Jeesaa bloggaria, voita kotimaisia uutuuskirjoja

Kaikki mitä rakastin

Kuulkaas ystävät.

Se on kehityskeskustelun paikka nyt. Olen kirjoittanut tätä blogia kaksi ja puoli vuotta, ja tarvitsen jeesiänne tulevaisuuden suhteen.

Blogi alkoi muotiblogina, jossa oli hyvin vähän tekstiä ja sitäkin enemmän vaatteita. Aika paljon päivän biisejä.

Sieltä on tultu monen mutkan ja pitkän sepustuksen (jotka ovat välillä olleet niin henkilökohtaisia, että jälkeenpäin hirvittää) tähän kirjojen, kahvikuppien ja mieleen pompsahtelevien ajatusten sekamelskaan. Nyt on sormi suussa. Miten tästä eteenpäin?

Huvikseen kirjoittelevasta opiskelijasta on salakavalasti tullut tyyppi, joka yhtäkkiä saakin elantonsa näppiksen naputtelusta. Turha siis enää huudella korulauseita siitä, miten kirjoitan blogia vain itselleni. En kirjoita, vaan teille. Ja hyvä niin.

Anna oma ideasi siihen, mikä voisi olla Kaikki mitä rakastin -blogin tulevaisuus. Uusi konsepti? Vähemmän tekstiä, enemmän kuvia, vai tautisesti molempia? Tuotetestauksia ja arvontoja vai runonlausuntaa ja abstrakteja taidekuvia? Missä aihepiireissä pyörimme jatkossa? Sana on vapaa!

Palkinnoksi vaivannäöstänne arvon tekemistä syysiltoihin, nimittäin pinon Otavan kotimaisia syksyn uutuuskirjoja. Yksi onnekas saa omakseen seuraavat:

Juha Itkonen: Hetken hohtava valo

Riikka Pulkkinen: Vieras

Laura Paloheimo: Klaukkala

Aikaa osallistua on viikko, keskiviikkoon 24.10. saakka. Jätäthän kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi, niin saan yhteyden voittajaan! 

 

Kommentit

IinaLiisa (Ei varmistettu)

Enemmän tekstiä. Yksi kuva per teksti. Fiiliksiä joihin samaistua. Löytyjä. Enemmänkin saa harmittaa, kaiken ei tarvitse olla aina niin ihanaa. Kerro välillä kuinka siivoat. Ja kerro koirasta. Jos uskallat, kerro rakkaudesta. "Kaikki mitä rakastin" kattanee myös tuon miehen?

tiina.ct(a)gmail.com

Rillirousku (Ei varmistettu) http://kotipalapeli.blogspot.com

Tämä sisustusbloggaaja armastaa sun blogia tällä hetkellä täysin rinnoin ja lepattavin sydämin mitä suurimmassa määrin, sillä keittiönne on kotoisa, kotinne lämmin ja sisustustyylisi niin kovin raikas. Pidän teksteistäsi, sillä ne herättävät aina jonkin uinumassa olleen ajatuksen tahi idean takaisin mielenpäälle. Pidän kuvistasi, jotka ovat valoisia ja kauniita, harmonisia. Pidän tyylistäsi, joka on konstailematon ja rehellisesti sinä, sekä sisustuksessa että vaatetuksessa. Sanosin Eeva, että jatka samaan malliin, sillä oikean elämän piristäviä ja raikkaita sillisalaattiblogeja ei voi koskaan olla tarpeeksi. Kiitos siitä!

pienisisko
Spin off

Voi ei, kehityskeskustelussakin tekisi mieli vaan lysähtää penkkiin ja kysyä suurilla silmillä "mutta onko pakko muuttua tai kehittyä, jos mä oonkin ihan hyvä ja tyytyväinen näin?". 

Kun minä niin tykkään tästä sun sekamelskasta. Välillä pikkusen ruokajuttuja tai ainakin linkkauksia ruokablogisi puoleen, välillä valitusta ja haahuilua ja sitten viikonloppusin välillä kivoja vaatteita ja kukkia maljakoissa.

Minä en siis ainakaan anna mitään vinkkejä koska minusta tämä on hyvä just näin. Välillä suuntaansa muuttavana ja haparoivana, mutta aina tavallisen rehellisenä ja siksi juuri hauskana. Eniten pidän juurikin siitä, että välillä tekstit on lyhyitä tai kuvallisia, välillä pitkiä ja pohdiskelevia. Ja se saa blogin tuntumaan rehelliseltä ja mukavalta, koska eihän aina voi olla yhtä paljon juttua tai sanottavaa. 

Susannakaarina
Snapshots.

