Isompi kurkistus keittiöön

Kaikki mitä rakastin

Tässä nyt sitten se vähän kattavampi kurkkaus meidän uuteen, VALMIISEEN (!!!!!!!!!!!) keittiöön.

Minä ja kämpän toinen asukki ollaan molemmat todella innokkaita ja ahkeria ruuanlaittajia, joten alusta lähtien oli ihan selvä juttu, että keittiöön panostetaan. Sinne tehtiinkin tosi iso remontti, ja alkuperäisestä ysärikeittiöstä pyökkikaappeineen ja marmoritasoineen jäi jäljelle vain hana.

Remontin suunnitteli ja sähkötöitä lukuunottamatta toteutti poikaystäväni, mutta kyllä mullakin nyt vähän oli  sananvaltaa. (Tarkoittaen: silloin, kun olin samaa mieltä.)

Ruokailuryhmän kohdalla oli ennen seinä, jonka purimme niin, että keittiö ja olkkari ovat nykyään yhtä avaraa tilaa. Itse fanitan avokeittiöitä, koska on kiva, että kokatessakin voi osallistua keskusteluun ja meininkiin.

Ruokapöytä on poikaystävän tekemä, tuolit kirppiksiltä ja lampunvarjostin poikaystävän vanhalta kämpältä (taitaa olla Ikeasta alunperin).

Myös tässä keittiön nurkassa tehtiin mittavaa purkutyötä. Voitteko kuvitella, että noiden kahden lampun kohdalla on ollut kaksi erillistä pientä palvelijanhuonetta? Palvelijaparat taisivat nukkua seisaaltaan, koska ei niihin makaamaankaan mahtunut.

Myös eteisen ja keittiön välinen oviaukko nakerrettiin tuplasti isommaksi, jotta saataisiin vähän valoa eteiseen. Eteinen on siis vielä ihan kesken, kuten kuvasta näkyy!

Olen aina haaveillut keittiöstä avohyllyillä, joten nytpä pääsin senkin haaveen toteuttamaan. Avohyllyt teetettiin puusepällä ja valoratkaisuksi poikaystävä keksi tuommoiset kätsät klipsivalot. Meidän koko kämpässä vedettiin myös sähköt uusiksi, joten samalla nuo klipsivalot kytkettiin yhteen valokatkaisijaan, jottei kaikkia tarvitse käydä erikseen napsauttelemassa päälle ja pois.

Keittiön seinään piti alun perin tulla ihan erilainen laattaratkaisu, mutta aivan viime hetkellä keksittiin tämä metroasematyyliin ladottu valkoinen peruslaatta. Tykkään siitä aivan hul-lu-na, näyttää ihanan freesiltä. 

Keittiön puutaso teetettiin samalla puusepällä kuin avohyllytkin. 

Puutasoa harkitseville sanoisin, että kannattaa varautua siihen, että puutasoa pitää siivota ja pyyhkiä koko ajan kokatessa. Ei voi jättää tomaattitahroja odottelemaan, että ruoka on syöty. Ja vaikka itsellesi ja perheellesi jatkuvasta pyyhkimisestä tulisikin tapa, kannattaa huomioida, että kodissasi vierailevat ihmiset eivät sitä hiffaa, vaan takulla unohtavat sen hikoilevan oluttölkin tai kostuneen säilyketölkin tasolle. Ja siitä jää rengas. 

Aluksi olin hysteerinen, mutta nykyään kohautan olkiani. C'est la vie. Mieluummin elämää nähnyt puutaso kuin virheetön, jota ei ole käytetty.

Avohyllyjen kanssa tuo tavaroiden säilytys ei ole aina ihan yhtä helppoa kuin ovellisten kaappien, koska avohyllyissä tavararykelmät näyttävät helposti aika kaoottisilta. Täytyy siis keksiä luovia ratkaisuja - tuossa esimerkiksi öljypullot, etikat ja muut on sullottu siististi vanhaan viinilaatikkoon.

Keittiön hana on siis peruja vanhasta keittiöstä, allas on Stalalta ja kaapit ostettiin Ikeasta. Olen tullut tosi kriittiseksi Ikean suhteen sen jälkeen, kun aloin seurustella muotoilijan kanssa, koska tajuan nykyään miten älyttömiä ja tuotteiden käyttöiän kannalta surkeita ratkaisuja monissa Ikean tuotteissa tehdään.

