kiitos

Kaikki mitä rakastin

Voi rakkaat ystävät ja toverit,

 

tänään on sellainen päivä, kun toivon, että minulla olisi antaa teille jotain enemmän kuin kuva pinaattilätyistä ja kehotus syödä niitä juuri tällaisena vähän sateisena lokakuun päivänä - puolukoiden ja maidon kanssa, tietysti.

 

Mutta ei ole. Sen enempää minulla ei ole tänään tarjota kellekään, mutta sen te saatte, jos tahdotte.

 

 

Olen tuntenut tänään niin suurta kiitollisuudenvelkaa kaikesta ja kaikille, että pian pakahdun sen alle itsekin.

 

Minulla on kirjastonhoitaja, joka fiksaa kaiken mukisematta, kun olen sekoillut, palauttanut kirjat kaksi päivää myöhässä, unohtanut PIN-koodini ja ilmoittanut tietokantaan väärän osoitteen. Minulla on äiti, joka hoitaa kirjanpitoni, ja poikaystävä, joka ansaitsisi kaikki maailman kunniamaininnat kärsivällisyydessä. Ja sitten on kirpputori, jolta löytyi juuri sellainen valurautapannu, jota olen pitkään etsinyt, ja huoltomies, joka ei syyllistä, tuhahtele tai moiti, vaan tulee paikalle ja sanoo joo älä kuule huoli, kyllä kaikilla on näitä hiustukkoja täällä lavuaarissa. Ja lähtiessään kysyy vielä oliskos jotain muuta?

 

Ja sitten tietysti, niin valtaisa määrä ihania lukijoita, jotka tulevat tänne päivä toisensa jälkeen, enkä oikeastaan edes tiedä miksi. Tuskin ainakaan katsomaan kuvia pinaattiletuista.

 

Mutta silti: kiitos kun tulette.

 

 

Kommentit

Jen W. (Ei varmistettu)

Ole hyvä. :)

Jenni (Ei varmistettu)

AWWWW, tästä tuli hyvä mieli. :)

ida365.indiedays.com (Ei varmistettu)

Kiitos ja ole hyvä!♥

Elisa (Ei varmistettu)

Ihanat pinaattilätyt ja ihana teksti, Kiitos Eeva

Pee (Ei varmistettu)

Siksi, kun joka kerta täällä käydessäni tunnen, että maailma on taas pikkasen parempi paikka ja olen todella kiitollinen siitä, että sinä osaat kirjoittaa niistä pienistä ihanista asioista niin kauniisti (sekä kuvata pinaattilettuja). Jos joku blogi voisi olla sanctuary, niin se olisi tämä. Kiitos siis itsellesi, kun olet noin ihana ja saat minut teksteilläsi hymyilemään.

Auppis (Ei varmistettu)

Huh! Pelästyin otsikon nähtyäni, että lopetat kirjottamisen ja kiität kaikesta lukijoita! Onneksi olin väärässä!

Suomalainen kun ajattelee, että kiitokset kuuluu loppuihin, eikä niitä pidä jaella "muuten vain" aina silloin tällöin. Rikon kaavaa ja vastaan samalla mitalla, sillä aion tulla vastakin lukemaan ja kiittelemään: Kiitos ihanasta blogista! :)

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kyllä noin sievää kuvaa kelpaa tulla katsomaan!

tanja. (Ei varmistettu)

oot vaan yhtä kauneutta koko tyttö (: hymyjä.

K (Ei varmistettu)

Kiitos kuuluu sinulle! Kaikista murheista(joista suurin osa on itseaiheutettuja) huolimatta minulla on tämä blogi, jota lukemalla ne murheet unohtuu edes hetkeksi. Olet hieno ihminen! :)

Mari (Ei varmistettu)

Hieno pöytä! Mistä se on?

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos ihanaiset vielä kommenteistanne (tämähän on nyt yhtä kiitosta koko päivä)! :) Mari - pöytä on tehty vanhasta trukkilavasta.

Elinäf (Ei varmistettu)

Do I need to say more?

omppu (Ei varmistettu)

saispa pinaattilättyjä ja valkokastiketta... :)

m (Ei varmistettu)

<3

m (Ei varmistettu)

Oho... siis <3 sen piti olla sydän! :)

Tiu (Ei varmistettu)

aina yhtä kauniista, inspiroivista ja sykähdyttävistä sanoistasi ja kuvistasi. Jos pitäisi valita vain yksi blogi, se olisi sinun.

