kevätinspiraatiota tavaratalon tuulikaapista

Aamulla pankin aukeamista odotellessani pujahdin pakkasta piiloon viereisen Sokoksen tuulikaappiin. Nappasin aikani kuluksi selailtavakseni Marc O'Polo Journalin - siis suomeksi sanottuna mainoslehtisen - ja koin yllätyksen.

 

Joko Marc O'Polo on nuorentunut tai sitten minä olen vanhentunut, mutta tuon tylsänä tätivaatettajana pitämäni merkin kevätkatalogi onnistui kerrassaan inspiroimaan.

 

 

No - eivät nämä tämän keväänkään vaatteet ole syntyneet minkään kreisin happotripin tai ylivilkkaan mielikuvituksen tuotoksina, mutta olette varmaan tähän mennessä jo huomanneet, että vaatetuksessani en sellaista kaipaakaan. Klassista, simppeliä ja freesiä.

 

 

 

Vaalea trenssi löytyy jo, samoin laivastonsinistä ja tuollaista...  miestenkauluspaidansinistä (en pidä vaaleansinisestä, mutta pidän miestenkauluspaidansinisestä). Tuommoinen vaaleanruskea nahkakassikin on ahkerassa käytössä. Kuvien inspaamana aion ensi keväänä yhdistellä niihin rohkeasti oranssinpunaista ja jotkut ihanat, simppelit sandaalit.

 

Ja monk strap -kengät, niitä katselin kaiholla jo viime kesänä, mutta tänä keväänä ne on ehkä oikeasti saatava.

 

 

Ukkeleiden puolelta kelpuuttaisin omaan kaappiini mieluusti tuon kanvaasikassin.

 

Oi kevät, tule jo.

 

Kommentit

Nna (Hampaat irvessä) (Ei varmistettu)

Oman lempineuletakkini asemasta taistelee uuden cosin säkkineuleen kanssa marc o'polon tummanharmaa merinovilla/angoraneule. se on palvellut jo vuosia eikä ole koskaan ollut erityisen muodikas, mutta itku meinasi päästä toissa kesänä, kun luulin hetken hävittäneeni sen (jos ihan rehellisiä ollaan, niin saattoi vähän päästäkin).

gfd (Ei varmistettu)

no jösses, niinpä! olen tässä kaksi vuotta etsinyt täydellistä nahkaista laukkua. ei voittoa, mutta jossain vaiheessa huomasin, että kaikki jotka on edes vähän sinnepäin, on tosiaan marc o'pololta... näin ne merkit ja mielipiteet elää.

nasu86 (Ei varmistettu)

mä niin näen sut noissa vaatteissa ei voisi enempää sun tyylisiä olla =) vai olenko väärässä?

Lissu (Ei varmistettu)

Mä tajusin Marc O´Polon hienouden kans vasta viime vuonna. Tosi kivoja ja rentoja työvaatteita ja mitoitus sopii tällaselle pitkäselälle tosi hyvin. Kaikki merkin vaatteet, jotka olen löytänyt kirpparilta ovat olleet ihan huippukuntoisia, vaikka pesulapuista näkee, että on pidetty paljon. Kirpparilla oppii paljon vaatteiden laadusta. Joku Esprit on ihan surkea laadultaan, vaikka melkein MOPin hinnoissa pyörii uutena. Tai ainakin Espritin vaatteet on aina ihan kulahtaneita kirpulla.

omppu (Ei varmistettu)

Tulee vahvat Jean-Luc Godard-vibat mieleen, eikä se ole ikinä huono juttu! Noi sandaalit varsinkin on aivan täydelliset.

Karo (Ei varmistettu)

Aion jakaa nyt kanssasi lanseeraamani termin! Vuosi sitten etsin ystävälleni "sellaista täydellisen sinistä täydellistä kauluspaitaa". Vietin tuskallisia hetkiä kaikkien niiden halvan sinisten paitojen seassa metsästämässä juuri sitä täydellisen hienostunutta kylmyyden ja sinisyyden astetta. Syntyi termi Office Blue. Se tarkoittaa niin värisävyä kuin täydellisen sinistä täydellistä kauluspaitaakin. Esimerkkilause: ajattelin laittaa mun office bluen ja herrainhousut. Spread the word!

Loki (Ei varmistettu)

Suosittelen lueskelemaan myös Boomerang journalia jos sellainen vastaan iskee.

Sara (Ei varmistettu)

I love the outfits here!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.