Silti - kyllä Ikeastakin löytää myös tosi hyviä juttuja, ja mielestäni nuo keittiön kaapit ovat hyvä esimerkki. Ostan edelleen Ikeasta, mutta nykyään erittäin kriittisellä silmällä, eikä tulisi enää mieleenkään harrastaa sitä "uusi kämppä, äkkiä kaikki halvalla Ikeasta niin tulee valmista" -shoppailua, mitä ennen harrastin. En halua enää ikinä roudata kaatopaikalle vuoden vanhaa sohvaa...

Tässä keittiössä toteutui myös  kodinkoneunelmia: kunnollinen induktioliesi (tämän ihanuudesta olen jo avautunut), liesituuletin ja astianpesukone! Kaikki kodinkoneet uunia lukuunottamatta tilattiin Saksasta ja säästettiin todella pitkä penni. Liesi on Smegin, tuuletin Boschin ja astianpesukone Siemensin.

Niin ja se uuni tosiaan. Sekin on Smegiltä ja se on niin nätti, että karskimpikin kokki heltyy, mutta ei sitä sen takia valittu, vaan pizzatoiminnon! Mitä joku saattaa pitää turhana, mutta se joku ei ole kyllä sitten tavannut meikäläisiä. Pizza on olemassaoloni ydin ja ehto. Pizza on kaikki.

Unelmien jääkaappi on osoittautunut jokaisen siihen tärvätyn sentin arvoiseksi. Minä ja jääkaappi eletään unelmaa joka päivä. Semmoista unelmaa, jossa appelsiinimehu on kylmää ja salaatti hyvin säilynyttä.

Jääkaapin päällä jälleen yksi viinilaatikkoratkaisu: tuo kätkee sisäänsä astiapyyhkeet, lautasliinat ja muut keittiötekstiilit.

Avohyllyissä on se kiva juttu, että kaikki nätit pakkaukset, purkit ja astiat pääsevät vihdoin oikeuksiinsa.

Oikealla esimerkki huonosta Ikea-tuotteesta, kiikkerä vitriini, joka kuitenkin kätkee sisäänsä melkein kaikki meikkiksen kirppisastiat. Että on silläkin paikkansa tässä maailmassa.

Muuttotavaroideni joukosta löytyi jostain selittämättömästä syystä purkillinen liitutaulumaalia - ilmeisesti ostettu joskus johonkin ajatuksen tasolle jääneeseen projektiin... Päätettiin siis ihan lennosta maalata tuollainen hassu keittiön ja olkkarin välissä oleva syvennys liitutauluksi. Onhan se aika klisee, mutta tykkään tosi paljon! (Ja tulen aina hyvälle tuulelle kun näen tutuilla harakanvarpailla kirjotettuja höpinöitä, aika usein liittyen johonkin viikonlopun ateriaan.)

Vanhassa teepurkissa säilytetään taululiituja. Kellon löysin kirppikseltä - tosin siinä oli silloin vielä sellaiset kauheat vaneriset kukkakehykset. Pienellä tuunauksella kellosta tuli just kivan simppeli. Se menee varmaan vielä seinälle, kunhan saadaan aikaiseksi.

Kahvimylly on myöskin kirppislöytö, edelleen toimiva, ja käytänkin sitä aina silloin tällöin. Vastajauhetussa kahvissa muuten huomaa kyllä makueron, vaikka tuo vanha rakkine oliskin varmaan jokaiselle itseään kunnioittavalle baristalle kauhistus :D

Magneetilla kiinnitettävät maustepurkit ovat poikaystäväni entisestä kämpästä, ja täällä ne löysivät hyvän kodin jääkaapin kyljestä. Säästää tilaa ja on kätsää.

Ikäni pimeissä kämpissä asuneena olen enemmän kuin mielissäni, että vihdoin on ikkunalauta, jolla yrtitkin pysyvät elossa. Yrttiruukut ikkunassa ovat poikaystäväni kaverin tekemät. Epämääräinen kökkö vasemmalla on takavarikoitu koiran puruluu. Oikealla purkki, jossa on aina jotain pientä hyvää päiväkaffen kanssa. Joku saattaa muistaa sen Trendi-ajoilta - sillehän omistettiin muistaakseni aikoinaan kokonainen postaus...