Eeva, aloitetaanko nyt siitä, että jos tässä blogissa olisi vähemmän tekstiä, niin se olisi synti! Sinä olet niin loistava kynäniekka, että ehdottomasti tekstiä pitää olla! Mutta vaikka teksti olisi kuinka hyvää, niin kauniit kuvat kelpaavat aina sitä keventämään. Aihepiirit voisivat olla hyviä vinkkejä elämän eri osa-alueilta: vaatteet, kirjat, ruoka, kirppikset yms. Aika paljon sitä samaa, mitä olet tähänkin saakka tarjoillut. Lisäksi pidän siitä, että blogissa maistuu elämä. Älä vain sorru pelkkään pinnan kiillotukseen. Rosot tekevät kaikesta mielenkiintoisempaa. :) Minusta parhaat blogit kertovat elämästä. On tylsää, jos sisältö kapenee hirmuisen kapeaksi.

susanna.k.manu (a) gmail.com

LauraR0 (Ei varmistettu)

Parasta blogissasi on juuri se, että koskaan ei tiedä mikä on seuraavan postauksen aihe. Kirjava aihevalikoima pitää ainakin minun mielenkiintoani yllä. Jatka samalla linjalla!

loura_007@hotmail.com

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Koskaan et muuttua saa on ihan kauhea biisi, mutta tulipahan vaan nyt tässä mieleen. Liityn siis mukaan nykytyylin säilyttämisen puolesta laulavaan kuoroon ja lainaan tähän vielä sitaatin Uppo-Nallen ystävältä Reetalta:

- Sotkua, sekamelskaa ja seikkailua minä rakastan!

minna.manttari(at)gmail.com

Anninko
Anningonpaiste

Blogiasi alusta asti seuranneena, pidan eniten tasta nykyisesta tavastasi blogata. Mieltani lammittaa tallaiset eripariset postaukset, juuri sopivasti sita sun tata! Ihan kuin ne sinun sekalaiset astiat siella huojuvassa kaapissa, on tama tyyli  juuri sita mita paiviini kaipaan. Joka kerta saa innolla odottaa etta minkamoisesta kupista sita saakaan teensa tanaan nauttia!

Joten kiitos suuri ja kukkakimppu sinulle, toivottavasti saan jatkossakin lukea ja katsella maailmaa sinun nakokulmastasi.

Kaikkea ihanaa, hyvaa ja kaunista jatkossa, oli suuntasi sitten mika hyvansa!

Anni

Zinnia (Ei varmistettu)

Blogissa täytyy olla jatkossakin kauniita kuvia! Tykkään oikein paljon sisustusjutuista ja -löydöistä. Myös kirjapiiri-henkiset arviot kirjoista tai elokuvista innostavat tätä Tampere-tyttöä. Hence, arvontapalkintosikin on huippu! :)

Anniina_ (Ei varmistettu) http://coucouluru.blogspot.fi

Hei Eeva!

Minusta blogissasi on ihaninta sen realistisuus. Kosmetiikkahöpötystä löytyy bittiavaruudesta jo ihan tarpeeksi, Eeva Koluja vain yksi. Luulen että suuren suosian tämä sivu on saanut myös siksi, että sanoissasi on tarttumapintaa - kun kirjoittaa asioista suoraan ja vilpittömästi, ne myös kolahtavat, varmasti monienkin lukijoiden mielestä.
Se, että herättää keskustelua (vaikeistakin asioista) on minusta hienoa. Kiitos siitä!
Olet lahjakas kuvaaja, joten jatkossa toivon että kuvat säilyvät osana blogiasi. Samoin rakastan hyvää suomen kieltä, varsinkin tänä aikana kun huonosti kirjoitettuja Cosmonainen-blogeja lukevat tuhannet suomalaiset naiset (ja miehet) kuvitellen, että elämä on erilaisten vahausmenetelmien vertailua ja petipuuhien pohdintaa. On se sitäkin, mutta erityisesti aitous tuntuu nykyään olevan kortilla, ja sen soisin blogissasi säilyvän! Jee!

kauniitajat (ät) gmail (piste) com

Amalia (Ei varmistettu)

Itse olen ollut mukana vasta noin kuukauden ajan, mutta sitäkin ihastuneempi blogiisi! En kaipaile lukulistoihini enää muotiblogeja, vaan janoan lukea juuri Kaikkia mitä rakastan -tyylisiä juttuja! Blogisi on ihana inspiraation lähde, leffalistasi on kirjoitettu itselleni ylös ja katselen herkullisia elokuvia siitä aina kun siltä tuntuu.
Rakastan blogiasi juuri tällaisena, en kaipaa mitään uutta tai lisää siihen. Tämä on hyvänmielen paikka, josta saa ihanaa piristystä päivään. Kiitos tuhannesti, kun kirjoitat näin mahtavia juttuja! <3

ps. mielelläni en jaa sähköpostiosoitettani täällä, vaan otan sinuun yhteyttä jos arpaonni potkaisee:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuvien ja tekstin suhde on tällä hetkellä enemmän kuin täydellinen. Myös nykyiset aiheet, sisustus, elämä, matkustelu ja ruoka, on sellaisia, joista haluaisin lukea jatkossakin. Löysin blogisi vasta noin vuosi sitten ja siitä on tullut heittämällä lifestyle-blogien suosikkini!

