Kultahattu, tuu jo

Enpä muista pitkään aikaan odottaneeni mitään elokuvaa yhtä hartaasti kuin Baz Luhrmanin tulkintaa Kultahatusta. Tuntuu, että tätä pätkää on tehty ikuisuus - ensimmäistä kertaa kuolattiin teaser-traileria Annukan kanssa silloin, kun asuin vielä Tampereella!

Mutta niin - Kultahattu 3D:nä? Se voi olla joko kamala sotku tai parasta maailmassa. Tai sitten molempia samaan aikaan.

Rakastan Kultahattu-romaania, rakastan 20-luvun estetiikkaa, rakastan Carey Mulligania ja rakastan Moulin Rougea. Baz Luhrmanista taas ei voi oikein koskaan tietää. Mutta siitä olen varma, että olipa tämä elokuva överiksi vedetty korniuspläjäys tahi ei, tylsä se ei varmastikaan tule olemaan.

The Great Gatsby - Kultahattu 3D tulee Suomen teattereihin 17.5. mutta leffan visuaalisesta maailmasta on jo tarjolla esimakua. Voguen sivuilla julkaistiin tämä Mario Testinon kuvasarja Carey Mulliganista Daisyn roolissa - lupaavalta näyttää!

Kuka muu syöksyy leffateatteriin höyhenet heiluen heti 17.5.?

Kommentit

Anna Blue Eyes

Tämä pitää nähdä, joo! Ja on tosi upeita kuvia.

beekoo (Ei varmistettu)

Tämä on paitsi nähtävä niin myös kuultava. Leffan tunnari on upea; Lana Del Rayn Young and Beautiful pysäyttää itseltäni veret, se on aivan uskomaton! Ja kiinnostaa kovasti myös Beyoncén versio Amy Winehousen Back on Blacistä.

Hemilia
Hurma & lumo

Minä minä minä!! En jaksa enää odottaa. Mikä Vogue tuo on, Britti, US?

Vierailija (Ei varmistettu)

Jo noiden vaatteiden takia on kai pakko käydä katsastamassa. Carey Mulliganissa on jotain samaa herkkyyttä kuin oli nuoressa Mia Farrowssa (se minun ikäisteni Kultahattu);)

my view

Tätä olen odottanut jo melkein kaksi vuotta :) trailereista tulee sellainen fiilis että överiks menee. Suuret odotukset on kuitenkin :) ihania nuo voguen kuvat!

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Samoin - olen odottanut tätä jo kauan! Ensimmäinen traileri taisi tulla leffoissa jo viime syksynä, joten ensi-iltaa on saanut odotella hetken.
Hemilia, juttu löytyy toukokuun US Voguesta - sitäkin odotellessa postiluukusta!

iidami
Bambino

En malta odottaa! :) Oli tan postauksen innoittamana pakko katsoa traileri uudelleen. Ahhhh ihana 1920-luku!

E. (Ei varmistettu) http://kissanminttuajakahvia.blogspot.co.uk

Rakastan kyllä kirjaa, on ollut jostain kolmetoista vuotiaasta asti yksi meitin ehdottomista lemppareista, ja Luhrmania, minkä vuoksi sinne leffaan mennäänkin...

Epäilyttää vaan vahvasti tuo pääosakolmikko DiCaprio, Mulligan, ja Maguire, en ole aikaisemmin tykännyt yhdestäkään heidän roolisuorituksestaan (painotussanalla suoritus) enkä jotenkin osaa edes esittää pystyväni kuvittelemaan heitä suoritumassa noista rooleista hyvin. Ja kun soundtrackillekin on tungettu monta artistia, jotka saavat vain haukottelua osakseen niin omalta osaltani en odota paljoakaan tuolta leffalta lavastuksien upeuden lisäksi.

PS haha, aina tullee tuohon robotti-testiin elokuvapostauksen yhteydessä elokuviin liittyvä sana. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo tää on ollu mullaki korvan takana jo kauan! Ehdottomasti tsekkaamisen arvonen Careyn ja Leonki vuoksi! Joko oot nähny vasta ilmestyneen trailerin nälkäpelin kakkososasta?

iinapauliina
IINANMUURI

MINÄ! Mulla on synttärit 15.5. ja keksin loistavan (heheh glitter/kimallus -viittaus elokuvaan, nokkelaa toki) idean järjestää leffasynttärit! :) 17.5. siis ystävien kanssa kunnon leffailtaa ja leffan jälkeen tietty skumppaa ja elokuvan puintia, jee!

Laurel Wreath

KYLLÄ! Sain vihdoin luettua tuon pitkään listalla ollaan kirjan nyt keväällä ja odotukset on kyllä korkealla leffan suhteen. USA:n ensi-ilta sattuu vielä sopivasti New Yorkin reissuni aikaan, joten ehkä pakko päästä tsekkaamaan se heti siellä. Vaikka 3D-versiota vältän kyllä viimeiseen asti, yh.

MariL (Ei varmistettu) http://1001kirjaajayksipienielama.blogspot.fi/

Mää vaan en tajunnu Kultahattua! Mutta odotan leffaa, traileri näytti huipulta. Ehkä leffakin kertoo minulle, mikä siinä kirjassa oli se pointti...

Vierailija (Ei varmistettu)

Alkuperäinen oli ihana. En tiedä uskallanko katsoa tätä uutta. Luulen, ettei kukaan noista näyttelijöistä vedä vertoja Redfordille, Farrow:lle ja kumppaneille. Ei ehkä kannata tämän tädin katsoa uutta Gatsbyä..

ekkaramelli

Minä, minä, minä!!

Kun näin viime vuoden puolella ensimmäisen vilahduksen elokuvasta, tilasin heti itselleni kyseisen kirjan. Itsekin olen ihastunut 20-luvun tunnelmiin ja luettuani kirjan innostus vain kasvoi. 

Kevät onkin mennyt trailereita katsellessa ja sountrackia fiilistellessä. Oi toukokuu, tule jo! :)

sylvi taimi

en tykkää yhtään kolmedeestä, mutta tämä on nähtävä. tietty överiys on ihan paikallaan. niin kuin sekin, että sydän alkoi vähän läpättää ja tuli malttamattomuusahdistus, kun viimein varmistui julkitulo. iik!

vähän harmittaa, että elelen pienestä matkalaukusta koko toukokuun, koska olisi kerrankin ollut hauska tällätä leffaan. mutta kai sä laitat jotain hienoa ja kuvat sit blogiin?

siiriviiri (Ei varmistettu)

Oi! Kuin mulle tehty! Enkä ole koskaan kuullut tuommoisesta mitään, en kirjasta enkä elokuvasta. Siis kiitos niin paljon, ihan varmasti menen katsomaan.

sc (Ei varmistettu) http://finelandia.blogspot.com

Whoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.