Jeps, semmonen on siis meidän uusi keittiö. Ei varmasti kaikkien mieleen eikä takuulla maailman käytännöllisin keittiö, mutta just semmonen, joka me halutiin. Tämä olikin koko remontin kantava ajatus: jos nyt kerran ostetaan kämppä, niin sitten tehdään siitä just sellainen kuin me ollaan aina haluttu, vaikka se tarkottaisi sitä, että lopputuloksen valmistumista täytyisi odotella vähän pidempään tai että siitä täytyisi maksaa vähän enemmän. 

Olen itse kerrassaan tyytyväinen keittiöön ja lupaan rakastaa sitä joka päivä. Olen varma, että täällä tullaan viettämään vielä monta ihanaa aamua ja hulvatonta iltaa. Ja varmaan monta ankeaakin, mutta mieluummin minä täällä aamupuurooni itken kuin jossain muualla.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Viimeinen lause kiteytti kyllä kaiken :) Keittiönne näyttää kyllä upealta ja aah niin valoisalta! Hyviä aamupuurohetkiä!

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

En saa silmiäni irti noista maustepurkeista. MAH-TA-VAT.

Nenä kirjassa

On se kaunis! Onnea uuteen ihanaan kotiin!

LauraR. (Ei varmistettu)

I-ha-na!!

Sini / nautiskellen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Oih, tuo ikkuna ja sieltä sisään tulviva valo kyllä kruunaa kaiken! Ihana keittiö! Vaikka itse en neuroottisena ihmisenä ehkä valitsisi avohyllyjä, tekevät ne tilasta kyllä ihanan avoimen!

inke

Voi, tuo muistojen mylly! 

 

Keittiö on ihan upee, tullaan ihan pian kylään. 

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Ihana keittiö ja tuo Smeg jääkaappi, tahtoo kans :)

Mindeka
Ma-material Girl

Näyttää ihanan raikkaalle ja kodikkaalle. Onnea ja ihania kokkaushetkiä!

koemaistaja
Koemaistaja

Mulla on vuosikausi vaatehuoneessa pölyttynyt yksi samppanjalaatikko odottamassa sopivaa käyttötarkoitusta. Saman tien, kun näin tuon kuvan sampanjalaatikosta pullojensäilytystelineenä kävin hakemassa laatikon keittiöön ja siirsin tarjottimelta öljy- ja etikkapullot siihen. Kiitos ideasta! :)

koemaistaja
Koemaistaja

Ja lisäksi: keittiösi on kaunis! Kahvimylly on todella upea.

Vierailija (Ei varmistettu)

Todella kaunis keittiö! Kun muutimme meidän nykyiseen vuokrakämppään, keittiössä oli "avohyllykkö" eli yhdet yläovet oli poistettu. Olin aina ajatellut, että avohyllyratkaisu olisi liian epäkäytännöllinen. Olin väärässä: jos hyllyillä säilyttää vain käyttöastioita, ne eivät ehdi pölyyntyä. Jos joskus saan remontoida oman keittiön, haluan ehdottomasti avohyllyt.

Unia

"mutta mieluummin minä täällä aamupuurooni itken kuin jossain muualla.

Pakko oli naurahtaa ääneen, tässä oli jotakin niin surkuhupaisan sympaattista ja kuitenkin ah-niin-naulan-kantaan että voi ihana. Perjantaiaamun gradusynkistelyn keskellä onnistuit taas piristämään. :D Hurrjasti onnea omaan, ihanaan keittiöön! 

Villahuivi

Kuten MinnaM, fanitan ihan täysillä noita maustepurkkeja! Ennan kaikkea käytännöllistä ja samalla kaunista! Ovatko nekin jonkin ystävän designia? Hmm, sellaisia vois varmaan tuunata itsekin liimaamalla tarpeeksi ison magneetin tarpeeksi luotettavakantiseen purkkiin.

