Laiskat kaunottaret

Semmosta tulin vaan huutelemaan, että nyt alkaa olla aivan viimeiset hetket ostaa ranskalaisia tulppaaneja. Näiden ihanien rehottajien sesonki on ihan pian ohi.

Ranskalaiset tulppaanit ovat perinteisiä pidempiä, isompia ja pitkäkestoisempia. Mutta niiden paras ominaisuus on laiskana lojuva varsi.

Näissä kaunottarissa on ihailtavaa letkeyttä. Siinä ne vaan notkuvat ja tietävät näyttävänsä hyviltä, eivät paljoa ryhdikkyydestä perusta. J'aime!

Kommentit

Jo
jo

ah, juuri eilen lounaalla eräässä kruununhakalaisessa ravintolassa ihastelin kun jokaisessa pöydässä oli kyseisiä tulppaaneja. Siinä sitten kollega tokaisi, että onpas huonossa kunnossa kukat.

Kuulemma mulkoiluni osoitti että "jotain meni nyt väärin"... :)

Miriama (Ei varmistettu) http://sixpack6pack.blogspot.fi/
Mimie (Ei varmistettu)

Tulppaanit on kyllä niiiin kauniita :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Emmi L. (Ei varmistettu)

Enpä oo tuollaisia ennen nähnyt mutta täytyypä pitää tulevaisuudessa silmät auki jos jossain osuisivat silmiin :) Tavallisetkin tulppaanit on kyllä mun mieleen ja niitä onkin viime viikot ollut kotona ihan jatkuvasti!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

emmama (Ei varmistettu)

Hei Eeva!

Haluan sanoa, että blogisi on paras. Se antaa miulle iloa, voimaa, viihdettä, ajattelun aihetta ja kaikkea mahdollista muutakin! Jokainen uusi postaus on pienen ilontanssin arvoinen, oli kyse sitten kaunniista pullan kuvasta tai maailmaajärisyttävistä oivalluksista.

Eipä muuta kuin että kiitos!

Eeva Kolu

KIITOS sulle Emmama :) xx

.Tiia

Miten tuollaiset ihanuudet ovat menneet minulta täysin ohi?!

nannattaa

Olen äidiltäni perinyt rakkauden tulppaaneihin, mutta en ole koskaan kyllä törmännyt tuollaisiin. Tänään pöytää pääsi koristamaan tuikitavalliset punaiset ja valkoiset tulppaanit. 

Vilma Anna (Ei varmistettu)

On muuten tosi ihania, ja jotenkin erilaisia. Persoonallisia mut kuitenkin viehättäviä, sellasista kukista tykkään. :-) Mistäs olet nämä ostanut?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.