Siri (Ei varmistettu)

Moi,
en osallistu arvontaan, mutta haluan antaa silti pari senttiäni. KMR on kevyesti paras suomalainen blogi, ja pidän siitä miten sekoitat sisustusta, tyyliä, kulttuuria, pohdiskelua, sunnuntaitunnelmaa ja mitä kaikkea. Tekstisi on hyvin kaunista, niin kuvasikin. Arvontoja en kaipaa, mutta satunnaiset kosmetiikkapostauksesi ovat kyllä kivoja. Ymmärrän, että kirjoittaja joskus kaipaa vähän uudistusta, mutta älä lähde liian kauaksi tältä polulta!
Kiitos, Eeva <3

Anni K. (Ei varmistettu)

Jatka toki tätä linjaa, blogissasi sekä tekstit että kuvat ovat hienoja ja ainutlaatuisia, ja vaihdat sujuvasti aihetta vaatteista koiriin. Meikä ainakin tykkää kovasti! Mielestäni sinun ei tarvitse lokeroida tai muovata blogiasi mihinkään tiettyyn muottiin; kirjoita mistä haluat, niin tulee parasta ja mielenkiintoisinta jälkeä. Ja meikä pysyy juttujesi uskollisena ja tyytyväisenä lukijana. Kiitän tämänkin sateisen päivän piristyksestä!
(Sähköpostini on kilponen.anni@gmail.com)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kirjat, kahvikupit ja mieleen pompsahtelevat ajatuksethan on just parasta! Toivoisin siis että jatkaisit samaan malliin. Blogissasi sekä tekstit että kuvat ovat erinomaisia, joten toivon paljon molempia jatkossakin. Arvontoja tai tuotetestauksia en haluaisi nykyistä enempää ja uskon ja toivon, että säästät meidät jatkossakin Nelly-kollaaseilta. :) Tykkään hirmuisesti kaikista Turku-vinkeistä, samoin leffa-, sarja- ja kirjasuositukset on olleet hyviä. Ja Pariisissa hyödennettiin sun matkavinkkejä, kiitos niistä(kin)! Mutta eniten ehkä tykkään arkipäivän kuulumisista ja sillisalaatti-tyylistä, eli siitä, että blogissa käsitellään vähän kaikkea. Lifestyle-blogi tosin taitaa olla vakiintuneempi ilmaus kuin sillisalaattiblogi. :)

Katje (Ei varmistettu) http://www.sixribbons.blogspot.nl

Ehdottomasti jatkat vaan tahan tyyliin, rakastan eriparisia postauksia, pidan siita etta koskaan ei voi tietaa mita seuraavaksi tulee.
Sisustuspostaukset ja katkelmat elamasta ihastuttavat, kiitos hyvasta blogista!

AnnaAusseista (Ei varmistettu)

Aah, tekstiä, kyllä! Tapasi kirjoittaa on hurmaava. Kirjoita ihan mistä vaan, kunhan vain kirjoitat. Missä kirja viipyy??? :)

marillaaaa (Ei varmistettu)

Tykkään blogistasi aivan valtavasti tällaisenaan. Kun mietin, miten sitä voisi kehittää, tulee pikemminkin mieleen, mitä EN haluaisi lukea, nimittäin manitsemiasi arvontoja, tuote-esittelyjä ja muuta kaupalliselta haiskahtavaa! Parasta tässä blogissa on nimittäin ollut aitous ja tunne, että siellä kirjoittelee joku oikea ihminen oikeasta elämästään.

Erityisesti oon tykännyt yllättäen remonttipostauksista. Olisi ihana nähdä enemmän kuvia ja kuulla enemmän tarinoita teidän ihanasta koirasta (vaikka kissaihmiset voisivatkin kyllästyä). Tykkään lukea myös kaikenlaisia ruokafiilistelypostauksia, vaikka sulla tietysti erillinen ruokablogi onkin.

