kokkausretriitti

Tulin muutamaksi päiväksi Vantaalle ruokajuttutalkoisiin. Täällä ei tapahdu mitään erityisen mielenkiintoista, mistä voisin kertoa. On vain minä, jauhopussi, vihannekset ja kilo kreikkalaista jugurttia.

 

Ja koira, jonka kanssa yritin lenkkeillä, mutta ei suostu juoksemaan. Taitaa olla vielä laiskempi kuin minä.

 

 

Reissuni virallinen syy oli se, että meidän ahtaassa ja heikosti varustellussa keittiössä (jonka uuni on hajonnut, aaaarrgh!!) ei ihan tuosta noin vaan pyöräytetä neljää täytekakkua ja tuhatta muuta ohjetta, mutta on tässä eräs piilomotiivikin omakotitalon ison keittiön lisäksi.

 

Voin nimittäin nyt kokemuksen pohjalta kertoa, että kun 28 neliön yksiöön viedään kahden asunnon tavarat ja kaksi ihmistä, joista toinen tekee opinnäytetyötä, toisella on hirveä hässäkkä työasioiden kanssa ja kumpikin tekee mittavaa remonttia sekä työskentelee enemmän tai vähemmän kotona, saattaa tunnelma paikoitellen äityä aavistuksen kireäksi.

 

Olen siis paitsi kokkaus-, myös hermoleporetriitissä. Ja mikäs sen parempaa terapiaa kuin keittiössä huseeraaminen. Taikinakulho, täältä tullaan.

 

Vantaan-tietokoneessa ei ole Photoshopia ja olen ihan hukassa sen kanssa, miten tällä käsitellään kuvia, joten voi olla, että päivittelen sitten seuraavan kerran vasta Turusta.

 

Kivaa keskiviikkoa, olkaas ihania!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.