: mun mielestä toi Oksa on niiin mahtava idea.)

suvi (Ei varmistettu)

Mulla on kanssa samantapainen ongelma: asunnoissani tuntuu aina olevan päinvastainen tunnelma mitä haluaisin. Unelma-asunnossani olisi myös paljon valoa, ja sen lisäksi myös korkeat vanhanaikaiset ikkunat (leveillä ikkunalaudoilla, of course), hieman natiseva puulattia, iso parveke, hyvä sijainti ja olohuoneessa erkkerityyppinen ratkaisu. Siihen keskelle asettaisin lukulampun ja maailman upottavimman nojatuolin torkkupeitolla varustettuna. Jos maailma olisi täydellinen, kerrostalo olisi vielä ulkopuolelta tosi nätti kivisine ulkoseinineen. *huokaus*

Jotenkin olen aina päätynyt sellasiin asuntoihin, joissa ei toteudu mikään unelmajutuista. Sitten pitää vaan päättää että mikä niistä on sillä hetkellä tärkein... Nyt onneksi on sentään puunvärinen laminaattilattia sekä iso parveke, johon kesäisin paistaa ihanasti aurinko (mutta ei kuitenkaan porota sisälle liian kuumasti) ja jossa on kiva juoda aamukahvit pöydän ääressä. Ehkä olen siis lähempänä unelma-asuntoa kuin luulinkaan ;)

noooorra (Ei varmistettu)

ooh leijuvia kukkapurnukoita!

http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Elämän tarkoitus on ikävänä karkoitus. Minäkään en ole vielä keksinyt mitään parempaa vaikka niin kovasti jatkuvasti pohdinkin.

Amanda (Ei varmistettu)

Minimalist decoration, that's nice

www.magicgazelle.blogspot.com

Laura (Ei varmistettu)

Pakko käydä kertomassa että perjantaina liihottelit stadin juna-asemalla hymyillen ohi. Olet kaunis! :)

cherry (Ei varmistettu)

Näin viime yönä sinusta unta :) Kirjoitit blogiin, että pääset vihdoin meren rannalle asumaan poikaystäväsi luo Turkuun (en tiedä, miten mielikuvitukseni päätyi tällaiseen ratkaisuun, asuuko mahdollinen poikaystäväsi Turussa?) ja olit todella onnellinen. Toivottavasti olet oikeassakin elämässä, blogisi ainakin on vallan ihana <3

matilda (Ei varmistettu)

Eeva, oot mun inspiraatio! Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.