Kaiken kaikkiaan tän blogin fiilis siis on se, miksi palaan lukemaan kerta toisensa jälkeen. Älä siis muutu (ainakaan liikaa) :)

vimalu@utu.fi

Tuulikki (Ei varmistettu)

Minäkin olen ollut todella tyytyväinen blogin nykyiseen olemukseen. Tykkään erityisesti rehellisyydestäsi ja siitä, että niistä ikävämmistäkin jutuista puhutaan. Usein valitsemasi aiheet tulevat justiinsa samoihin aikoihin, kun samat asiat ovat mietityttäneet itseä. Viimeaikojen Turun pikkupaikkojen esittely on myös tullut kuin tilauksesta! Ollaan poikaystävän kanssa viikonloppuna ekaa kertaa Turussa käymässä, eikä hajuakaan minne mennä siellä :) Molemmat ollaan Japanissa asuttu ja siellä tavattu ja arvaa innostuinko, kun olit kirjoittanut jutun aidosta japanilaisesta ruokalasta Turussa! Kiitos!

Ja koska tämä on yksi niistä harvoista kerroista, kun olen blogiisi kommentoinut (vaikka päivittäin luen) täytyy nyt kunnolla kiittää siitäkin, kuinka monta kertaa blogisi on piristänyt päivääni :)

Lilya (Ei varmistettu)

Jo blogin nimikin, sopii mielestän erinomaisesti blogin nykyiseen konseptiin, jossa kerrot elämästäsi, vaate-, kahvila-, elokuva-, ravintola- ja muista löydöistäsi, reissuistasi, kodin remontoinnista, kirjoista, matkustamisesta, hyvästä ruuasta ja, niin, kaikesta mitä rakastat. On ihanaa ja inspiroivaa seurata arkeasi ja juhlaasi ja saada ideoita milloin mihinkin omiin projekteihin ja juttuihin blogisi kautta. Kiitos mahtavasta blogista siis, joka on paljon enemmän kuin alun perin muotiblogiksi syntynyt kuvakollaasi. Blogisi on täynnä elämää.

-Lily
lithlain@gmail.com

hiirimieli (Ei varmistettu)

Parhaita juttuja ovat kaikki missä esiintyy koira! Paljon kuvia, tekstiä ja kuulumisia. Myös kaikki hassut postaukset piristää, esim. se taannoinen kummitusjuttu....En kaipaa yhtään muotibloggailua tai tuotetestailua... Kirja- ja leffa-arvostelut on myös mukavia. Mut antaisin jo nyt viisi pullaa ja papukaijan vaikkei mitään parannuksia tuliskaan!

pumssi (Ei varmistettu)

Minäkin tykkään tästä tällaisena - tosin tekstiä saa kyllä olla ihan niin paljon kuin vain tekee mieli näppistä nakuttaa!
Kuvasi ovat huikeita ja oivallukset ihania.
Muotipuolta ei tarvitse olla, mutta jos nyt laadukkaita materiaaleja ja pehmoisia myssyköitä haluat esitellä niin emme pahastu^^

marita.liimatainen(@)luukku.com

Kielonen (Ei varmistettu)

Minäkään en arvontaan taida osallistua, mutta palautetta voisin silti antaa.

Tätä blogia luen, ja nimenomaan luen, tekstien vuoksi. Kuvat ovat myös kauniita, mutta tekstien vuoksi tänne palaan yhä uudestaan ja uudestaan. Kuitenkin postaukset ilman kuvia tuntuvat aina köyhiltä (yleisellä tasolla, ei välttämättä koske tätä blogia). Joten ohjenuorani olisi: kuvia vähintään yksi viimeistelemään laadukkaan tekstin.

Blogia en ole varmaan puolta vuotta kauempaa seurannut, joten vähän jopa "järkytyin" siitä, että olet aloittanut muotibloggajana. Se onkin varmaan ainoa suunta, johon blogin ehdottomasti en haluaisi kehittyvän. Satunnaiset "päivän asu" postaukset eivät aiheuta antipatioita, mutta eivät juuri innostakaan, vaikka tyylistäsi pidänkin paljon.

Kulttuuria, elämää, ajatuksia, tunnelmointia. Sitä minä toivon ja koenkin täältä tällä hetkellä saavani. Olen myös fiilistellyt remonttianne ja kauniita asioita kodissanne.

litalin (Ei varmistettu)

hei, en kaipaa kirjoja, koska olen lukenut ne jo.

tykkään blogistasi kauniiden asioiden vuoksi, siksi, että olet monesti "asian ytimessä", olet älykäs ja hauska. vaatteesikin ovat jänniä. et kuluta hysteerisesti.

kahvilat, kirjat, elokuvat, mekot, tv-ohjelmat, musat, kuvat, respetit ja vähän tekstiäkin. se on hyvä.

Pidän blogista paljon enemmän tällaisena ajatuksiensekamelskasoppana kuin muotiblogina. Viimeeksi mainittu ei erityisesti (enää) kiinnosta minua, mutta sinun tapaasi kirjoittaa olen jäänyt koukkuun jo kauan sitten. Oikeastaan pidän kaikesta mistä kirjoitat, ovat ne sitten musiikista, elokuvista, kirjoista, sisustuksesta, ruuasta, matkoista....Sinulla on sana hallussa ja tekstejäsi on aina ilo lukea.

