Kaikkien aikojen surkein mekkopostaus

Voi hyvät hyssykät. Tämähän on kuin palaisi vuoteen 2007, muotiblogien syntyjuurille.

Olin niin innoissani siitä, kun löysin tänään kaksi (KAKSI!) uutta mekkoa. En ikinä löydä kesämekkoja. Johtuen siitä, että mekot ovat yleensä aina a) liian lyhyitä, b) liian hihattomia tai c) villaa.

Kuten sanottua, olin innoissani. Niin innoissani, että yritin ikuistaa ne tänne blogiin. En pysty kuvaamaan sisällä järkkärillä lyhyen putken vuoksi, mutta luottavaisena asetuin silti peilin eteen. Viime aikoina olen onnistunut ottamaan aika hyviä kuvia kännykällä, mutta... nämä eivät nyt kuuluneet niihin.

Sanotaan se yhdessä: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH!

Eka mekko on joka tapauksessa Whyredin, ja haluaisin pussata sitä, joka sen suunnitteli. Se on sofistikoitunut, mutta rento. Ei kiristä mistään, muttei se myöskään ole muodoton kaapu. Ja ennen kaikkea - se on takaa juuri ne pari kriittistä senttiä pidempi kuin edestä, ettei selluja ja pyllyjä (kyllä, toisilla meistä on niitä useampi) tartte vilautella koko pitäjälle - muttei kuitenkaan niin paljon pidempi, että näyttäisi epäsymmetriseltä.

(Epäsymmetriset vaatteet ovat vältä näitä kuolemaan asti, jollet eräänä aamuna yhtäkkiä herää Miranda Kerrinä -listallani heti Herve Legerin bandage-mekkojen, tulppaanihelmojen ja ihonmyötäisten trikoohaalarien jälkeen.)

Ja kun nyt pusuja kerran jaellaan, niin pusun numero 2 antaisin sille, joka lätkäisi mekkoon punaisen -60 % -lappusen.

Toinen mekko on Marc O'Polon (nyt se sitten tapahtui, mitä enteilin jo keväällä - ostin Marc O'Polon vaatteen. Tervetuloa S-etukortti, farmarivolvo ja kultainen noutaja. TOTUUS: Marc O'Pololla on oikeasti ihan kivoja vaatteita!).

Se ei näytä kuvassa.. no, miltään, mutta on livenä aivan ihastuttava. Tyttömäinen, muttei kuitenkaan söpöstelevä. Sivistynyt mutta rento. Monta muttaa. Sellaista hyvää muttaa. 

Kengät ovat muuten Filippa K:n tämän kesämalliston espadrillet ja ihan kevyesti maailman mukavimmat kymmenensenttiset korkkarit. Tuntuvat jalassa tohveleilta. Siis oikeasti - näissä on jotkut pehmusteet.

Ja nyt vielä loppukevennyksenä: alkuperäinen tarkoitukseni oli esitellä näistä kuvista myös uudet, TÄYDELLISET kulmakarvani (Kampin Kitty Catin Enni on kulmakarvajumalatar!). Jätän teidät nauramaan tälle aikomukselleni. Tai jos joku ne tuon pikselimössön seasta löytää, niin...

Kommentit

Tuulee tuulee

No on tosiaan kivat mekot! Mulla on aina vähän noi samat ongelmat ja kriteerit, ja näissä on kyllä kaikki kohdallaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Siistiä! Kertoisitko vielä, mistä nämä löydöt teit?muoti

Mekkotyttö (Ei varmistettu)

Olet niin oikeassa! Hihattomat mekot ei sovi kuin alle 15-vuotiaille. Muiden on syytä peittää sivutissit ja höllyvät humppalihakset (myös alleiksi kutsutaa)

Myös sellujen ja pyllyjen peitto on hyvästä. Olet tyyli-idolini!

Eeva Kolu

Am, no eikös! Nyt kävi tuuri. Ja vielä kaksi kerralla! Seuraavaa kertaa saakin sitten varmaan ootella taas kymmenisen vuotta :)

Vierailija, Helsingin keskustan Stockalta. Molemmat oli ikävä kyllä vikoja kappaleita. Tosin Marc O'Polo oli syksyn mallistoa, joten voi löytyä vielä jostain muualta!

Mekkotyttö, kiitos! Mutta pakko korjata että noooh, en ehkä tarkoittanut ihan tuota :D En siis itse halua käyttää hihattomia mekkoja, mutta ei mulla oo mitään sitä vastaan, jos joku muu käyttää, oli alleja tai ei :) Tärkeintä on se, että itse viihtyy vaatteissaan.

gatri (Ei varmistettu)

Tuo Marc O'Polon mekko on ihana!

