Let's come home before the girls are grown

Iso-Britannialle kiitos Hugh Lauriesta ja melkein yhtä iso kiitos sille, joka keksi esitellä Hugh Laurien Twitterille. Oi mikä ilo onkaan lukea tämän herran päivityksiä, oivaltavia, hauskoja, vähän höpöjä havaintoja maailmasta. Virheettömällä oikeinkirjoituksella ja kieliopilla tietenkin. (Löydät ne käyttäjätunnuksella @hughlaurie.)

Laurien tviitistä bongasin myös kolmannen päivän kiitollisuudenaiheeni: The Milk Carton Kidsin. 

Folk-poppoo tuo väistämättä mieleen Simon & Garfunkelin, mutta sehän ei ole koskaan ollut huono asia.

The Ash & Clay ei ehkä kerro lempeistä asioista, mutta sen sävelet ovat balsamia syksyn runtelemalle sielulleni, vähän kuin vintiltä kenkälaatikon pohjalta löytyneiden kellastuneiden valokuvien katselu: oi niitä lempeämpiä, yksinkertaisempia aikoja. Kun oli tyhmät vaatteet mutta sitäkin leveämmät hymyt. Kun onni oli niin pienestä kiinni, oli kesä ja kuivat varpaat. Ja aurinkokin näköjään paistoi aina.

(No niin, silkkaa petollista nostalgiaahan tämä, mutta niin on The Milk Carton Kidsin musiiikkikin.)

Kommentit

vilppumaan erika (Ei varmistettu) http://ihmeitavilppumaassa.blogspot.fi

Ihanat mummot! Aamuitku pääsi. Ja Hugh, jo vuosia Hugh <3 Woosterista Houseen!

gerttu (Ei varmistettu)

Ei kannata ohittaa myöskään Hugh Lawrien omaa musiikkituotantoa. Ainakin meillä Let Them Talk viihtyy stereoissa tosi usein. Sellaista mudanhajuista delta-bluesia mutta kuitenkin ihmeellisen kevyttä.

Ja folk-puolella kannattaa tarkistaa ruotsalaisen The Tallest Man on Earthin musiikki: http://www.youtube.com/watch?v=JLRTleMY_mc

AnnaG (Ei varmistettu)

Toinen ketä kannattaa ehdottomasti seurata twitterissä viihdearvon vuoksi on James Blunt. http://www.buzzfeed.com/ailbhemalone/17-reasons-you-should-be-following-...

Jo
jo

Ja Hughn armas ystävä Stephen Fry on myös viihdyttävää seurattavaa @stephenfry

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.