Itse en näkisi, että sinun tarvitsisi availla parisuhteen kiemuroita tällä blogilla, enemmänkin haluaisin itse lukea enemmän arjen pienistä iloista tai suruistakin. Eli lukisin jatkossa mieluusti kirjarakkauksista, illanvietoista, pikkusuolaisista, kosteista ystävien kanssa vietetyistä matkoista tai illoista kotikaupungissa, niistä mistä oletkin jo kirjoittanut...

Lisään vielä, että voihan muodistakin toki kirjoittaa, se kun kuuluu oleellisesti arjen iloihin, mutta en odota mitään asukuvia tai muutakaan, se on tuntunut aina hieman vieraalta tässä blogissa. Mutta jos uudet ihanat kengät tekevät iloiseksi, miksei. :)

Jatka siis samaan malliin ja älä vaan (koskaan?) lopeta!

keltainen (Ei varmistettu)

Oih, tykkään kovasti konseptisuunnittelusta ja nuo kirjatkin ovat mielenkiintoisia. Tässä on nyt vain yksi ongelma, sinullahan on jo konsepti, kuten bannerissakin lukee. Tyylistä, teenjuonnista ja muusta olennaisesta.

Konseptisi on siis olennaisia asioita, jotka eivät välttämättä objektiivisesti katsottuna kovin olennaisia ole, mutta sinulle (ja usein minullekin) ne ovat hirmu tärkeitä.

Luen blogeja, koska saan niistä inspiraatiota ja välillä ajateltavaakin. Kirjoittaja saa ja mielellään kertookin myös niistä päivistä, kun räntää lentää vaakatasossa naamaan. Silti pilkettä pitää olla silmässä. On myös mielenkiintoista seurata, miten kirjoittajan elämä saa uusia suuntia, ja mistä kirjoittaja jaksaa innostua. Mikä on kirjoittajan mielestä tekemisen arvoista. Kaikenlaista voi ajatella ja suunnitella, mutta ajankäyttö kuitenkin ratkaisee. Mitä ihan oikeasti tekee, ja miksi.

Kirjoita kaikesta, mikä saa sinut tuntemaan itsesi sinuksi. Sen ei tarvitse olla hirmu henkilökohtaista yksityiskohtien tasolla. Mutta tunnelmia ja ahaa-hetkiä on ihana jakaa. Kuten vaikkapa remonttiprojektinne. Itsekin haaveilen sellaisia asioita, joita pääset nyt toteuttamaan. Ihanaa kun saan kurkistaa siihen maailmaan, vaikken itse tee mitään, koska toivottavasti joskus teen. Toisaalta kaiken ei pidä olla yhteistä kirjoittajan ja lukijan välillä. Kun välillä näen bloggaajan livenä, tulee melkein hölmö olo. Apuva, luen elämästäsi jatkuvasti, mutta oikeasti en tunne sinua yhtään. Ja hyvä niin. Kerran luin blogia, jonka kirjoittajalle päätin itsekin kirjoittaa. Blogi oli niiiin ihana. Pian bloggaaja lopetti blogin ja minulle tuli olo, että se johtui siitä, että bloggaajalle blogista tuli liian todellinen. Satuprojekti heräsi henkiin, eikä se ollut kivaa. Siksi aloin arvostaa pientä salaperäisyyttä blogeissa.

Ei tämä nyt tainnut olla mikään konsepti-idea, mutta ei se haittaa. Varmasti joku muu antaa hyviä ideoita. Halusin vain kertoa, mitä ajattelen.

Älä missään tapauksessa ainakaan tekstiä vähennä. Ja kuvatkin on aina ollut aivan ihania ja persoonallisia. Niissä on ihan oma tunnelmansa. 

On ihana lukea mitä moninaisimmista asioista jotka eivät keskity minkään tietyn yhden teema ympärille. Ja mistä pidän eniten on se miten saat Turun (oman rakkaan kotikaupunkini, josta hiljattain muutin isoon maailmaan) aivan uusin silmin. Ja kakki ne pienet ihanuudet joita en siellä asuessani ollut koskaan huomannut. 

Nannamarianna (Ei varmistettu)

Mä tykkään myös blogistasi juuri tällaisena. Olen ruokablogisi suuren suuri fani ja tykkään siitä, että reseptit erotetaan sinne puolelle ja täällä ruokapostaukset ovat enemmän ravintola- tai kahvilavinkkejä.

Juttusi ovat ylisöpöjä mutta kuvat ovat minulle ihan hirveän tärkeitä. Otsikkosi ovat blogiotsikoiksi harvinaisen hauskoja ja ne saavat aina klikkaamaan itseni facebook-linkistä tänne blogin puolelle. Olet myös sopivan interaktiivinen lukijoidesi kanssa.

