Keittiössä tänään


Kausien ihanuus on siinä, että kun jokin loppuu, toinen on juuri alkamassa. Luopumisen tuskaa ei koskaan kestä kauaa, koska sitä seuraa aina ajatus mitäs sitten?

Kun aavistelin pionikauden olevan lopussa, lohdutin itseäni sillä, että pian on jonkin muun aika. Ja niin olikin. Kun leikkopionit katosivat lähikukkakaupasta, tilalle tulivat nämä muhkeat auringonkukat.

Niissä ei ole tippaakaan pionien herkkää eleganssia. Päinvastoin, niistä tulee mieleen farmari lappuhaalareissa. Ja silti, eivät ole yhtään vähemmän upeita. (Olin kirjoittamassa tähän, että eihän Van Goghkaan maalannut pioneita vaan auringonkukkia, mutta sitten muistin että saakeli, maalasihan se. Pioneja ja ruusuja. Voi Vincent, olit mies minun makuuni...)

(Lasissa on muuten itse tekemääni kombuchaa. Erä numero 2 onnistui täydellisesti.)
 


Keittiössä on muutenkin tapahtunut pienenpientä päivitystä. Päätin sittenkin pitää ystäväni pöydän niin kauan kuin saan lainata sitä (on se sen verran ihana) ja sen sijaan metsästää superpaksut istuintyynyt jostakin. 

Onneksi lähdin tyynymetsälle juuri nyt, terassikauden ollessa kuumimmillaan - kirjaimellisesti - sillä ulkokäyttöön tarkoitetut istuintyynyt ovat yleensä paljon paksumpia kuin ne, joita myydään sisälle tuoleihin.
 


Nämä muhkeat terassityynyt löytyivät niinkin glamoröösistä paikasta kuin Iso-Roban Etola.

Seuraava epäkäytännöllisen keittiöni haaste onkin sitten olla istumatta tummilla farkuilla valkoisille tyynyille... Mutta sopii kuvioon. Kukaan, joka arvostaa käytännöllisyyttä, ei olisi alunperinkään muuttanut asumaan tähän asuntoon. Ja siksi kai minä täällä niin hyvin viihdynkin.

Kommentit

Toi pöytä on ihan korvaamattoman näköinen tuossa; oikea ratkaisu sen suhteen!

Eeva Kolu

Samaa mieltä!

Taikinanvaivaaja (Ei varmistettu)

Ja vaikket ilmeisesti liputa käytännöllisyyden puolesta, niin edellisessä sadepäivän pizzapostauksessa huomasin, että olit käyttänyt pöydänkulmaa taikinanvaivaamiseen. Ja siinä jos missä hieman korkeampi pöytä on ergonomisesti parempi :)

(Puhumattakaan jos innostuu keittiön pöydällä tiivistämään lähisuhdetta itseään pidemmän miehen kanssa, mutta ei puhuta siitä nyt tässä blogissa.)

Siiri V. (Ei varmistettu)

Voi Eeva, miten ottamasi kuvat voikaan aina olla niin inspiroivia vaikkakin yksinkertaisia? Voipi olla, että tänä viikonloppuna tieni vie auringonkukkaostoksille...

Eeva Kolu

Kiitos Siiri! Itseäni inspiroi juurikin yksinkertaisuus :)

Shelley Draven

Eteeristä kauneutta. <3

 

minnaliisa (Ei varmistettu)

Eeva, mistä olet kombucha -sienen hankkinut?

sylvi taimi

olin tulossa kysymään ihan samaa. :)

Eeva Kolu

Heippa, ostin Ruohonjuuresta! 

sylvi taimi

oho!

Jossuliini (Ei varmistettu)

Voi ei, joko noita saa! Mä haluan muhia vielä keskikesässä, auringonkukat tuo mulle mieleen syksyn. Joka vuosi vuodenajat ajaa toistensa päälle aikaisemmin, tää on ihan kuin joulu lokakuussa :D Nyt mulle unikoita, lupiineja ja ruusuja!

Heidi_S (Ei varmistettu)

Näyttää ihanalta! Kombucha ohje jakoon! Ja noista laseista: oon ihastellut niitä jo jonkin aikaa. Lopulta yhdestä toisesta blogista bongasin, että nehän on Libbeyn Hobstareja. Ostin niitä sitten Chez Mariuksesta. I-HA-NI-A!

Living with Evelyn (Ei varmistettu) http://livingwithevelyn.blogspot.com

Miksiköhän kaikki epäkäytännöllinen on aina niin kaunista? Meidänkin kaksivuotiaan ja pian kiinteitä aloittelevan vauvan asuttamasta kodistamme löytyy ah niin lapsiystävälliset pellavatuolit ja vaaleat sohvat. Kauankohan pysyvät vaaleina.. Huoh :)

http://livingwithevelyn.blogspot.com

Maijjju (Ei varmistettu)

Heippa! Kerrankin oli pakko siirtyä ihan tänne kommenttilaatikon puolelle ja antaa bloggaajalle palautetta (vaikka blogeja olen lähes päivittäin lukenut jo varmaankin 7 vuoden ajan, on kirjoittamieni kommenttien lukumäärä laskettavissa kahden käden sormin...). Kiitos blogistasi, se on aivan loistava! Olen törmännyt aiemminkin blogiisi tai lähinnä sitä hehkuttaneisiin juttuihin, mutta jostain syystä olen onnistunut tätä aiemmin omaksi menetyksekseni välttelemään. Eräs kesäpäiväkuitenkin onneksi eksyin tänne ja jäin sen verran pahasta koukkuun kirjoistustyyliisi ja arkisiin, mutta silti niin arvoikkaisiin juttuihisi, että olen ihan urakalla selaillut vanhempia päivityksiäsi ja ihastellut kovasta blogiasi. Aika ällösokerinen kehukommentti tästä nyt tuli, mutta olet kuitenkin saanut uuden vakkarilukijan. :)

Eeva Kolu

Voi kiitos, ihanaa kun olet löytänyt tänne! x

Kauneuden rakastaja (Ei varmistettu)

Ihanaa Eeva! Just noin: käytännöllisyys on niin yliarvostettua! Miehelle tätä tosin on hyvin vaikea perustella. Miks meidän lapsiperheessä on valkoiset sohvat ja ruokapöydän tuolit? Miks me luovutaan säilytystilasta vaan että saatais kämppään valoa ja avaruutta? Miks leivät pitää säilyttää kaapissa eikä käytännöllisesti keittiön tasolla, jossa ne olis sopivasti käden ulottuvilla? Miks sen sijaan harvemmin käytetty oliiviöljypullo saa olla esillä? Siks ku mä vaan arvostan kauneutta niin paljo enemmän ku käytännöllisyyttä :) Sun kämpän käytännöllisyydestä en tiedä mutta kuvien perusteella se on ihan älyttömän kaunis!

TiaB (Ei varmistettu)

varjaa noi tyynyn paalliset! kun ne on valkoset niin mista tahansa varista tulee huippu. jees, auringonkukat on pop!

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kommenteista, ja kivaa viikonloppua kamut!

Hosuli
Hömppäblogi

"Kausien ihanuus on siinä, että kun jokin loppuu, toinen on juuri alkamassa. Luopumisen tuskaa ei koskaan kestä kauaa, koska sitä seuraa aina ajatus mitäs sitten?"

Yritän nyt säilöä tuon ajatuksen päähäni syksyn ja talven varalle. Tuntuu jotenkin kauhean pelottavalta se tuleva pimeys ja kylmyys, huh. Mutta silloinkinhan on kaikkia kivoja sesonkeja, eikö juu?

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.