Noora (Ei varmistettu)

Taas yllätyin. Tällä kertaa siitä, miten onnellisen olon pinaattilätyt puolukoiden kanssa voi tehdä.

Taru (Ei varmistettu)

Samat tunteet välillä itselläkin. Niin paljon hyviä asioita mahtuu joskus yhteen päivään!

vraa (Ei varmistettu)

koska olet sen arvoinen! <3

pauliina (Ei varmistettu)

kiitos itsellesi!

niu (Ei varmistettu)

mä kuolen. säilytätkö sä oikeesti maitoa tollases pullossa. ihan sanoinkuvaamattoman siistiä!! :o

ps. oot paras.

Aura (Ei varmistettu)

Ihana Eeva! Tämä on elämäni toinen kommentti mihinkään blogiin ikinä. Nyt oli vaan pakko vastata.

Kiitos sinulle. Koin kesällä suuren ahdistuksen kesän loppumisesta ja kaiken tutun muuttumisesta. Jostain syystä sinun blogisi (ja etenkin kaikkien kesään liittyvien blogimerkintöjen) lukeminen rauhoitti kummasti. Jotenkin kaikki tekstisi huokuvat sellaista ihanaa rauhaa ja rakkautta. Sellaista ''kyllä kaikki järjestyy''. Se auttoi silloin. Ja auttaa vieläkin.

Kiitos!

Jenny (Ei varmistettu)

:)

h_eidi (Ei varmistettu)

Kiitos sinulle, että jaksat kirjoitella meidän lukijoiden iloksi. Tekstejäsi on todella kivaa lukea, sillä todellakin osaat kirjoittaa. Kuvat ovat myös aina niin kauniita. Kommentoin harvoin, mutta luen blogiasi joka päivä. Jotenkin saan tästä aina hyvän mielen :).

Tuuli (Ei varmistettu)

Tulin tänne katsomaan kuvaa pinaattiletuista. Tulin etsimään kauneutta, ja löysin sen - taas! Mulle tulee tuosta kuvasta semmonen olo, että maitopoika olis totta Suomessakin, ja että olis pakko lähtee hamstraamaan jostain tommosia ihania lasipurnukoita, ja että pakko saada pinaattilettuja. Tällekin vapaapäivälle on nyt siis funktio.

Kiitos tästä blogista, se on mahtava!

Niina (Ei varmistettu)

Tässä taannoin elämän tohinoissa ihan rehellisesti unohdin blogisi muutamaksi viikoksi, ja voi sitä iloa, kun muistin sen olemassaolon taas! Sulla on ihan pakahduttavan ihana tapa ilmaista asioita sanoin. Tiedätkö sen tunteen, kun unohtaa jotain, vaikka jonkin ihanan hiuspinnin laatikon pohjalle, ja sitten löytää sen uudestaan ja muistaa, miten kivalta se näyttääkään :) Tähän harmauteen on pakko saada revittyä iloa edes jostain, vaikka edes tästä hajamielisyydestä :) Ihanaa viikonloppua, Eeva, ja kiitos itsellesi!

anna (Ei varmistettu)

Täältä yksi aikaisemmin kommentoimaton lukija huutelee: Kiitos kun pidät ihanaa blogia, jossa pinaattiletutkin lämmittävät mieltä (varsinkin jos ne on valmistettu kirppikseltä löytyneessä pannussa)!

Minttu (Ei varmistettu)

Blogisi on niin upea, etten löydä sanoja sille. Sinä taas sen sijaan löydät sanat niille kaikenmaailman tunteille, joita ei osaa selittää, mutta tietää kokeneensa ne. Kirjoitat hienosti, liioittelematta ja tunteikkaasti, joten blogisi myötä on tullut itkut itkettyä ja myös naurettua, iloittua ja rauhoituttua. Kiitos!

yessie (Ei varmistettu)

Kiitos itsellesi! Minä tulen siksi etten koskaan voi tietää mitä sivulta paljastuu klikkauksen jälkeen. Pinaattilättysi saivat mieleni halajamaan kyseisiä ohukaisia sekä tuollaista pikkulettupannua. Kaikki hyvin siis :)

Aniliini (Ei varmistettu)

Tulen siksi yhä uudestaan, koska niin kuin joku jo ilmaisi: sinulla on "pakahduttavan ihana tapa" tehdä pienistä arjen asioista ihanan merkityksellisiä asioita. Kirjoitat kauniisti ja aidosti! Kiitos!