Harmi vaan, meillä ei ole nykyisessä asunnossa mahdollisuutta magnetoida jääkaapin oveen kaikkea tärkeää, koska jääkaappi on integroitu puuoven taakse. Mikä on kyllä mielestäni keittiö-olohuone-tilassa ihan kiva ratkaisu sekin. Vaikka jo reilu vuosi ollaan tässä asuttu, vieläkin on vähän sopetutumisongelmia ton kanssa: mihin laittaa kaikki säilytettävät pienet paperiasiat, esim. ennakkoon hankitut keikkaliput ym.? On täytynyt keksiä ihan uusi jemma tätä varten!

Hannele / Kokit ja Potit (Ei varmistettu)

Keittiöstä huokuu elämä ja se on parasta mitä tiedän.

thursday's child

Todella ihana keittiö! Liitutauluista olen samaa mieltä, mutta tietysti jos tilaisuus noin tarjoutuu eteen, niin miksei :)

Saisiko vielä udella millaista laattaratkaisua ensin mietitte ja miksi päädyitte kuitenkin tähän? Toinen kysymys tuli mieleeni, eli onko tuossa todella kaikki säilytystila (enkä tarkoita tätä millään pahalla!)? En tiedä olenko astioiden ja keittiötavaroiden suhteen kauhea hamsteri, mutta jotenkin tuntuu etten ikinä saisi keittiöjuttuja kivasti mahtumaan tuohon tilaan, vaikka tietty ehkä nuo maustepurkit säästävät vähän tilaa :)

Kaiken kaikkiaan keittiö on kaunis ja tunnelmallinen! Tyylikäs muttei kuitenkaan liian kliininen vaan sellainen jossa haluaa viettää aikaa ystävien kanssa villasukat jalassa ja punaviinilasi kädessä. Kiva kun kirjoitat rempasta, on todella mielenkiintoista ja hyödyllistä jos joskus pääsen remppaamaan omaa kotia :)

 

 

 

Wandis (Ei varmistettu)

tuo on ihan mielettömän kaunis koko hoito! whuaaaaa! onnea uudelle keittiölle!!

Helmi K
sivulauseita

Ihana! Valoa myöten.

Tosin nyt mä jäin miettimään niitä seisaalteen nukkuvia palvelijaparkoja :)

moi (Ei varmistettu)

Heippa, ihanan näköinen keittiö. Suoraan sisustuslehdestä. Avohyllyt tuovat mieleen jonkin ravintolan keittiön. Siksi en oikein itse niille syty. Lisäksi ihmettelen tuota että uuni ja liesi ovat eri kohdilla, jotenkaan se ei vaan "rimmaa". Mutta muuten kyllä ottaisin mielelläni tuon keittiön :)

MariL (Ei varmistettu)

Aivan mahtava keittiö! Ja tuo valo, sitä kadehdin eniten<3 T. yo-kylän korkealla oleviin mini-ikkunoihin ja putkihuoneisiin totaalisen kyllästynyt...

Liinu/Moderni Mummola (Ei varmistettu)

Aivan täydellinen keittiö. :)

Piret
lainahöyhenissä

No hei WAU ! Ihan mieltön ja mikä VALO. tykkään ihan täysillä - uutta mutta niin samperin kodikasta.

Sylin täydeltä onnea uuteen kotiin ja kyökkiin ! Ja miksi en tajunnut hankkia itselleni pizzauunia ? yhdyn nimittäin täysin kantaasi - Pizza on kaikki.

Piret xx

annemi

UPEA! ja muistan tuon ihanan tunteen viime talvelta kun oma rakas, uuni keittiöni valmistui. 23.12. oli hieno päivä! :)

Tykästyin kauheasti noihin avohyllyihin, itsellä on keittiössä molempia versioita eli avohyllyjä ja umpikaappeja. Seuraavana hankintalistalla on juuri tuo liitutaulu, mutta se ei valitettavasti mahdu keittiöön :)

Noo (Ei varmistettu)

Kovin on hieno! Puutaso on meilläkin ja olen kyllä siihen ollut kovin tyytyväinen. Edellisen asukkaan keittiöremontista on kulunut varmaan ainakin kymmenen vuotta ja taso on vielä hyvässä kunnossa.

Nuo maustepurkit ovat aivan mahtavat, mistähän niitä saisi?

Vierailija (Ei varmistettu)

Uusi keittiönne on upea!