Pidän myös vaatetyylistäsi, vaikka en itse ihan samalla tavalla pukeudukaan. Näytät raikkaalta ja hyvinvoivalta. Monissa muotiblogeissa ärsyttää ja vähän masentaakin täydelliset meikit ja virtaviivaiset muotiluomukset. Vähän tavallisempi on minusta täydellistä. Niin ja sanomattakin on selvää, että uusi kotisi on hieno ja toivon siitä vielä monia kuvia ja tarinoita.

Kiitos siis kaikista postauksista! Olet aivan ihana!

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja se vielä unohtui. Älä ainakaan hirmuisesti niitä arvontoja tuo kuvioon. Tällainen kirjahomma vielä menee todella mukavasti, kun palautettakin annetaan ja nähdään siis oikeasti "vaivaa", mutta itseäni arvonnat eivät useimmiten kiinnosta lainkaan. Arvonta-postaukissa lähinnä häiritsee yleisesti niiden sisällöttömyys.

merikarhu (Ei varmistettu)

Tekstiä, tekstiä, tekstiä! Ne, joilla ei sana ole hallussa järkätköön arvontoja (tosin kotimaista kirjallisuutta ei ikinä ole liikaa...) ja arvostelkoot merisuolasuihkeita. Hurmaavan kirjallisen ilmaisun lisäksi sulla on niin hyvä maku niin designin, vaatteiden kuin tietenkin kaiken syötävän suhteen, että katselen myös mielelläni kauniita kuvia. Oikeastaan blogisi on jo nyt kaikkea sitä mitä toivon siltä tulevaisuudessakin, kuten monet muutkin ovat jo todenneet. Olenkin usein viitannut blogiisi "Suomen ainoana oikeestihyvänä-blogina. Onkohan nirsous synti?

nettatuominen@gmail.com

PaulaT (Ei varmistettu)

Tahtoisin asukuvat ainakin takasin. Lisäksi kaikki kosmetiikkatestaukset ovat olleet tähän saakka ihan huippuja ja olenkin löytänyt niistä pari vakkarituotetta omaan meikkipussiini, joten niitä lisää :) Olisi myös kiva saada "ravintola-arvioita" - ja kokemuksia ympäri Suomen (tai niin ympäri, kuin nyt satut matkustamaan).

Kirjava (Ei varmistettu)

Ei ainakaan vähempää tekstiä! Eniten ilahduttavat tekstit, jotka ovat ankkuroituneet johonkin yleisempään teemaan tai asiaan kuten vaikkapa kirjaan, elokuviin, matkakohteeseen tms., jonka ympärillä pohdit omia oivalluksiasi. Tällä en tarkoita sitä, etteivätkö henkilökohtaiset tekstit olisi aivan valloittavia - ne ovat, koska ne koskettavat aivan varmasti jotain samaa, mitä muutkin ovat eläneet - yleisempää!
Olen aina miettinyt, että minusta sopisit niin vallan mainiosti toimittajaksi Kodin Kuvalehteen, mikä on iso kehu!

strawberryy (Ei varmistettu)

Tämä on ihana juuri tällaisena. Olet niin mahtava kirjoittaja, ettei blogi välttämättä edes kaipaa kuvia, vaikka kiva lisä nekin ovat. En täysin ymmärrä miksi blogit pitää aina jaotella jonkin kategorian mukaan. Itse luen mieluiten elämänmakuisia blogeja, joissa lukijasta saa jotain irti, mutta postaukset eivät toista itseään tai ole aina täysin arvattavissa. Eli juuri tällaisesta blogista! Kaikki mitä rakastin on kuitenkin yksi Suomen blogitaivaan persoonallisimmista blogeista, enkä ole vastaavaan vielä törmännyt, joten jatka ihmeessä samalla mallilla. Tämän blogin aiheena saa jatkossakin olla sinä, eli juttuja kaikesta mitä rakastat! :)

strawberrymilkshakey@gmail.com

strawberryy (Ei varmistettu)

Öhm, korjaus edelliseen: ... joissa KIRJOITTAJASTA saa jotain irti. Sori. :)

Reettis (Ei varmistettu)

Mää on tykänny blogista just tällasena, mietteitä elämästä, arkipäivän onnelliseks tekeviä havaintoja, ruokaa, kirjoja, sisustusta, vähän niitä vaatteitakin.. Eniten tykkään siitä, että osaat kirjottaa sanoiksi niin kauniisti just sen, mitä mun päässäni pyörii. Ei kai aina oo pakko muuttaa sellaista, joka toimii, vaikka toki kehittäminen ja kehittyminen onkin useimmiten hyvästä ja tarpeellista ainakin jossain määrin.. :) Joka tapauksessa, tää mun lemppariblogi ever!

