Jossain tuolla on meri

Tällä viikolla en ole juuri ehtinyt ajatella. On ollut liikaa kaikenlaista: remontti, joka on ollut ihan loppusuoralla jo kolme viikkoa, talo täynnä tavaroita vailla paikkaa, loppukuulle kasaantuneet laskut ja kaiken päälle terrieri, joka kärsii eroahdistuksesta.

Mutta silloin kun olen ajatellut, olen ajatellut pääasiassa merta. Ja vähän laivoja.

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Kannattaa kuunnella myös Charles Aznavourin Emmenez-moi, sopii mereen ja fiilikseesi varmaan myös. Erittäin mahtipontinen esiintyminen löytyy youtubesta :)

Duussi / laplusdouce.blogspot.fi (Ei varmistettu)

Ooh, tuo yllä mainittu Aznavourin Emmenez-moi on huikea, kylmät väreet tulee pelkästä biisin ajatuksesta. :D

Oman laivasoittolistani kärjessä (tai siis, jos sellaisen tekisin) on myös Toiset meistä, löytyy YouTubesta sekä Pepe Willbergin että Laila Kinnusen laulamana. Itse saan enemmän irti Pepen version hitaasta tunnelmasta ja upeista stemmoista.

"Maininki" on muuten kaunis sana. Ja tuo tyrskykuva kaunis kuva.

Hiirimieli (Ei varmistettu)

Oi voimia! Eroahdistus osaa olla aika rankka ongelma. Toivottavasti pikku kaveri tottuu pian omaan laatuaikaansa. :)

Noo (Ei varmistettu)

Suosittelen Monika Fagerholmin ja Martin Johnsonin esseeteosta Meri.

Voi ei, eroahdistus! Siitä saattaa seurata itsellekin paha ahdistus. Tsemppiä vaan! Ongelmakoirakouluttajaa kannattaa kokeilla jos omat keinot eivät riitä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Les vacances au bord de la mer:
http://youtu.be/PG5yNw_A8Fo

That is all.

Laura Emilia (Ei varmistettu)

Ihania kuvia!

Hei, muistelen että joskus Trendin puolella kirjoitit jonkun kirja-arvioin tyyppisen näistä Nälkäpeli-kirjoista, oiskohan sulla siitä enää mitään linkkiä jäljellä? Ahmin nimittäin itse juuri tuon ekan kirjan, ja olisi hauska lukea sun aatteita siitä! :)

Juu (Ei varmistettu)

Höh, eroahdistus on tylsää :( kannattaa aloittaa ihan alusta harjoittelu. koira olkkariin ja ovi kiinni sekunniks, sit tuut olkkariin ja taas pois, nyt kaheks sekunniks. Kunhan koira ei missään vaiheessa hermostu, voi pidentää pikkuhiljaa. Sitten sama juttu ulko-oven kanssa. Kengät jalkaan, takki päälle ja ovelle. Aluksi vaikka vaan oven avaamista, sitten ulos astumista ja sitten vasta oven sulkemista. Nii kauan samaa, että koira kyllästyy ja kokee sen arkipäiväiseksi, että ramppaat ovesta. :)'
Ja sitten kun joutuu jättämään yksin, anna kauhea kasa leluja ja piilota herkkuja ja täytä kongeja herkuilla :) siinä niin paljon puuha, ettei välist ehi ikävöimään. :)

Onnea uuden perheen jäsenen johdosta!! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.