Anni (Ei varmistettu)

Olet saanut minut hymyilemaan paivittain.

Tallis (Ei varmistettu)

Tämä lukija tulee tänne, koska kirjoitat sykähdyttävästi ihanista asioista, mutta sanot kirosanankin niin kuin se on, silloin kun sellaiselle on tarvetta. Blogisi kautta elämästäsi välittyy suloinen, mutta kuitenkin inhimillinen kuva. Elämässä pitää olla kauneutta ja sitä blogisi tuo elämääni. Kiitos siis.

Sofia (Ei varmistettu)

Kiitos valtavasti itsellesi, kirjoitat vaan niin mahtavan hyvin ja kauniisti ettei tänne voi olla tulematta aina uudestaan! <3 :)

Mameha (Ei varmistettu)

Blogiisi on ihana tulla aina kun on vähän huono päivä, tulevaisuus tuntuu epävarmalta sekamelskalta, ja koko elämä ylipäätään epämääräiseltä haahuilulta. Tekstisi saavat hymyn huulille ja voin jatkaa haahuiluani hyvillä mielin, iloiten pienistä asioista. -En tarkoita että olisit mitenkään huono esimerkki tai mitään ;)

Nytkin sait minut himoitsemaan pinaattilettuja, maitoa ja puolukoita. Enkä edes muistaakseni pidä mistään noista!
Joten kiitos vain itsellesi ihanasta ja inspiroivasta blogista :)

Marjut (Ei varmistettu)

Ihanaa, kun osaat tehdä arkisista asioista juhlaa.:) Kiva kuva jälleen kerran ja upea pöytä!!!

melkeinkuinuusi.blogspot.com (Ei varmistettu)

Olet ihana. Kuvasi pinaattiletuista on kaunis. Lisää tähän pari valitsemaasi kehua.

Marjaana (Ei varmistettu)

Voi Eeva, kiitos kuuluu sinulle! Blogisi saa minut kerta toisensa jälkeen iloitsemaan ja herkistymään, yhdyn useiden muiden sanoihin; kirjoita kirja! Täällä olisi heti yksi ostaja. :)

lambi (Ei varmistettu)

Mä voisin tulla tänne joka päivä katsomaan kuvia pinaattiletuista!

Rosa (Ei varmistettu)
On (Ei varmistettu)

Törmäsin kuvaasi täällä http://withmyarmsoutstretched.tumblr.com/

http://pleur.blogg.se (Ei varmistettu)

tietenkin tulemme :).
p.s. se oli minä joka tuli moikkaamaan messuilla ja selittelemään jotain epämääräistä, kaikki aivotoiminta meni siihen että uskalsin tulla sanomaan moi :p.

katja (Ei varmistettu)

et ehkä itse usko, mutta kuva pinaattilätyistä höystettynä noin ihanalla tekstillä sai hymyn huulille. tuli kevyt olo, vaikka oma tilanne ei välttämättä ole se kaikkein kevyin. nyt tuntuu merkityksettömältä, että laskupino kasvaa, ulkona on harmaata, lojun toimettomana päivät, koska en vain jaksa tehdä mitään, tilasin tyttöystävälleni syntymäpäivälahjaksi suoristusraudan, koska en keksinyt muutakaan ostettavaa ja pyykkipino kallistuu lattian suuntaan, lenkkeily ei tuota haluttua tulosta, koska kaappi pullistelee edelleen synttärijuhlaherkkuja, joita tekee tietysti mieli syödä. ei se ehkä ole niin vakavaa. kiitos ihanasta blogistasi. tänne tuleminen on kuin pieni etelänloma arjen keskelle. sait muistamaan, että pitäisi olla kiitollinen hyvistä asioista ja olla miettimättä niitä huonompia. tytöystäväkin oli kiitollinen suoristusraudastaan, vaikka minusta se oli tylsän käytännöllinen lahja.
kiitos kiitos kiitos.

miisu (Ei varmistettu)

se olet sinä, Eeva. Ja ihan tosi ystävä meille lukijoillesi. Sinun kaltaisiasi helmiä NIIN tarvitaan. Siksi kai niin moni tätä verratonta blogia rakastaakin<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.