kesäalbumi

 

 

 

 

  

 

 

Tyypillinen elokuun lopun paniikkireaktio: taas meni yksi kesä ja mä en tehny mi-tään. En käynyt Korkeasaaressa tai Linnanmäellä, en tehnyt perinteistä retkeä Naantaliin, en mennyt Porvooseen syömään etanoita, en uinut kertaakaan, en käynyt Engelin Kesäkinossa enkä lukenut kirjaa laiturinnokassa.

 

En todellakaan keittänyt kuusenkerkkäsiirappia ja päästin salaatit ja mintutkin kukkimaan.

 

Huh, maineestaan huolimatta kesä osaa olla stressaava vuodenaika!

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Onneksi tällaisina hetkinä voi selata koneelta valokuva-albumeita ja huomata, että todistusaineisto kertoo muuta. Teinhän minä vaikka mitä, ja silloinkin kun en tehnyt, no, silloinkin olin.

 

Ja sitä paitsi, ne parhaista parhaat hetket taisivat kuitenkin olla niitä, jolloin kamera pysyi laukussa.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Ja vaikka nyt sattuukin, kun ajattelee toukokuun viimeisiä päiviä, kun kaikki oli vasta alussa... ja jos jokin äärimmäisen tärkeä kesäasia jäikin tekemättä, niin minulla on teille salaisuus. Sitä ei saisi sanoa ääneen, koska se on carpe diem -ajattelun vastaista, mutta: kesä tulee myös ensi vuonna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Annika (Ei varmistettu)

Nyt mua ehkä ihan vähän itkettää. Ihania kuvia, ihana kesä. Hei hei,

Suvi - http://yellowstickroad.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Voih, näistä kuvista tuli uskomaton kaipuu jo uutta kesää kohtaan.

Emma (Ei varmistettu)

Voi visti, justiinsa tänään syyllistin itseäni siitä, etten oo saanut mitään järkevää aikaiseksi koko kesänä. Mutta tämä lähetti moiset ajatukset jonnekkin aivojen takanurkkiin. Ihania kuvia!

Uniela (Ei varmistettu)

Kiitos Eeva näistäkin kuvista, herkistyin. Blogisi kautta olen elänyt ihanaa suomikesää ulkomailta asti, nopeastipa se meni.

Ihana olet.

AnnaSiirappitäti (Ei varmistettu)

Haha! Mä keittelin sitä hemmetin siirappia krapuloissani ja nyt toi mies ei oo ees suvainnu vielä käyttää sitä mihinkään :D:D Parempi vaa ku ois vaa chillannu koko kesän :)

iinuska (Ei varmistettu)

Vautsi, nyt vasta kun kuvia on näin paljon yhdessä postauksessa huomaan, kuinka hienoja ne tässä blogissa ovatkaan. Eivät välttämättä aina mitään valokuvataiteen suurimpia (jonain päivänä museoitavia) helmiä, mutta kauniita ja tunnelman vangitsevia. Ja se on ainakin minusta paljon tärkeämpää.

P. S. Erityisen kauniita ovat kaksi kuvaa sinusta, tuo jossa taustan täyttävät kirsikankukat ja tuo, joka on otettu kivasti auringon vastavaloon.

Mmmeri (Ei varmistettu)

Nyt mua saattaa ehkä vähän itkettää, sulla aivan tajuttoman ihana tapa kirjottaa ja noh, kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa. Ihan tajuttoman ihana postaus johon voi varmaan aika moni samaistua(mukaanlukien minä itse, enhän kesällä tehnyt mitään ja tein sitten kuitenkin enemmän kun pariin vuoteen). Kiitos kun piristit vielä jo valmiiks ihanaa päivääni :) <3

Noora (Ei varmistettu)

Hei Eeva! Luin just kesäkuun 2011 Trendistä jonka löysin istuessani kahvilassa teellä aivan mielettömän hyvän kolumnisi. "Arkiset ja rohkeat - nykyään vaatii rohkeutta näyttää tavalliselta" - juttu oli ihan mielettömän hyvä, osasit taas niin hyvin ilmaista tän asian mistä oon niin samaa mieltä ja monest itekkin ajatellu samaa. Sain lehden kotipakettiin (haha, kahvilanpitäjäkin tykkäs susta ja ymmärsi täysin himoni kyseiseen paperinippuun) (; Kyllä, sä vain olet niin hyvä, ei sille mitään voi.

Eeva Kolu

... ihanista kommenteistanne. Hymynaamalla olen taas lukenut jokaisen :) Ootte ihania!

N (Ei varmistettu)

ihania kuvia!! Kesäfiilis välittyi tänne asti, vaikka juuri nyt ulkona näyttää pelottavan syksyiseltä...

Martina (Ei varmistettu)

Oi että mitä kuvia! Harmi että kesään ladataan aina kauhea kasa odotuksia ja sitten ollaan huonolla omallatunnolla syksyllä, kun "piti tehdä sitä ja tätä ja mä en tehny mitään". Teen sitä nimittäin itsekin. Kesän ei pitäis olla stressaavaa, mutta monesti siitä tehdään esim. mediassakin sellaista. Jo pelkästä "olemisesta" asetetaan kauheita paineita "muistathan rentoutua??!!".

Parhaimpia (tai pitäiskö sanoa herkullisimpia) kuvia olivat se, missä oli marenkia ja mansikoita sekä se valtava salaattikulho. Voi vitsi kun sinne olisi saanut upottaa haarukkansa! :)

Sonja (Ei varmistettu)

Muakin alkoi itkettää... Kiitos tästä postauksesta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.