blimey_47@hotmail.com

Ninnumaaria (Ei varmistettu) http://www.livinupanotch.blogspot.fi/

Parasta, ihan parasta on arjen ajatukset, konstailemattomat mielen mutkat, jotka vain pulpahtaa ilmoille :) Ne henkilökohtaisetkin, ilot ja murheet. Niin monesti olen nauranut, hymyillyt ja varsinkin nyökytellyt ruudun tällä puolen, että et uskokaan. Arvontoja en kaipaa, kauniita kuvia ja rehellisenmakuisia juttuja sitäkin enemmän. Elikäs siis: rakastan Kaikkea mitä rakastin, kaikkena sellaisena kuin se juuri nyt on!

http://www.livinupanotch.blogspot.fi/

ninnumaaria@gmail.com

Yasmine (Ei varmistettu)

Rakastan sun blogia!!
Haluisin et siin ois jatkossaki ihanii kuvii, ja voisit tehä viel enemmä juttui vaatteist ja esim kynsist? Ja sisustusjutut on helmiiii!! :)

Veerass (Ei varmistettu)

Minusta blogista on tullut ihanan "rauhallinen" nyt, ja pidän siitä. Tykkään kirja- ja musiikkivinkeistä, ruokajutuista ja kaikista pienistä yksityiskohdista. Minua kiinnostaa enemmän lifestylejutut kuin muoti. Kirjoitat tosi rehellisesti asioista, siksi kaikki kosmetiikan ym. testaamisetkin ovat mielenkiintoisia. Kuvat on nättejä ja niiden suhde tekstin määrään on mielestäni ollut aina hyvä. Arkielämää! Telkkariohjelmia ja iltalenkkejä ja aamupaloja, kaikkea tavallista on kiva lukea.
suikkari@student.uef.fi

Riiiiina (Ei varmistettu) http://upotus.blogspot.com

Sekamelska on paras. Liian rajattu aihe sulkee pois niin paljon mielenkiintoista, että minun toiveenani on vain lisää kaikkea, ihan sama mitä mieleesi tulee, kaikki kelpaa. Liikaa kuvia ei voi myöskään olla, jos ne ovat niin tyylikkäitä kuin sinulla. Tämä ei nyt varmaan auttanut yhtään, mutta minkäs teet kun blogisi on valmiiksi yksi parhaista!

kissakehrääväinen (Ei varmistettu)

Eeva, tautisesti molempia! Kirjoitat erinomaisesti (harvalla on sana yhtä hyvin hallussa), ja kuvasi ovat kauniita. Blogisi on paras juuri näin.

Hosuli
Hömppäblogi

Tykkään tästä nykyisestä tyylistä kovasti, ei mahda mitään. :) Sisustusjutuista, kirjajutuista, ruokajutuista, arkisista asioista, laadukkaista kuvista, mukavasta tunnelmasta, kriittisyydestä, realistisista puheenvuoroista. Kauniit asiat, maailmasta välittäminen, pienet suuret ajatukset, niistä pidän. Ekologisten ja eettisten pointtien huomioimisesta myös.

gif4life

En muuttaisi mitään ja pari päivää sitten päähän tulikin pelkoajatus siitä, että mitä jos vaikka yhtäkkiä lopetat kirjoittamisen. Kuulostaa varmaan vaativalta, mutta mitä henkilökohtaisempi kirjotus sitä parempi. 

bisous,

sara.nyyssola@hotmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä blogi on juuri tällaisenaan TÄYDELLINEN. Huumorisi, aidot jutut ja kykysi poimia kauniita asioita ympäriltäsi ilahduttavat aina. Kiitos, että jaksat julkaista tiheään tahtiin. Tuntuu aina kuin saisi hetken viivähtää ystävän seurassa. Kiitos Eeva.<3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuten joku jo yllä totesi: "Minusta parhaat blogit kertovat elämästä." Nykyään saa/joutuu lukemaan niin paljon kaikkea suunnitelmallista ja stailattua ja konseptoitua ja segmentoitua, että pidä vapautesi. Hyvänä kirjoittajana ja kuvaajana voit tehdä kumpaakin, – itse nautin eniten lukemisesta, mutta joskus se yksi kuva tosiaan kertoo ja antaa enemmän kuin tuhat sanaa.

lillakki (a) hotmail.com

MrsMartin (Ei varmistettu)

Kuten moni muukin, minäkin toivon sinun pysyvän tyylillesi uskollisena. Vaikka tämä onkin työtäsi ja koet kirjoittavasi meille lukijoille, piilee blogisi viehätys siinä, että tunnut olevan aito ja rehellinen itseäsi kohtaan ja kirjoittavasi nimenomaan myös itseäsi varten. Rakkaus kirjoittamiseen, elämään ja sen monimuotoiseen pohdiskelemiseen tekee sinun blogistasi niin ainutlaatuisen. Jatka kuvien käyttämistä, jatka kirjoittamista, jatka höpötystä ja ihkuttamista, purkamista, kyseenalaistamista. Tietyllä tavalla kirjoituksissasi käydään läpi koko elämän kirjoa, se tekee tekstistäsi samaistuttavaa ja aidon tuntuista. Kiitos näistä vuosista ja jatka samaan malliin!

