kaikille kukkamekkoisille ja raitapaitaisille tytöille, jotka kuuntelevat musiikkia silmät kiinni

 

 

 

Lähden tänään piipahtamaan Helsingissä. Luvassa on vähäsen työntekoa, paljon kavereita ja, jos aikaa jää, pikainen katselmus Helsingin kevätvaatetarjontaan.

 

Jätän viisaan Zooey Deschanelin pitämään teitä silmällä siksi aikaa. Muistakaa nämä sanat seuraavalla kerralla kun joku pilkkaa sitä, että olette jostain innoissanne, sitä, että jaksatte uskoa johonkin tai sitä, että tarvitsette nenäliinaa leffassa (tai sitä, että pidätte Zooey Deschanelista). Todellista vahvuutta on pysyä pehmeänä, ei verhoutua ivan ja välinpitämättömyyden taakse.

 

Hyvää viikonloppua kaikille, nähdään pian!

  

kuva: Gawker

Kommentit

Mirja (Ei varmistettu)

Tuli tippa linssiin.... Ihana Zooey Deschanel on niin oikeassa! Innostun kovasti kaikista asioista, ja tätä piirrettäni torutaan, ja muistutetaan että turha innostuminen on lapsellista. No, sanon siihen että jep, mä olen lapsellinen enkä halua muuttua! Tervetuloa tänne Helsinkiin Eeva! :) Harmi että tänään on niin karmea ilma...

Rieku (Ei varmistettu)

Hei, ei liityy oikeastaan tähän postaukseen mitenkään. Mutta niin, suoraan asiaan, eli kysymykseen :D! Tuleeko teidän keittiön shakkiruutu lattia linoleum-laatoista, vai maalaatteko laudat, vai tuleeko ihan ns. perus laatta? Itse laittamassa ruutua lattiaan, ja harkinnut tuota linoleum-vaihtoehtoa, nimenomaan keittiöön. Tiedä sitten?

http://howsheloves.blogspot.com (Ei varmistettu)

Ihana lainaus! Löysin itseni otsikosta täysin. Ihana Eeva!

Maria (Ei varmistettu)

Taas kerran tuli selväksi, miksi tämä on se paras blogi. Voisin allekirjoittaa kaiken täysin.

Ravenwaves (Ei varmistettu)

Ihanaa Eeva, ja Zooey <3

Jennisk (Ei varmistettu)

Itse olen jo joitakin vuosia sitten tajunnut, että totta tosiaan ja hittovie, voima piilee heikkoudessa. Kutsukoot nössöksi mutta minä tiedän paremmin että kuka se nössö tässä oikein onkaan.

Herkkää viikonloppua siis sinnekin! :)

myy (Ei varmistettu)

aivan ihana teksti! musta tuntuu usein että nykypäivän naisen pitää olla supervahva ja kovaääninen ja arvostella rankasti muita , kuin mies, vaan siksi koska voi. :D itse tunnen oloni kuitenkin hyväksi kilttinä ja hiljaisena, joten sellaisena aion pysyä:)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihanaa! Mullekin on tässä parin viime vuoden aikana valjennut että herkkyys ei tarkoita heikkoutta. :)

aava (Ei varmistettu)

tunnistin. niin. itseni. tuosta. lainauksesta.

kiitos kiitos! ihana saada välillä muistutus siitä, että en ole ainoa jonka liikutukselle naureskellaan ja jonka intopiukeana harrastamaa lietsontaa välillä arvostellaan tai pidetään outona.
minä olen aina se, jonka tykkää niistä asioista/kommenteista/kohtauksista leffoissa jotka kavereideni mielestä ovat liian siirappisia/epäaitoja/ "ei noin kuitenkaan koskaan tapahdu"...

mutta minä saan olla juuri sellainen! kiitos tästä kuvasta ja kivaa viikonloppua!
vaikutat ihanalta tyypiltä.

ps. parta sopii poikaystävällesi ja onpa ihana kuva teistä tuossa edellisessä postauksessa!

Katri (Ei varmistettu)

Rakastan Zooeytä. Kolme miestä ja tyttö on ainut tv-sarja, jota olen viime aikoina aktiivisesti seurannut, nimenomaan naispääosansa takia. Luin juuri kirjan, jonka päähenkilön kuvittelin sinuksi (Inka Nousiaisen Karkkiautomaatti), vaikkei henkilö ollutkaan niin samanlainen. Voi Eeva, rakastan tätä blogia. Jotenkin sinusta on tullut yksi esikuvistani, ihminen, joka lukee kirjoja, antaa itselleen luvan murehtia kun siltä tuntuu ja silti nousee aina positiivisuuden piiriin takaisin. Lisäksi työhuoneesi on upea, ja aloin haaveilla omasta, vaikka ylioppilaslakki on ajankohtaisempi (se onneksi on jo varma). Olen varma, että tykkäämiseni ei ole ohimenevää. Olet huippu♥! (Tarvitsen vielä kukkamekon.)

Saara (Ei varmistettu)

Hassua, miten pari sanaa yhdistämällä voi saada aikaan identiteetin ja elämäntarinan. Maailma on kaunis. Sinä ihana. Lopuksi haluan vielä jakaa videon, joka mielestäni jokaisen pitäisi katsoa joka aamu. http://vimeo.com/37941950

Nemesia (Ei varmistettu)

On elämän suola olla tällainen kaikesta liikuttuva wishy washy mushy -ihminen! Mistä kaikesta sitä jäisikään paitsi, jos ei näkisi arjen ihania ja kamalia asioita oikealla tavalla.

Hanna (Ei varmistettu)

Zooey on loistava :)

Nora (Ei varmistettu)

JES! Mä NIIN komppaan!! Zooey on muutenkin ihanaihana, ja fiksukin näköjään. T. Vetistelijä

Sohvi (Ei varmistettu)

En ihan kehdannut tulla vetämään hihasta, mutta kyllä tänään vähän hymyilytti Stockan Herkussa kun kävelit vastaan juuri kun olin hakemassa aineksia ruokablogisi linssi-bataattimuhennokseen. (Peukku Hullareiden bataattitarjoukselle!)

Minni (Ei varmistettu)

Aivan ihana lainaus!!
(...Mutta miksi Zooeylla sitten on ase kädessä tossa kuvassa?!)

Sonja (Ei varmistettu)

Kääk, ihana <3.

Auth (Ei varmistettu)

That's a clever answer to a tricky qeutsion

Swedhellyn (Ei varmistettu)

As Chalrie Sheen says, this article is "WINNING!"

tdbgufdrdmm (Ei varmistettu)

Yxv8Ty npnjmlhuxdal

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.