kas, vaatteet

Kaikki mitä rakastin

 

 

 Havahduin tuossa yhtenä päivänä siihen, että joskus aikoinaan tämä blogi käsitteli esimerkiksi tyyliä, eikä ainoastaan voileipiä ja sitä, mitä mieltä Eeva oli mistäkin asiasta tänään.

 

Tässä nyt siis pitkästä aikaa oikein vanha kunnon asukuva. Autenttisen vaikutelman lisäämiseksi heitän kaupanpäällisiksi myös vaivaantuneen ilmeen ja sisään päin kääntyneet jalkaterät.

 

 

 Rämmin juuri sateessa kirppikselle ja takaisin. Nyt taidan tehdä sunnuntaista astetta mukavamman, ottaa lasin vissyä ja aloittaa paljon puhutun ja kehutun tapauksen nimeltä Michael Cunninghamin Tunnit. Jos se ei ole just niiiiiiiiin hyvä kuin te kaikki olette sanoneet, kostan ja alan kirjoittaa pelkästään Sven Hasselin kirjoista.

 

 

Kommentit

Nna (Hampaat irvessä) (Ei varmistettu)

Mulla on juuri Tunnit puolessavälissä, siinä on kiva rytmi.

riikka (Ei varmistettu)

oi tykkään tästä juuri tällaisenaan:) asukuvat on kivoja mutta voileivät kivempia.

M (Ei varmistettu)

olen lukenut Tunnit kuudesti, niin hyvä se on.

Katja (Ei varmistettu)

Anteeksi laiskuuteni ja tämähän ei liity tähän mitenkään (vaikka hieno toi mekko onkin!!). Olet joskus kirjoittanut postauksen mineraalimeikeistä ja löydän vain linkin sinun vanhaan blogiin, joka on poistettu. Jaksaisitko linkittää mulle sen postauksen, kun sinun on varmaa paljon helpompaa löytää sen, jos se vaan on vielä jossain. Kiitos!

Nina / http://ninan-tunnetila.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

En ole lukenut kirjaa, mutta elokuvasta tykkäsin paljon. Huomasin muuten joskus (taisi olla juuri tuon leffan kohdalla) pitäväni todella monista elokuvista joissa on Nicole Kidman. The Hours, The Others, Moulin Rouge, Dogville, Eyes Wide Shut... Loistavia leffoja, suosittelen jokaista jos et ole vielä nähnyt (luultavasti olet).

Saara (Ei varmistettu)

No nyt kyllä! Oon aina hämmentynyt suuresti blogisi ja elämäni vastaavuuksista, mutta joku raja hei! Mäkin oon just aloittamassa Cunninghamini. :D

Ioanna (Ei varmistettu)

No, onneksi se on just niin hyvä, ettei tarvitse kostaa :D

ansa (Ei varmistettu)

oih elä vain lue sitä tunnit- kirjaa suomeksi. hirvittävä suomennos nimittäin!

Pauliina (Ei varmistettu)

Olin tulkitsevinani sarkasmia viimeisessä lausessa, ja voi kun menin juuri ostamaan isälle sven hasselia, taisi olla virhe...?

Sannu (Ei varmistettu)

vautsi, jotenkin tämä blogi tuli tänään mun mieleen ja aloin miettimään että kun täällä on niin kivasti yhdistettynä perus-asukuvia ja hyviä tekstejä. Sopivasti kaikkea. Ja sitten mietin että pitkään aikaan ei oo ollu pelkkää päivänasu-kuvaa, että nyt tänään varmaan on. Ja sitten oli. Huisia! Mut pointtina tässä oli se että blogisi on mahtava ja se jää pyörimään mieleen! =)

Eeva (Ei varmistettu)

Kiitti kaikille, ja Katjalle vielä tiedoksi, että mineraalimeikkipostaus löytyy kun klikkaa tuosta oikealta kosmetiikka-tunnistetta. ****** Pauliina - kannattaa googlata Sven Hassel :D Erittäin, öhöm, kiinnostava tapaus.

purpur (Ei varmistettu)

Tunnit on ihana...on aina kateus kun joku vasta aloittaa jonkun niin ihanan kirjan ja tietää ettei itse saa sitä ekaa kertaa sen kirjan parissa enää koskaan takaisin. Mutta mulla onpi nyt uusi Cunninghamin kirja kesken, en tosin vielä tiedä pidänkö siitä.

Elin (Ei varmistettu)

Hei, olisit pitänyt Hirvosen kirjasta enemmän jos olisit lukenut Tunnit ensin;) Mulle ainakin hienoja ahaa-elämyksiä kun tajuaa ne yhtymäkohdat Tunnit-kirjaan. Näin mää uskallan väittää.

Eeva (Ei varmistettu)

Mutta määhän tykkäsin siitä Hirvosen kirjasta, tosi paljon!

Klaara (Ei varmistettu)

Minä kyllä tykkään nimenomaan kirjavinkeistäsi ja yleisen elämänfilosofoinnin puolelle lipsahtavista mitä ajattelin tänään -tyyppisistä teksteistä. Jaksan jopa oll vinksahtaneella tavalla kiinnostunut siitä, mitä pientä teillä tänään on naposteltu. Mutta kun nyt kerran päätit postata tyylistä, niin kertaisitko vielä, mistä laukkusi onkaan hankittu. Se on ihana.

Eeva Kolu

Kiitos Klaara - laukku on Piecesin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.