jälkiviisautta

Kaikki mitä rakastin

Olen kulkenut jo kuukauden villakangastakeissa. Nyt ymmärrän, että se oli virhe. Paha, paha virhe. Jos nimittäin viime vuosien merkit pitävät paikkansa, saan (tarkoitan "saan") käyttää villakangastakkia huhtikuun puoleenväliin.

 

Toisin sanoen, olisi pitänyt vaan palella kuukausi pidempään, niin totaalikyllästyminen villakangastakkeihin tulisi kuukautta myöhemmin. Ymmärrättekö logiikan? Öh.

 

 

Onneksi havahduin tähän asiaan sentään ennen, kuin on ihan liian myöhäistä (nyt kun sanoin tämän, niin tiedätte ketä syyttää, jos huomenna tulee lunta...). Tänään jätin villakangastakit henkareihin ja kiskoin päälle parkan. (Ja lisäksi H&M:n neuleen, A.P.C. Madrasin mekon, COS:n huivin, vintage-laukun ja Clarksin kengät.)

 

Ja, nyt ärsyttää myöntää: ei ollut edes kylmä.

 

Jälkiviisaus, kuinka sinua vihaankaan.

 

 

Kommentit

Mape (Ei varmistettu)

Kuuntelin vinkkiäsi ja lompsin Hm:n miesten osastolle! Himoitsemani neule, jollaisen poikaystäväni omistaa, eikä ole antanut minun lainata sitä, oli alennuksessa 10e. Lähti mukaan, eikä sisällä akryyliä lainkaan!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Mape: hyvä sinä, ja hyvä me! Pojat on ihan liian kauan omineet kaikki parhaat neuleet itselleen, kyllä nyt on meidän vuoro.

Aino (Ei varmistettu)

Itseä on taas kauhistuttanut, miten ihmiset kulkevat melkein 10 asteen lämpötiloissa villakangastakeissa. Mitä ne sitten pistää päälle, kun tulee ihan oikeesti kylmä? Vai olenko ainut, joka ei omista nättiä toppatakkia, jossa kulkea todellisessa pakkassäässä...

Tuo laukku on aivan ihana! Ja niin on koko tyttökin :).

Mikri (Ei varmistettu)

Itse päätin jo kuukausi sitten että tänä talvena en aio palella ja villakangastakki on ollut käytössä nyt pari viikkoa. Kelien viilentyessä siirryn pidempiin malleihin ja ennen kuin tulee oikeasti kylmä pitäisi löytää vielä uusi talvi-parka. Tiedätkö sellainen jossa ei palele vaikka hel...ti jäätyisi :)

hanna (Ei varmistettu)

mä en käsitä että onko mussa jotain vikaa kun oon vasta viimesen viikon kulkenut tollanen ohut "sadetakki" hupparin päällä eikä oo ees kylmä. heti jos joudun kävelemään lyhyenkin matkan, tulee kuuma! järkyttyneenä oon katellu vierestä kun ihmiset talsii ympäriinsä talvitakeissaan, pipoissaan ja lapasissaan! vasta tällä viikolla kun oli eka pakkasyö mietin, että vois kutoa uudet tumput vanhojen kadonneiden tilalle. clearly, i'm faulty in some way. :D

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Aino: kiitos ihanainen :) Kylmemmällä säällä vaihdetaan vielä paksumpaan villakangastakkiin tai toppatakkiin ja laitetaan alle vielä pari villakerrosta enemmän :) ************ Mikri: tiedän! Ja voi, mulla oli kiikarissakin sellainen, Filippa K:n täydellinen toppaparka jossa ei olisi varmaan paleltunut edes napajäätiköllä. Mutta juuri silloin kun sen löysin ei ollut varaa ostaa sitä, ja nyt se on ainakin täältä Tampereelta loppuunmyyty... ärsyttävää. ************** Hanna: ei sussa ole vikaa, vaan etua :) Itse olisin ainakin enemmän kuin tyytyväinen, jos en palelisi!

elisam (Ei varmistettu)

Itseäni ärsyttää se, että ostin ihanan takin ja päätin samalla, että saan käyttää sitä vasta sitten kun on lunta ja vähintään -10 astetta. Raivostuttavia periaatteita. :D Mutta onpas ainakin sitten lämpimämpi takki odottamassa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.