Ikean sohva -kommenttiisin liittyen ("En halua enää ikinä roudata kaatopaikalle vuoden vanhaa sohvaa...") ajattelin kysyä, eikö sohvassa ollut (vaikka tyynyjen sisällä, ehheh...) takuuta? Ostin juuri uuteen asuntooni uuden Ikean sohvan, jossa on myyjän mukaan 10 vuoden takuu siltä varalta, että runko rikkoontuu tai sohvassa on muuta vikaa. Tosin sohvan pitää kyllä ilman myyjän antamaa extratakuutakin kestää yli vuoden, joten mielestäni olisitte voineet reklamoida huonosta sohvasta Ikeaan...Vai huijattiinkohan tässä taas tyhmää, kohtuuhintaisen sohvan himoista kuluttajaa? :(

Tiiiu (Ei varmistettu)

Fanitan! Upea on :)

Itse just vanhaan, siis toooosi vanhaaaan, kerrostaloon muuttaneena löydän täältä päivittäin jotain jännää, nyt kun tavaroiden siirtelyltä ennättää tutustumaan millaiseen vuokraboxiin sitä itsensä nyt sitten lopullisesti majoitti, kun muutto tuli ykskaks yllättäen ja asunto oli vaan kaivettava kivien ja kantojen alta äkkiä, ja tämä oli ensimmäinen joka vapaana vastaan tuli.

Ja siis tällähän on vaikka mitä! Ihmeellisiä pieniä kopperoita ja sopukoita (meikän asunnon palvelijaparat on varmaan lymyilly jossain näistä nurkkauksista, kun oma huone uupuu ;D ), erittäin mielenkiintoisen muotoinen kylmäkaappi - ja aivan valtava sellainen, jonka muutin siivouskomeroksi, sekä ihania pikku yksityiskohtia siellä täällä, niin kuin vaikkapa kaappien rivat. Ja tänään löysin oman perunakellarini!! Jumantsuikka! Lähdin seikkailemaan talon kellarikerroksiin, ja siellähän se oli, minun asunnon numerolla varustettu oma pottuparatiisi! Joku oli ystävällisesti jopa jättänyt niihin metrisiin laareihin mulle yhden perunan ;)

Anna Mai ja ajatukset

Voi tätä ihanuutta! Ja kamaluutta kun pitää mennä tuijotteleen omaa (vuokrattua) keittiötä oksennuslaattoineen.  Ehkä tästä lähtien puuhaan omassa keittiössäni katsellen vain ikkuna- tai takaseinää. Ne sentään ovat kohtuullisen nätit, kun itse on saanut laittaa...

Minäkin jäin niitä palvelijoita miettimään: ehkä siellä on käytetty lapsityövoimaa, mahtuvat pienempäänkin tilaan?

tiia_

Tosi kiva keittiö! Ja ihanan paljon tasotilaa! Mukava tuo laattaratkaisu myöskin. Itselläni on koko keittiösuunnittelu ihan alkuvaiheessa, ja juuri laatat tuntuvat aiheuttavat tällä hetkellä suurinta päänvaivaa - mulla ei ole minkäänlaista visiota! 

Se on kyllä tärkeää, että ootte saaneet sellaisen keittiön kuin itse halusitte. Itse olen tässä huomannut, että kun lähtee liikkeelle nollapisteestä, oma keittiömaku onkin yhtäkkiä aikamoinen arvoitus. Kun aiemmin on vaan tyytynyt vuokrakämppien tai edellisten kotien keittiöihin (ei ole ollut varaa remontoida), ajatellut, että kyllähän tää on ihan kiva... ja nyt tuntuu jotenkin ihan epätodelliselta ylipäätään miettiä, että minkälainen keittiö olisi omannäköinen, että mitä sitä itse haluaa. :) Ja niin, onnea uuteen keittiöön! Laitettakoon siellä maailman parasta ruokaa! :)

Coffee to go

Mä muutan teille. 'Nuff said.

Mieletön keittiökateus suorastaan pihisee täällä, mutta toisaalta oon iloinen teidän puolesta että ootte saaneet unelmakeittiön valmiiksi! Ja ihana se onkin! Huutomerkkejä!

