l'eau de chloé: sitruunaista ja ihanaista

 Näin eilen jossakin suomalaisessa blogissa tuoreennäköisen kuvan pionista. Tänään kiersin kaikki tielleni osuneet kukkakaupat ja huutelin vauhkoontuneena oviaukosta onks pionei jo. Yhdessä kaupassa minulle vastattiin, että niitä saa vasta kesällä ja katsottiin kuin olisin juuri ilmestynyt keskelle maaliskuuta bikineihin pukeutuneena, piknik-kori kainalossa ja festaripassi kaulassa. Mutta torilla sanottiin, että kyllä niitä oli. Ehtivät vain jo mennä kaikki. 

 

Ei se mitään. Jo pelkkä tieto siitä, että niitä on jo jossain tuolla, saa mielen ja sydämen hykertelemään. Kesä ei voi olla kovin kaukana.

 

 

Tästä ajatuksesta hurmioituneena korkkasin fantastisen uuden keväänraikkaan tuoksun, Chloén L'eau de Chloén. Alun perin tarkoituksenani oli tehdä kattavampikin tutustumiskierros kevään uutuustuoksuihin, mutta saatuani tästä näytteen totesin, etten oikeastaan kaipaa mitään enempää.

 

L'eau de Chloé on raikkaampi versio Chloén nimikkotuoksusta, jonka myöskin omistan ja jota kovasti rakastan. Minulle se tosin on hyvin vahvasti syys- ja talvituoksu, joten otin vastaan kesäisemmän version lempparistani enemmän kuin innolla.

 

 

Hajuvesien haistelu on taiteenlaji, jossa en ole mainittavan hyvä ja jota haluaisin oppia ymmärtämään syvällisemmin. Näin amatöörinä löysin kuitenkin tuoksusta selkeästi sitrusta, jota alkuperäisessä Chloéssa ei ole. Se tekee tuoksusta heti kevyemmän, raikkaaman ja... no niin, keväisemmän.

 

 

Tuoksu on tosin kevyt myös harmillisemmallakin tavalla, tämä ei nimittäin kestä iholla yhtä pitkään kuin originaali-Chloé.

 

Mutta äh, kuka sitä nyt keväällä vahvoja hajuvesiä kaipaakaan, kohtahan alkaa multa ja koirankakka haista.

 

 

Kommentit

St. Karin (Ei varmistettu)

Pionei oli Kaarinas aika pal ainakin puolitoista viikkoa sitten, hurmaavia ja vielä parissa eri sävyssä. Myös leinikit aiheuttivat ilonpilkahduksen ja toivoa keväästä

Elina/Chocochili.net (Ei varmistettu)

Pioneja saa nykyään melkein ympäri vuoden (ehkä joskus syys-joulukuussa ei vielä), mutta tammikuussa ne maksaa ihan törkeästi, eivätkä ne kestä mitään. Mun mielestä on kyllä vähän tylsää, että nykyään on ihan kaikkea koko ajan saatavilla. Kohta ei ehkä enää voi kokea ollenkaan sitä huumaa, mikä tulee kun työpaikalle saadaan kevään ekat orvokit tai kesän ensimmäiset pionit.

Kaisu (Ei varmistettu)

Hei! Käy kurkkaamassa tämä mahtava blogi. Blogin pitäjä on niin hullaantuneen innostunut tuoksuista, että inspiraatio tarttuu väkisinkin. Juuri taisi analysoida Chloen tuoksuakin. Mulla ainakin lukemisen aloittamisen jälkeen on ollut kasvava pakkomielle poiketa aina stokkan kautta nuuhkimassa uusia tuoksuja...
http://sprayenjoysuomi.blogspot.com/

ilona, sprayenjoysuomi.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kaisu, kiitos sinulle! Upeaa että tykkäät - mieltä lämmittää lukea palautetta, vaikkakin vähän stalkaten. ;) Jos mielessänne on tuoksuja joista haluaisitte mun tekevän postauksen, pyytäkää ja toteutan.

Kaikkea hyvää,
> Ilona

Eeva Kolu

St. Karin - on teil Kaarinas kyl asiat hyvin! Nauttikaahan pioneista, me tullaan kohta perästä :) *********** Elina: ei täällä Turussa ainakaan ole pioneja näkynyt, nyt ihan ensimmäiset tällä viikolla. Olen samaa mieltä, tylsää on (tai olisi) jos kaikkea olisi koko ajan. *********** Kaisu & Ilona: oi kiitos, lähden kurkkimaan blogia! :)

Elina/Chocochili.net (Ei varmistettu)

Mä oon siis kukkakaupassa töissä, ja täällä Turussa on kyllä näkynyt pioneja jo tammikuusta lähtien :D Ja siis tilaamalla niitä kyllä aika varmasti ainakin saa melkein ympäri vuoden, jos ei nyt ihan joka kukkakaupassa muuten ole.

Eeva (Ei varmistettu)

Elina: ahaa, okei :) Teidän kaupassa on sitten eri valikoima kuin niissä, joissa mä käyn! Harmi homma, mutta toisaalta, nykyään saa parsaakin ympäri vuoden, mutta ei kyllä itselläni kävisi pienessä mielessäkään ostaa sitä ennen huhtikuuta :) Suljen siis silmäni tällaisilta hullutuksilta ja pitäydyn (mahdollisuuksien mukaan) kausiajattelussa. Paitsi mitä tulee mansikoihin :D

Feline (Ei varmistettu)

"Onks pionei jo?" -lause sai sydämeni sykähtämään. Tyhmät keskisuomalaiset puhuvat niin kirjakieltä, eivät varmaan ymmärtäisi jos kysyisin asiaa noin :D

(Ja naureskelevat mun muulle puheelle mutta se onkin sitten toinen tarina)

Pee (Ei varmistettu)

Olen haaveillut tuon saman tuoksun tuoksuttamisesta siitä asti, kuin Jenna siitä Lilyssä kirjoitti. Sitä siis on nyt jo kaupoissa nähtävästi! Voi kun löytyisi Tax Freestä tällä viikolla. *toivoo* Ainiin ja ei ole pioneita näkynyt täällä etelämmässäkään.. Kai ne kohta jo tulee! Aurinkoista päivää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.