kirppikselle!

Asumistilanteeni on tällä hetkellä... mietin sopivaa sanaa. Sekava? Surkea? Tragikoominen? Asun poikaystäväni kanssa vanhempieni yläkerrassa yhdessä pienessä huoneessa. Kuukauden päästä muutan takaisin Tampereelle, soluhuoneeseen, joko yksin tai samaisen miehen kanssa. Tulen luultavasti jälleen ravaamaan kahden tai kolmen kaupungin väliä koko syksyn ja kevään.

 

Olen tullut siihen tulokseen, että tässä tilanteessa elämäni on sitä helpompaa, mitä vähemmän tavaraa omistan. Olen siis päättänyt myydä tai lahjoittaa suurimman osan omaisuudestani. Kirjoja olen jo vienyt divariin ja huonekaluja ja astioita lähetysseuroille, mutta nyt olisi vielä edessä se koitoksista haastavin - arvasitte oikein, vaatteet ja kengät. Koska olen aikoinani ollut aikamoinen hamsteri, jolla oli iso asunto, minulle on siunaantunut vuosien varrella niin paljon vaatteita, että melkein nolottaa. Nyt siis tarjolla hyviä uutisia niille, jotka ovat kyselleet, milloin järkkään kirppiksen :)

 

Ajattelin kokeilla onneani Kallion puistokirppiksellä, joka järjestetään ensi torstaina klo 14 alkaen Torkkelinmäellä Pengerpuistossa ja lähiympäristössä. Toivotaan, että mahdun johonkin puistikon kulmaan enkä saa liikaa pahoja katseita muilta myyjiltä hillittömän tavaravuoreni kanssa... Mitään virallisia myyntipaikkoja ei ole, mutta päivitän reaaliaikaisen tiedon kojuni sijainnista blogin Facebook-sivuille heti kun olen saanut leirini pystytettyä jonnekin (edellyttäen tietysti, että ei sada kaatamalla). Tulkaa sinne tekemään löytöjä tai muuten vain moikkaamaan!

 

Jotain arvokkaampia juttuja säästän Huuto.netiin, koska en usko niiden menevän tuolla kaupaksi. Minulla on kuitenkin kassikaupalla kivoja ja hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä, laukkuja yms. jotka ajattelin myydä hintahaarukalla 1-10 euroa. Myynnissä on myös iso laatikollinen (pääosin hyviä ja vähän myös noloja) levyjä.

 

Nähdään!

Kommentit

Bridget (Ei varmistettu)

Hei vinkkaa heti kun tavaraa on huuto.netissä! Kun tuonne Kallioon ei ole mahiksia päästä täältä pohjoisesta. :)

Nina (Ei varmistettu)

Jee tulossa ollaan! :)

Suvi (Ei varmistettu)

Vitsit kun ei pääse täältä Lontoosta, muuten oisin niin siellä vaikka asunkin virallisesti Turussa.

Satu (Ei varmistettu)

Voi Eeva, täällä yksi kanssasisar, joka sahaa tulevana syksynä ja keväänä samoja reittejä kuin sinä. Onneksi on vielä kesää jäljellä ja voi pitää päämajaa vain yhdessä kaupungissa. Nyt kerätään voimia niin, että sen junailun jaksaa taas syksyllä.

Suz (Ei varmistettu)

Täällä myös yksi hamsteri, mutta kuten totesimme kertaalleen jo ystäväni kanssa, on helpompi muuttaa isompaan asuntoon vaatevuoren kanssa, kun yrittää päästä siitä eroon :D

Mutta mahtavaa, jos tulet tuonne kirppikseen, olin ajatellut itsekin sinne meneväni myymään, mutta saa nähdä jaksaako sitä raahata vuoria mukanaa... Mutta tulen ehdottomasti moikkaamaan ja tekemään löytöjä ;)

nimim.kierrätyskeskusvaatekassit seisoneet eteisessä jo toista viikkoa.

Ninni (Ei varmistettu)

Hei, mäkin oon tuonne menossa myymään! :D Onneksi siinä on lähellä Uffin kierrätyslaatikot johon voi heittää ne mitkä ei mee kaupaksi. :)

Roberta (Ei varmistettu)

I love reading these articles baecuse they're short but informative.

iifvlwkihsm (Ei varmistettu)

Wr4PCz nvejhejugovw

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.