C. (Ei varmistettu)

Jatkan suitsutusta muiden tapaan:

yksinkertaisesti, ihana blogi, josta saa rutkasti inspiraatiota ja innostusta omaan elämään! Miten se Eeva aina osaakin ottaa esille juuri sellaisia asioita, joita on itsekin pohtinut? Useasti olen hätkähtänyt että hei - tästähän me juuri eilen puhuttiin! Nykyään kämppikseni kanssa monet jutut alkavatkin: oletko jo lukenut sen Eeva Kolun uuden tekstin...

Allekirjoitan monia ylläolevista kommenteista, mutta en kuitenkaan sitä, että sinun pitäisi jättää muoti/vaate/asuste-jutut väliin, ei missään nimessä. Ne kuuluvat elämään ja sopivat muiden juttujen sekaan loistavasti! Tyylisi on niin ihanan mutkaton ja todellinen. Ei mitään ylenpalttista muotibloggari-höpsötystä ihmeellisissä "ah olen niiiin originelli ja tää mun asu on niiiin cool" kuvissa, vaan aitoa käytettävää normaaliin elämään sopivaa ihanaa tyylikkyyttä.

Kannatan siis ehdottomasti nykyisen ihanan kaaoottisen sekametelisoppatyylin jatkamista. Vähän sitä sun tätä - ruokaa, sisustusta, muotia, elokuvia... Elämää. Mukavaa, koskettavaa ja hauskaa tekstiä höystettynä valloittavilla kuvilla.

Ihana Eeva, ei mitään tarvetta kehityskeskusteluille. Pus!

ps. 21.10. ei muuten ole keskiviikko... :)

Nyt kun aloin miettiä niin mähän olen seurannu sun blogeja enemmän tai vähemmän päivittäin nyt viis vuotta, oho ja huh. Mutta sehän johtuu vaan siitä, että sisältö on aina vastannu mun mielenkiinnonkohteita ja tuonu iloa ja vertaistukea ja inspiksiä. 

Eniten tykkään niistä pitkistä sepustuksista: kaikenlaisista paasauksista, kannanotoista ja analyyttisista postauksista, joissa tarkastellaan asiaa tai ilmiötä oman kokemuksen ja toisaalta maailman kannalta. Ja aihehan voi olla vaikka kuinka kepeänolonen niinku vaikka Gwyneth tai Woody tai pariisihenkinen sisustus. Toivoisin siis lisää melko pitkiä ja syvälle meneviä (kolumnimaisia) tekstejä.

Ja niiden rinnalle toivon westienomistajana koirajuttuja. Ja remppajuttuja, ruokajuttuja, työ-aiheisia juttuja, haaveita ja pohdintoja. Ja juttuja mun ykkösmielenkiinnonkohteista, muotoilusta ja taiteesta. Eli joo abstrakteille taidekuville!:D

Hoi,

Mua eivät nuo kirjat kiinnosta, mutta kysymykseesi on pakko vastata (kuten muillekin olen vastannut): kirjoita siitä, mikä sua koskettaa, kiinnostaa ja puhuttelee. Se on kiinnostavaa.

heta* (Ei varmistettu) http://herkkujakoukku.blogspot.fi/

Teksti on ehdottomasti sun juttu, että sitä jos ei lisää, niin ainakin saman verran jatkossakin.

Henkilökohtaisuuksien kirjoittaminen varmasti hirvittää, mutta ne tekstit silti koskettavimpia ovat.

Tykkään myös elokuvavinkeistäsi ja tavastasi kirjoittaa niistä, tv-sarjoista ja kirjoista. Ja vaatteista.

Olen siis ollut varsin tyytyväinen lukija. Kamalasti tästä ei uusia ideoita pulppua, mutta kun tähänkin asti on ollut erittäin hyvä!

liina /kuinsurmaisisatakielen (Ei varmistettu) http://kuinsurmaisisatakielen.blogspot.com

Pääasia ettet lakkaa kirjoittamasta. Sitä on aina ilo lukea!

Tiiia (Ei varmistettu)

Minäkin toivoisin, että pysyisit uskollisena tälle kaikelle, josta olemme saaneet nauttia pitkään. Ehkä hitusen enemmän kirjallisuusjuttuja, niin blogisi olisi jopa enemmän kuin täydellinen :-)

tiia_oikarinen (a)suomi24.fi

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.