laineilla keinui pieni lautta vain

Kaikki mitä rakastin

Kiitos armaat sähköposteistanne ja kommenteistanne, en ikävä kyllä ole tällä viikolla pahemmin päässyt niihin vastailemaan. Olen tämän viikon Turussa, ja täällä ei vieläkään ole kunnollista nettiä - poikaystäväni on ihastunut kivikautiseen ajatukseen, että illalla luetaan kirjoja, kuunnellaan musiikkia ja keskustellaan eikä roikuta lukemassa Saanan ja Jussin kuulumisia. Tiedän, kuulostaa ihan kamalalta, mutta oikeastaan tällainen elämä on aika mukavaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällä viikolla aikakin on ollut vähän kortilla. En suinkaan ole Turussa lomailemassa, vaan täällä painetaan hommia aamusta iltaan. Maanantaina olimme kuvailemassa erästä esitettä, ja sitä varten tuli seilattua Aurajoen ylpeydellä eli Förillä ainakin viisi kertaa rannalta toiselle. Eipä siis muuta kuin merel... öö, joelliset terveiset rannikolta!

 

Tropiikin tunnelmaan päästäkseen ei tarvitse kilauttaa Aurinkomatkoille, riittää kun tulee tois pual Aurajokke.

 

PS. Pakko vielä mainita niille parille kommentoijalle, jotka vinkkasivat villasukkahousupurnaukseeni, että nukkaantuneet villasukkikset saavat uuden elämän, kun ne pukee jalkaan väärinpäin. OLETTE NEROJA! Rastafarilta näyttävät Wolfordit ovat taas kuin uudet.

 

 

Kommentit

lili (Ei varmistettu)

vitsit sun blogissa on aina niin kauniita kuvia :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Lili: voi kiitos, ihanainen :)

Martina (Ei varmistettu)

"illalla luetaan kirjoja, kuunnellaan musiikkia ja keskustellaan eikä roikuta lukemassa Saanan ja Jussin kuulumisia"

:DDD Päivän parhaat naurut, kiitos!

Grace (Ei varmistettu)

Viimeisen viikon ajan on Aurajoen pinta kyllä aaltoillut ihan merelliseen malliin...

henne (Ei varmistettu)

Pesethän sukkiksesi nurinpäin? Ja mielellään pesupussissa vielä :) Säilyy paaljon pitempään hyvänä terv. sukkistyttö iteki!

juska (Ei varmistettu)

Juur eilen ihastelin tota samaista trooppisen fiiliksen luovaa palmua :D Minäkin kaipaan edes hetkeä ilman nettiä ja telkkua, mutta meillä mies ei ole innostunut ajatuksesta, että neulotaan villasukkaa yhessä soffalla... Kui?

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Martina: pelkään sitä hetkeä kun lukijani hiffaavat saman myös Eevan kuulumisten kohdalla :D ************* Grace: maanantaina ainakin myrskysi! Paleli, mutta oli aika hienoa. ************ Henne: itse asiassa pesen sukkikseni vielä hellävaraisemmin, eli käsin :) Muut kuin villaiset säilyvätkin tosi hyvinä. ************ Juska: se on kyllä upea! Yritä vielä, kyllä se taipuu kun huomaa miten ihanaa on toisinaan hiljaisempi elämä :)

Suvi (Ei varmistettu)

Mitä, palmu! Voisin lähteä Turkuseen hakemaan tropiikin tunnelmaa kun ei pudjetti pidemmälle riitä. :D

Laamu (Ei varmistettu)

Voi, ei kuulosta kyllä yhtään kauheelta kirjojen lueskelu, keskustelu ja musan kuuntelu. Sellasta tässä kaipaakin, että molemmat laittais kaikki toosat ja hurinat kiinni ja keskittyis olennaiseen. :)

Riikka (Ei varmistettu)

Ihana Eeva, mistä olet ostanut ihanan villapaitasi? :)

Onneli (Ei varmistettu)

Tuo netittömyys iltaisin on aika luksusta. Muutama vuosi sitten paaston aikana päätettiin iltaysiltä aina sulkea modeemi. Kummasti oli yhtäkkiä sitä aikaa jonka puutetta aina valitti, saatika jos nettipimrnto alkaisi jo aiemmin illalla.

Ensi viikolla lähdetään vkl-lomalle Turkuun ja jännittää ehditäänkö hotelliaamiaiselle kun vauva heräilee vasta yhdentoista maissa ja silloin kyllä itsellekin uni maittaa eikä malttaisi nousta, nukkumaankin on vastaavasti menty vasta puoliltaöin. Bossaliina harmillisesti lopetti, mutta mitäs niitä muita hyviä brunsspaikkoja olikaan?

Ami (Ei varmistettu)

Sukkahousuista vielä. Mulle on Stockan myyjä sanonut että ohuen villan ominaisuus kertakaikkiaan on se, että se nukkaa kerran. Kun sitten käsittekee koko vaatteen selaisella pienellä surisevalla nukkasyöjällä niin toista nukkaamista ei enää tapahdu. Ja kappas vaan, näin juuri tapahtui filippa K:n villatakille. Ensimmäisen epätoivon jälkeen ei uutta nukkaantumista ole tapahtunut. Voiskohan toimia myös sukkahousuille?

Eeva Kolu

Suvi: kannattaa tulla, täällä on tunnelmaa joka lähtöön :) ************** Laamu: suosittelen kokeilemaan. Tästä ei ole paluuta. ************** Riikka: villis on H&M:ltä, miesten osastolta :) **************** Onneli: ennen vannoin Blankon brunssin nimeen, mutta se ei ole enää yhtään niin hyvä kuin ennen. Tosin on se edelleen kyllä hyvä, siinä missä se ennen oli loistava. Aulassa on kuulemma myös hyvä brunssi, en ole testannut.************ Ami: olen kerran yrittänyt käyttää nukanpoistajaa villasukkiksiin ja arvaahan sen, miten siinä kävi - reikiä täynnä. Tuollaista sukkiksenmallista vaatekappaletta on aika vaikea saada siististi pysymään paikoillaan, että ei tulisi niitä ryppyjä, joita nukanpoistaja rakastaa haukata...

elsa (Ei varmistettu)

:D :D No hyvä, että vinkki sukkahousujen kääntämisestä auttoi. Se on jotenkin niin yksinkertainen juttu, että ensin ajattelin että varmaan ihan turha edes mainita, mutta itsekään en ollut ikinä sitä hoksannut ennen viime talvea. Ja ne oikeasti pysyvät tosi hyvinä niin päin käytettyinä.

Itseäni vieläkin tosin hieman haittaa kun se pinta kuitenkin on (luonnollisestikin) kudokseltaan erilainen kuin mihin on tottunut. Mutta ainakin pysyy siistinä.

Amanda (Ei varmistettu)
juno (Ei varmistettu)

jos ne sukkikset laittaa jalkaan ja sit hurruttelee nyppyjensyöjällä, niin pysyvät aloillaan? epiloi samalla.

:) (Ei varmistettu)

Mistä sun villapaita ja noi salkut? :O Ihanat♥

Chubby (Ei varmistettu)

Whoever edits and publishes these articles relaly knows what they're doing.

vnvcrairh (Ei varmistettu)

OjENjb zdjdjqupflhh

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.