kas näin heiluu helma

Taannoisen postauksen kommenteista päätellen en tosiaankaan ole ainoa, jota ahdistaa miniminiminimittainen mekkomuoti. Minulla on kuitenkin teille hyviä uutisia: vähän pidempiäkin helmoja löytää, kun uhraa yhden päivän keskittyen etsimään niitä (ja vain niitä), ja kun unohtaa mekot ja plärää mieluummin hamerekkejä.

 

Lähdin viime viikolla alennusmyyntiostoksille sotasuunnitelman kanssa: maksoi mitä maksoi, aioin löytää pari vähän pidempää kesähelmaa, joissa voisi olla ihan rennosti ilman jatkuvaa vainoharhaa pakarapresentaatiosta. Suureksi yllätyksekseni löysin hameita useammankin! Työn ja tuskan takana oli kyllä, mutta jokaisen kaupungilla vietetyn tunnin arvoista - kesäpukeutuminen muuttui juuri tuhat kertaa helpommaksi. Ja niin, tätä en uskonut sanovani - paitsi helpommaksi, jopa kivaksi.

 

 

Vinkkinä: kokeile hametta yhtä kokoa normikokoasi suurempana. Silloin hame ei välttämättä tule yhtä korkealle vyötärölle kuin valmistaja on tarkoittanut, vaan pikemminkin lähemmäksi lantiota, jolloin saat heti joitakin senttejä lisää helmaan!

 

Tämän ihanan polvipituisen hameen löysin Mangosta. Paita on Resterödsin (poikaystävän kaapista nyysitty), laukku Zaran ja kengät Dolce Vitan.

Kommentit

Iita (Ei varmistettu)

Ihanat kengät! Mä olen etsiskellyt myös hametta alemyynneistä, mutta ilmeisesti pitäisi ottaa rautaisempi asenne, koska mukaan on tarttunut vain puseroja... Yksi täydellinen hame kyllä löytyi, muttei ollut enää kokoja:/ Onnea kuitenkin löydöksistäsi!

Hanna (Ei varmistettu)

Mä oon kans huomannut, että kannattaa mennä penkomaan ne "mummommat" liikkeet läpi, sieltä löytää vähän pidempää hametta niin mekoissa, kuin hameissakin. Mallit osaa olla vähän tanttoja, mutta tarpeeks isolla vaivalla löytyy. Ite kokeilin viime viikolla Sokoksen naistenosastolta kolmea mekkoa, joista kaks oli varsin mukavia, hyvännäkösiä ja ah, niin ihanan pituisia!

Emma (Ei varmistettu)

Naine on pelkkää säärtä!

Eeva Kolu

Iita: tsempit, kyl se vielä löytyy! Minäkin olin epätoivon partaalla jo. Kannattaa kokeilla myös niitä "vääriä" kokoja, hameissa se voi toisinaan olla vaan hyvä :) **************** Hanna: hahaa, ollaan varmaan koluttu niitä samoja Sokoksen rekkejä sitten :) Itse en tosin löytänyt sieltä mitään. ******************* Emma: no hei, Sääriryhmä-85.

Pinku (Ei varmistettu)

Ihana asu taas kerran! Mutta mistä noi oot löytäny noi jumalaiset kengät? mäkin haluun!

Eeva Kolu

Pinku: kengät on siis Dolce Vitan ja merkin kenkiä myydään esim. Asoksella :) Kiitos!

Varpunen (Ei varmistettu)

Ihana kesälook. Itse taannoin pidensin yhtä alehametta tuunaamalla. Vilkkuvat pakarat eivät kuulu mun käsitykseen kivasta kesäasusta. :D

villivarpunen.blogspot.com

Aliisa (Ei varmistettu)

Korot vissiin tekee naisen. Sullakin on yleensä aika tyttömäinen look, mutta noilla kengillä näytät daamilta:) Ite vihaan korkokenkiä ku oon niin huono kävelemään niillä ja päkiät kipeytyy:/ Pitäis varmaan opetella! Onko muuten vinkkejä? En haluis alottaa matalilla koroilla, ku ne on yleensä vähän tätimäiset...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.