Kaunis on! Ja  tosi hyvin sopii noi krominväriset yksityiskohdat valkoisen kanssa - outoa sikäli, että oon aina ajatellut etten tykkää valkoisen ja kromin yhdistelmästä. :) Kun toimii niin toimii! Ja toi liitutauluseinä; oishan se nyt tylsää jättää joku kiva juttu tekemättä vaan siks että joku on jo tehnyt sen, heh. Kliseestä klassikoksi!

Meillä on kans sit joskus putkiremontin yhteydessä keittiöremppa edessä - oikeastaan ihan hyväkin nyt elellä tän vanhan kanssa ensin ja tunnustella, mitkä jutut toimii ja mitkä ei. Ja keräillä ideoita näistä onnistuneista remonteista. :)

Oona-tiitiäinen (Ei varmistettu)

Ooo, täydellisen näköistä! Tästä sain heti uutta voimaa laittaa se meidänkin pahvilaatikoiden alle hukkunut, muuten ihana ja valoisa keittiö takaisin oikeutettuun kuntoonsa.

Noita yrttiruukkuja saisi kyllä joku alkaa valmistaa ihan sarjatuotantona, kuolasin niitä silloin Kontilla kun olivat näytillä.

Hosuli
Hömppäblogi

Voi miten upea! Juuri niin sen pitää mennä, että omannäköinen tehdään. Olet onnekas, kun puolisosi on noin hyvä remonttireiska. :)

Avohyllytkin näyttävät kovin kovin kauniilta, vaikken itse valitsisi sellaisia. Kusmi-purkki ja kaikki, oi että. näyttää onnelliselta paikalta.

Ja Ikea, niinpä niin. Vitriini on oikein sievä, mutta uskon kyllä kiikkeryyden... Me olemme päättäneet olla ostamatta enää mitään Ikeasta, kun niin monta surkealaatuista tuotetta on sattunut kohdalle. Aivan kamalaa, miten vähän aikaa ne kestävät.

Tyyne Mursu

Tulee jostain syystä mieleen kuvat sun Pariisin matkalta, vaikka en edes tiedä kuinka paljon on yhteneväisyyyksiä ja eroja :) Nättiä on!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa kaunis keittiö ja tuo kahvimylly on tosi symppis! Unelmoin myös tuollaisesta avohyllystä mihin saisin kaikki haalimani ihanat pakkaukset ja värikkäät astiat näkyville. Tsemppiä remontointiin ja iloista kokkailua vasta valmistuneessa keittiössä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse taas tykkään tuosta että uuni ja hellanlvyt ovat eri kohdilla. Inhottavaa kokkailla hellalla mitään, kun uuni hehkuttaa suoraan jalkoihin!

Ihana keittiö muutenkin. Mutta yhden tällaisen onnettomuuden kärsineenä
: kiikkerä kaappi kannattaa vaihtaa kestävään! Itselläni on sellaisesta tippunut kerran astiat ulos, huonoin tuloksin. Näen tapahtuneesta vieläkin painajaisia :)

Small things with a bling

Voi apua, te olette kyllä onnistuneet niin täydellisesti teidän keittiörempan suhteen. Niin ajaton, selkeä mutta hyvin harkittu kokonaisuus. Ja tuo sinun poikaystävän tekemä ruokapöytä on niin ajaton ja simppeli mistä minä tykkään (olen varmaan tujottanut sitä 10 minuttia putkeen) :) Isot kehut siis hänelle! Itsekin olen nyt asunut kaksi vuotta remppakämpässä ja sitä tunnetta ei kyllä voita mikään kun tajuaa pikkasen jälki-junassa että "hei, tämähän huone taitaa olla vihdoin ja viimein valmis" ♥

Kris (Ei varmistettu)

Mää täällä keskityn taas olennaisiin yksityiskohtiin :D, mutta:

- Ihan huikeeta, että olette pystyneet jättämään alasokkelit pois. Olisin halunnut saman meidänkin keittiöön, mutta me ei valitettavasti uusittu keittiön lattiaa rempan yhteydessä, joten jäi haaveeksi... Sokkelit tekevät kaikista keittiöistä rumia. Jo pelkästään yläsokkelin jättäminen pois kevensi tätä meidän keittiötä (jossa siis säilytettiin alkuperäiset kaapistot) huimasti!
- Arvostan myös sitä, että olette vetäneet laatoituksen kattoon saakka. Se on mun mielestä ainoa oikea välitilalaatoitustyyli silloin, kun yläkaappeja ei ole. Kaikki muu näyttää ihan pöljältä.

