lakkaklassikot

Kaikki mitä rakastin

(Pidän otsikosta. Se ei näytä sanalta vaan siltä, kuin olisin testiksi naputellut näppikseltä satunnaisia kirjaimia. kkkkklllllkallkka.)

 

Kynsilakkoihin voi soveltaa samaa filosofiaa kuin vaatekaappiin: kun tietyissä jutuissa luottaa klassikoihin, voi välttyä monelta turhalta ostokselta. Kehotanpa siis, että jos etsit täydellistä punaista kynsilakkaa, hanki käsiisi pullo huumetta nimeltä OPIn Big Apple Red. Muita et tule sen jälkeen kaipaamaan.

 

 

 

Väri on just eikä melekeen se klassinen punainen, joka ei koskaan mene muodista. Ei tippaakaan liian oranssi, ei tippaakaan liian viininpunainen. Myös koostumus on täydellinen ja lakka levittyy helposti. En keksi tästä mitään maristavaa, en edes hinnasta, koska tämä on joka sentin arvoinen. 

 

Ja nyt kun pääsimme aiheeseen, niin kerrottakoon, että myös pikakuivattajissa luotan tästedes vain yhteen. Ties kuinka monta kallistakin pikakuivattajaa läpikäyneenä olin jo menettänyt uskoni, että mokomat ovat yhtään mitään muuta kuin tavalista väritöntä kynsilakkaa. Vaan ei Seche Vite. Hajukin sen jo kertoo - se on hirveämpi kuin osaat kuvitella. Mutta voi pojat, kyllä se vaan kuivattaa ja sukkelaan.

 

(Nämä kuten kaikki muutkin kynsilakkaostokseni tein LookFantasticilta. Suosittelen, sävyvalikoima on paljon parempi kuin Suomessa ja OPItkin siedettävän hintaisia.)

 

 

Kommentit

http://anniina-marianne.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Hahahaaa, olenpa pöhelö tänään. Tekee ilmeisesti mieli jotain marjaisaa, koska kun fb:ssä luin otsikkosi, olin aivan varma että kirjoitat lakka(hilla)klassikkojälkiruoista, jäätelöistä tms. :D Mutta kieltämättä otsikko on kiva, vaikka se kertookin vähemmän syötävistä lakoista! ;)

Anu (Ei varmistettu)

No onpas tämä nyt suosittu väri. Tänään tapasin yhtä kaveria pitkästä aikaa ja huomattiin, että molemmilla on kirkkaanpunaiset kynnet :) Itse lakkasin kynnet punaiseksi joulumieltä kasvattamaan :)

Julia (Ei varmistettu)

Hassua, minullakin juuri nyt tätä samaa kynsissä!

Julia (Ei varmistettu)

Mun kynsilakankuivausvinkki (<3 yhdyssanat) on - tittidii - hiustenkuivaaja! Toimii ja nopeasti!

Alma (Ei varmistettu)

Olisi hienoa lukea postaus, jossa esittelisit kaikki käyttämäsi kosmetiikkatuotteet ihan meikeistä hiustenhoitoon jne. :)

colour me ! (Ei varmistettu)

Hii, kiitos tehokkaasta vaikuttamisesta! Merkinnän lukemisesta meni n. tunti kun kävin työmatkalla poimimassa oman ison omenan punaisen Sokkarilta :)

ilonpilaaja (Ei varmistettu)

Seche Viten inci näyttäisi olevan

Butyl Acetate, Toluene, Cellulose Acetate Butyrate, Isopropyl Alcohol, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Benzophenone-1

eli joukosta löytyy ystävämme tolueeni, jonka läsnäolo ei välttämättä ole hyvä juttu. :-(

Anne (Ei varmistettu)

Hahaa! Minulla sama Big Apple Red ja olen ostanut sen...tadaa...N.Y'stä!!!!!
Ihanaa punaista joulun odotusta!
(minäkin luulin että otsikon mukaan tulee juttua lakka marjoista:-)

Anne (Ei varmistettu)

Lisäys: ja lakankuivattaja on London'ista Boots'ilta sellainen violetti spray pullo!
Oikein kätevä ja nopea! (harvoin käytän koska minusta OPIn lakat kuivuu pikavauhtia.

Sofia (Ei varmistettu)

Itselläni on juuri varpaankynsissa tuota sävyä. Ja Secheä. Mulla on jo melkein kolme pulloa menny tota ihanaa pikakuivattajaa, mutta oon alkanu miettiä, että kannattaako enää sitä ostaa tolueenin takia. Wikipedian mukaan aiheuttaa aivovaurioita ja lapsettomuutta. Jos vaan saisin tietää jonkun päällyslakan, joka kuivuu yhtä nopeesti, antais yhtä kiiltävän lopputuloksen ja korjais mahdolliset pienet vahingot värilakassa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.