Lehdet lehdet, luoksenne tahtoisin pois

 

Tammikuussa yksi parhaista jutuista on lehdet.

Jos lokakuussa ne ovat keltaisia, ruskeita ja oransseja, tammikuussa ne ovat jostain syystä aina täynnä poikkeuksellisen hyviä juttuja.

Voi miten monta aamua ja aamupäivää olenkaan viettänyt sohvalla megalomaaninen lehtipino edessäni, tohvelit jalassa ja kahvikuppi kädessä. Parasta!

(Paitsi että tuo päällimmäisenä olevan britti-Voguen juttu Kate Uptonista oli kyllä kaikkea muuta kuin parasta. Mutta tavallaan viihdyttävä se oli, kaikessa järjettömyydessään. Toimittaja halusi ehdottomasti painottaa, että Kate Upton mahtui kuvausvaatteisiin vain, koska niissä oli runsaasti stretchiä. Kate parka.) 

Tästä Trendin jutusta halusin vinkata teille erikseen, koska olette toivoneet useasti vastaavaa juttua tänne blogiin. Emmi Laukkasen jutussa pureudutaan siihen, mitkä ovat vaatteissa ja kengissä hyviä materiaaleja, miten laadukas vaate tunnistetaan ja miten sellaista hoidetaan. 

(Niin ja, sivulla 72 on aikas hitsin hyvä linssisalaatin resepti, kröhöm kröhöm...)

Kommentit

heta margareta
Viinillä

Pitääkin lukea toi Brittien Kate -juttu. Jenkkivoguessa kun hypetettiin sitä, miten kilpailullinen ja urheilullinen suorittaja Upton on..

Vierailija (Ei varmistettu)

Jee, juurikin tuollaista Trendin kaltaista ohjetta olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa! Kiitos vinkistä. :)

piii (Ei varmistettu)

Täysin aiheeseen liittymättömästi, oletko huomannut tämän: http://www.imdb.com/title/tt2209418/
!!!

Kristen (Ei varmistettu) http://mustatballerinat.blogspot.fi

Luin materiaalijutun innolla. Osa oli tuttua asiaa, mutta opin paljon uuttakin. Huomasin myös linssisalaatin reseptin ja todennäköisesti se pääsee kokeiltavaksi lähitulevaisuudessa, kiitos siitä. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa samanlainen kansi uudessa Trendissä ja tuossa Voguessa :D Tai siis sama värimaailma ja mallin asentokin samankaltainen.

(SoMe- yliopiston bloggauslinjalla tänään aiheena "Näin jätät mahdollisimman tärkeän kommentin.".)

Saara K
nipsulintu

miten on mahdollista, ettet ole vielä lukulistallani?! rakastuin juuri kirjoitustyyliisi ja blogisi kuviin, miten maltankaan lopettaa vanhojen merkintöjesi selailun kun tähdellisempääkin tekemistä olisi...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.