MinnaN. (Ei varmistettu)

Nättejä! Mutta selvennätkö tälle tietämättömälle (ja tyylittömälle?), miksi tulppaanihelmat on pannassa? Mulla on niitä useita ja tykkään, mutta en tod. oo mikään Miranda Kerr tai muukaan supermalli. :)

Eeva Kolu

Gatri, niin on! :)

MinnaN., kuten jo tuossa mainitsin aikaisemmalle kommentoijalle, niin puhun itsestäni, en mitenkään yleismaailmallisesti. Mulla on tiettyjä juttuja, jotka ei yksinkertaisesti sovi mun kropalle ja harhaostosten välttämiseksi olen laatinut itselleni listan asioista, joita on turha edes sovittaa. Mulla ei ole tarvetta sanoa kellekään muulle, miten saa tai ei saa pukeutua - sellanen on ihan typerää, koska ensinnäkään ketään ei pitäisi hetkauttaa se, miten joku muu pukeutuu, ja toisekseen mikä tahansa vaate voi näyttää oikean ihmisen päällä hyvältä :)

MinnaN. (Ei varmistettu)

Juu, tajusin kyllä että lista oli sua itseäsi varten :) Ja muista listalla olleista ymmärsinkin hyvin, mikseivät välttämättä sovellu ihan joka kropalle. En vaan osannut kuvitella, että tulppaanihelmakin voisi olla jotenkin "hankala", mutta miksipä ei voisi olla siinä missä joku muukin :)

tiiti
ite puin

Mun mielestä vuoden 2007 muotiblogikuvatyyli voisi tulla takaisin uutena trendinä (ja esim. iPhone -appina, kun tyypeillä on nykyisin kuitenkin liian hyvät kamerat) vastaavasti kuten vaikka Instagram on nykyisin, noi on musta jotenkin tosi herttaisia kuvia :D (Ja mekoistakin tykkään, etenkin sininen Whyred on ihan supernätti.)

Eeva Kolu

MinnaN., ok, aattelin että varmaan ilmaisin itseäni huonosti tuossa :) Oma ongelmani tulppaanihelman kanssa on se, että se ei tämmöiselle paksupohkeiselle ja paksureisiselle ole ehkä se paras valinta.

Tiiti, totta! Se appi voisi myös samalla automaattisesti leikata tyypin pään pois kuvasta, tai vaihtoehtoisesti pikselöidä sen, kuten vuoden 2007 tyyliin kuului. Oi, ne viattomat ajat ennen kohtuuhintaisia järjestelmäkameroita!

zelda (Ei varmistettu)

pakko sanoa ettet näytä kuvissa yhtään VÄHÄÄKÄÄN ylipainoselta. ja siis oikeasti tarkotan tätä! ihanat mekot<3

tiia_ (Ei varmistettu)

Kivoja mekkoja molemmat! Ja mä komppaan Tiitiä. Mun mielestä tämmösissä 2007-postauksissa on oma viehätyksensä. Niin paljon kun toisinaan tykkäänkin photoshopatuista ja järkkärillä otetuista hienoista asukuvista, mun mieltä lämmittää sellanen vilpitön "tämmöset kuteet mulla oli päällä tänään"-meininki, jossa ei luoda mitään fiiniä tunnelmaa eikä koikkeloida korkkareissa keskellä peltoa muotilehtimäisesti. Nimim. mulla ei ole järkkäriä ja mun oma blogi koostuu enimmäkseen rakeisista ja heilahtaneista kuvista. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä meno! Tiiän ton fiiliksen kun tekis mieli pussata mekontekijää.

Jennifer (Ei varmistettu)

Molemmat mekot näyttää ihanilta :-)

Hilla (Ei varmistettu)

Noudatin kehotusta ja nauroin ääneen! En noille kuville (no okei vähän niillekin, ton tekstin yhteydessä ü) vaan sun tyylille. (Kirjotus- siis!) Oot ajatteleva ja hulvaton. Kiitos siitä :)

Ace (Ei varmistettu)

Heippa, tykkään lueskella blogejasi Eeva, mutta vain yksi sana sai aikaan inhoreaktion tätä tekstiäsi lukiessa! En edes tiedä, kuinka kuvailisin typerän pikkumaista tapaani vihata omasta mielestäni turhia uudissanoja, mutta sana "sofistikoitunut" on yksi näistä suurista vihan kohteistani. Miksei voi käyttää vain suomen kielen sanaa hienostunut?

Anna anteeksi tämä avautumiseni, pidin toki mekoistasi ja hellyyttävistä mössökuvistakin. Tällaiset viestit bloggaajan on onneksi lupa ja jopa suositeltavaa ohittaa täysin, kun kerta aivan ohi aiheenkin mentiin!

Vierailija (Lissu) (Ei varmistettu)

Eeva, mitä sun kulmakarvoille tehtiin? Voisikohan siellä hoitolassa tehdä jotain poppakonsteja liian ohueksi aikanaan nypityille kulmille, jotka eivät enää kasva takaisin? (Ennen kuin löysin pinsetit, mulla oli paksut ja tummat kulmat, nyyh.) Kahta erisorttista kulmienkasvatusgeeliäkin on jo testattu laihoin tuloksin. Värjäyskään ei taida tähän ongelmaan auttaa :/

Eeva Kolu

Lissu, mulla siis ihan vain muotoiltiin ja värjättiin kulmat. En tiedä, pystyvätkö tuossa tilanteessa tekemään mitään, mutta kannattaa kysyä! Muistelen lukeneeni, että risiiniöljyllä on tyypit kasvatelleet kulmakarvoja ja ripsiä takaisin. Googlaa "castor oil eyebrows" niin saat lisätietoa :)

Vierailija(Lissu) (Ei varmistettu)

Vautsi, kiitos paljon vinkistä! Sain taas uutta toivoa. Risiiniöljyn lisäksi näköjään kookosöljykin saattaa auttaa. Testaanpa noita ja jos nekään eivät auta, lähden itkemään sinne hoitolaan..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.