Ihana, raikas keittiö!

Mimi(nhuone) (Ei varmistettu)

Onpa aivan ihanan valoisa keittiö ja nuo maustepurkit ovat riemastuttavan nerokkaat!

http://miminhuone.blogspot.com

Minzu (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Mielestäni tuollainen keittiö voisi olla asunnossa, joka on Pariisissa. :) Meillä on meneillään pintaremontti ja on kiva bongailla erilaisia ideoita. Erityisesti pidän tuosta liitutaulusta.

Onko tuo jääkaappi muuten hyvin kovaääninen? Näyttää ihanalle, mutta jossain kyläpaikassa oli joskus samanlainen ja se piti kauhean kovaa hurinaa. Ottaisin itsekin mieluusti tuollaisen jääkaapin, kunhan se vaan olisi hiljainen.

Ooo (Ei varmistettu)

Kotoisan näköinen keittiö. Useampi kyseli maustepurkkeja, samanlaisia on myyty ainakin joskus Ikeassa.

MS Ordinary (Ei varmistettu)

Oih ja voih, näyttää niin hyvältä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei noita maustepurkkeja saa ikealta, ainakin ihan saman tyylisiä. :)

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80102919/

LauraJo (Ei varmistettu)

ihana keittiö!

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Täydellinen keittiö!!! Rakastan. Onnea ja iloa uuteen upeaan keittiöönne! Minäkin aina harmittelen, kun Kusmit eivät pääse kaapissa oikeuksiinsa.

Maustepurkit ovat tietääkseni Ikeasta, ainakin siellä on ollut vastaavia myynnissä.

Vierailija (Ei varmistettu)

upea, uskomaton, kaunis keittiö. ihan sanattomaksi vetää.
sen verran täytyy udella, että kuinka kammottava projekti oli kaataa keittiön ja olkkarin välinen seinä? meillä ollaan täällä sellaista remppaa kaavailtu, mutta toistaiseksi jäänyt tosiaan vielä ajatuksen tasolle.

Veidi

Uskomattoman kaunis keittiö! Joskus vielä minäkin haluan tuollaisen, harmi vaan että oma silmäni ei riitä noin tyylikkäiden ratkaisujen tekemiseen. Kaikki teidän vaiva on todellakin ollut sen arvoista. :)

espressokeitin induktioliedellä (Ei varmistettu)

Tosi kiva, ja kerro heti; espressokeittimen alla oleva pyörylä, onko se itse tehty vaiko ostettu, mistä?

emuliini (Ei varmistettu)

Olen jo useamman kerran muutaman vuoden aikana "eksynyt" blogiisi ja ihastunut, jostain syystä kuitenkin unohtanut, kunnes taas löytänyt sen uudestaan. Nyt en enää aio unohtaa! Sinulla on ihanan naseva tyyli kirjoittaa ja pystyn niin samaistumaan fiiliksiisi. Keittiösikin on upea. Olen itse miettinyt myös metrokaakeleita välitilaan, tosin mustilla saumoilla. Toisaalta valkoiset saumat antavat rauhallisemman kokonaisuuden... Hmmm... Saako udella, minkä merkkiset laatat ovat ja olivatko ne kalliit?

Anni K (Ei varmistettu)

Mulle toi olis aivan täydellinen, mielelläni kyllä keittäisin teillä aamukahvit ja viljelisin yrtit valoisalla ikkunalaudallanne! Tosin täytyy ihmetellä, että mahtuvatko todella kaikki teidän astiat, kattilat, ruoat ynnä muut keittiötilpehöörit keittiöönne? Meillä on käytössä vielä yläkaapitkin, ja silti laatikot pursuilevat tavaroista. (Eikä mitään tietenkään raaski heittää pois.)
Mutta kokonaisuudessaan keittiönne i-ha-na, eikä toi liitutaulu mun mielestä ole yhtään liian klisee. Minäkin kaipailen kouluaikojen liitutaulupiirustuksia...

http://howsheloves.blogspot.fi/ (Ei varmistettu)

Ihana keittiö Eeva!
Päivi

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.