Kynsiviikko: Nakuilua

Tylsääkin tylsempi kontribuutioni Lilyn kynsiviikkoon, olkaa hyvät!

Pitkään kestäneen kynsienlakkausvimman jälkeen yhtäkkiä kyllästyin ja nyt olen koko syksyn käyttänyt pelkästään nude-lakkaa. Ja vieläpä tätä yhtä ja samaa nude-lakkaa. Kylppärin hyllyltä löytyy laatikollinen kynsilakkoja, ihania huolella valittuja sävyjä, mutta jostain syystä tämä lähes väritön Essien Mademoiselle on nyt tänä syksynä ollut ainoa, joka tuntuu oikealta.

Siispä nakuna mennään nyt siihen asti kunnes kirkkaat punaiset tai syvät ruskeat taas alkavat inspiroida.

Hyvin pelkistetty on myös kynsienhoitorutiinini. Tässä kaikki tuotteet, joita olen koko syksyn aikana käyttänyt: OPIn Natural Base Coat, Essien Mademoiselle-värilakka (tai siis "väri"lakka), OPIn Top Coat (paras päällyslakka, jos minulta kysytään) ja L'Occitanen karitevoikäsivoide.

Mukavaa lauantaita! Menovinkki: mene saunaan ja lakkaa sen jälkeen kynnet. Jos vielä Frasier tulisi telkkarista niin setti olisi täydellinen...

Kommentit

anna-liisa (Ei varmistettu)

sulla on kauniit, pitkänmalliset kynnet.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos :) x

Sunna (Ei varmistettu)

Tuo menovinkki on kyllä ihan paras! Hyvä vaihtoehto nakulakaksi on myös Isadoran Second Nail 696 Pink. Näyttää pullossa aika vaaleanpunaiselta, mutta on kynnellä kaunis ja luonnollinen.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitti vinkistä :) Isadoran lakat onkin mulle ihan vieraita.

valerie (Ei varmistettu)

Eeva, sun blogista tulee aina jotenkin sellainen levollinen olo. Että oikeastaan kaikki on ihan just hyvin juuri näin. Plus kuulut niihin harvoihin kirjoittajiin Suomen blogimaailmassa jotka OIKEASTI OIKEASTI osaa kirjoittaa hyvää ja nokkelaa tekstiä. Mitä jos kirjoittaisit kirjan. Joo?

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos kaunis Valerie. Kirja oiskin kiva kirjottaa. Mistäköhän se vois kertoo?

kaikkiminussa (Ei varmistettu) http://kaikkiminussa.wordpress.com

Kiitos vinkistä! Täydellinen nudelakka ollut hakusessa jo jonkin aikaa. Hämäännyn aina Essien laajan sävyvalikoiman edessä. OPIt jo hyväksi havaitut.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Essiet ja OPIt on molemmat hyviä! Mademoiselle on hyvä vaihtoehto jos etsii nimenomaan klassista nudea.

Suloinen sunnuntai (Ei varmistettu)

Heippa Eeva!

Ensinnäkin, KIITOS ihanasta tyylistäsi kirjoittaa ja tarjota meille lukijoille kivoja hetkiä :)

Mä rakastan kynsien lakkaamista, se on oikeastaan arkeni ainoa kaunistautumistapa. Mulla on ollut tota O.P.I.:n Top Coat -päällyslakkaa, oli kyllä hyvää, mut jotenkin en tykännyt kun sit se lakka aina muuttui kynsilakan väriseksi:D tai siis et juuri lakatuista kynsistä lähti väriä siihen päällyslakkapulloon. Siksi aloitin metsästyksen uudelleen ja löysin uuden rakkauden: O.P.I.:n Drip Dryn! Sama homma mut tiputellaankin tippoja lakatun kynnen päälle! Marvellous!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos vinkistä! Mittees Drip Dry, pidentääkö se yhtä hyvin lakan kestoa kuin Top Coat? Mun mielestä pikakuivattajat pikemminkin yleensä saa lakan lohkeilemaan nopeammin.

Hosuli
Hömppäblogi

"Menovinkki: mene saunaan ja lakkaa sen jälkeen kynnet. Jos vielä Frasier tulisi telkkarista niin setti olisi täydellinen..."

Aaaaah. Niinpä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.