Kuvasta puuttuvat: kasvorintsikat

Takki J.Lindeberg / paita Zara / housut COS / kengät Pour La Victoire / laukku Samuji / aurinkolasit Thierry Lasry/Trend Optic

Ystävä paparazzasi puhelimenräplääjän Aleksanterinkadulla.

Luin jostain lehdestä, että tulevaisuudessa kaikkien naama roikkuu entistä aikaisemmin, koska älypuhelimia selatessaan ihmiset ovat koko ajan otsa kenossa.

En ole ihan vakuuttunut teoriasta. Aikaisemmin sitä vaan selattiin bussissa Metro-lehteä, otsa kenossa silloinkin. (Tai luettiin kirjaa, muistaako joku niitä? Niissä on paljon ohuita läpysköitä kahden paksumman läpyskän välissä, ja kun selaa kaikki läpyskät järjestyksessä läpi saattaa oppia jotain, tuntea tunteita tai päästä kokonaan uuteen maailmaan.) 

Onkohan muuten tuon teorian kehittäjä koskaan käynyt Suomessa? Onhan täällä kautta aikain tuijoteltu kävellessä yhteen suuntaan - kengänkärkiin.

Toisaalta suomalaisten suupielet taitavat kyllä roikkua puolipysyvästi alaspäin... ehkä teoriassa on sittenkin perää. Muistatteko Ally McBealista ne urheilurintsikat kasvoille? Voisin hankkia sellaiset ja käyttää niitä aina kun pelaan 2048:a. (Olen muuten päässyt sen läpi, ihan vain TIEDOKSI KRÖHÖM.)

Mutta oli miten oli, puhelimen räpläys on kyllä oksettava tapa. Pyrin vähentämään.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näin tänä aamuna (puhelinta räplätessä tietenkin) uutisfiidissä tämän: https://medium.com/life-hacks/my-year-with-a-distraction-free-iphone-and...
ja sitten melkein heti perään kirjoituksesi. Huvittaisi kyllä kokeilla ainakin hetki käyttää vähän riisuttua puhelinta.

moksu (Ei varmistettu)

Oot päässyt läpi 2048:n?! Pics or didn't happen. Oon ihan raivolla takonut (tai ehkä hiplannut, mut ajatuksen tasolla takonut) sitä varmasti satoja kertoja, mutta en vaan ikinä saa edes kahta kertaa 512. Naama roikkuu varmaan polvissa siinä vaiheessa kun jotain edistystä tapahtuu.

mikko rekisteröimätön (Ei varmistettu)

mä EN TAJUA miten KUKAAN pääsee 2048 läpi?!

Sanph
Sanph

Sen pääsee mooonta kertaa läpi, sit kun tajuaa sen logiikan. Ja sen takia pelin viehätys vähän niin kuin lässähtää :( Vinkkinä, siirrä palikoita vain kolmeen suuntaan...

mikko rekisteröimätön (Ei varmistettu)

ai sekö se on? mä panikoidun aina ihan totaalisesti ja siirtelen hysteerisesti joka suuntaan. tosin oon muutaman kerran saanut siihen tauluun sen 500+ ja vielä niin että niitä on kaks. pitäis kai vaan ottaa iisisti.

Raato (Ei varmistettu) http://nillityss.blogspot.fi/

2048:n pääsee läpi sillä, että nukkuu kolmen tunnin päikkärit ja sit puoliunessa heräiltyään vaan naputtelee mitä sattuu eikä ajattele yhtään mitään. :D <a href="https://www.dropbox.com/s/qejl9z2nkphaozw/2014-09-03%2013.44.44.png?dl=0" rel="nofollow">Tässä</a> vielä todistusaineistoakin hei!

Raato (Ei varmistettu) http://nillityss.blogspot.fi/

...jaaha, ei tää sit tukenutkaan html-koodia. Daum. :D Se siitä siististä linkityksestä sitten.

KiaQ (Ei varmistettu)

2048 menee aivan heittämällä läpi, mutta jatkakaas siitä 4096:een asti! Lähelle päässy, mut ei ihan. Hermoja raastavaa.

Aleksilla? (Ei varmistettu)

Sähän seisot Mikonkadulla! :-)

gggg (Ei varmistettu)

No ei, vaan Kluuvikadun ja Aleksin risteyksessä, teknisesti ottaen siis kyllä Aleksilla, jalkakäytävällä. Sikälimikäli sillä nyt mitään väliä on.

EmmiH (Ei varmistettu)

Heh! Hymyilemään saanut otsikko josta ihmettelin että mistä se Kolu tällä kertaa kirjoittaa. :) Osaat kirjoittaa loistavaa ja oivaltavaa tekstiä aiheesta kuin aiheesta.

Laura (Ei varmistettu)

Jep, tämä oli virkistävin koskaan näkemäni kirjoitus tästä ajankohtaisesta aiheesta :-)

LT (Ei varmistettu)

Hei! Takkisi vaikuttaa just sellaiselta jota ole metsästänyt, joten olisi ihanaa jos pystyisit jeesaamaan hiukan. Mistä se on peräisin, onko Lindebergin tämän syksyn mallistoa vai aiempaa?

Eeva Kolu

Heippa, tuo on viime kevään mallistosta, ei taida enää saada :/

elinaelisabeth (Ei varmistettu) http://instagram.com/elinabeth

suurin kulttuurishokki pariisiin muuttaessa oli se, että kaikki lukevat metrossa. Ja ne, jotka eivät lue, lukevat vieruskaverin kirjaa. Ne, jotka eivät lue vieruskaverin kirjaa, katselevat vastapäätä istuvan kirjankantta. Olen kuitenkin tullut siihen johtopäätökseen, että kaikki lukevat sen takia, että metrossa on liian vaarallista ottaa iphone esille, sillä maailman suurimmalla todennäköisyydellä se tulee varastetuksi! se, että suomalaiset näpräävät puhelimia varsinkin julkisissa liikennevälineissä kertoo vain todella hyvästä turvallisuudesta suomessa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.