Life in plastic, it's fantastic

Kaikki mitä rakastin

 

Saatiin eteiseen matto.

Sillä alkoikin jo olla kiire. Nelijalkainen ystävämme ryhtyy nimittäin heittämään voltteja joka kerta, kun avaamme keskustelun ulos lähtemisen mahdollisuudesta. Näissä keskusteluissa lyhimmän korren saa yleensä eteisen puulattia...

Matto on ruotsalaisen Pappelinan mallistosta ja 100 % muovia.

Minä se jaksan ihmetellä nykyaikaa. Että voi kotisohvalta tilata ovelle currya ja maksaa kännykällä. Ja surffata netissä lentokoneessa. Ja miten nykyään osataankin tehdä niin kivannäköisiä muovimattoja.

Pappelinalla oli vaikka mitä kivannäköisiä kuoseja, mutta päädyimme lopulta tuohon funkkis-henkiseen Klasiin, koska se sopi talomme tyyliin niin hyvin. (Ja koska taloudessani asuu yksi niistä ärsyttävistä funkkiksenpalvojista, joiden mielestä esim. jugendarkkitehtuuri on aivan turhaa pröystäilyä).

Ostin maton Sisustuksen Koodista, mutta jos et satu asumaan Turussa, noita voi tilata esimerkiksi Länna Möbleriltä.

Pappelinan toimitusajat eivät ole ihan lyhyitä eivätkä hinnatkaan ihan halpoja, mutta toistaiseksi täytyy sanoa, että odotus ja tärvätyt eurot olivat kyllä sen arvoisia. Matto ei nimittäin muovisuudestaan huolimatta näytä ollenkaan ankealta ja halvalta, vaan tosi kivalta, ja pysyy melko hyvin paikoillaan. Ja onhan muovinen eteisen matto nyt käytännöllisyydessään ihan omaa luokkaansa.

Niin että tervetuloa vaan, Turun kuuluisat loskatalvet!

Kommentit

Liisa
Osasin!

Meilläkin on keittiössä Pappelinan matto, eikä minultakaan irtoa kuin kehuja. Tuntuu ja näyttää kivalta. Kerran olen sen pyöräyttänyt jo pyykkikoneessa ja siitäkin se selvisi luvatulla tavalla. Eli hyvin.

miian
Inspirationainen

Länna Möblerin linkki osoittaa Sisustuksen koodiin. Kaikki tiet vievät Turkuun :D?

Small things with a bling

Pappelina matot ovat ihania ja erittäin toimivia, varsinkin eteiseen tähän aikaa vuodesta. Itsekin pitäisi poiketaa Koodin kautta tilaamassa uusi matto meidän eteiseen kun vanha Pappelina osoittuin liian lyhyeeksi. Onko teidän matto 2 tai 3 metrinen?  

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Liisa, mäkin tilasin nyt keittiöön muovimaton, tosin tällä kertaa Elloksen valikoimista. Katotaan, pärjääkö Pappelinalle, jahka matto saapuu...!

Miian, linkki korjattu! Kannattaa toki silti tulla Turkuun :)

K3, meidän matto taitaa olla himppasta vajaa 3 metriä, olisko 280 cm tai jotain siihen suuntaan. Käytävämatto saa monesti olla yllättävän pitkä, meillekin olisi mennyt tuosta vielä vähän pidempi! Jotenkin sitä ei tuossa tilassa tajua, miten pitkä tuokin eteisen käytävä oikeasti on.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuvateksti!! Oot Eeva paras.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkoitin siis postauksen otsikkoa, en kuvatekstiä, hehhe... :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Oikein kiva matto, mutta entäs tuo ovi! Vihreä ja koristeellinen ja jykevä kuin mikä! Aivan ihana! On melkein rikollista, ettet ole omistanut omaa postausta sille. ;)

Tiina/Lakerilla (Ei varmistettu) http://www.lakerilla.com

Kysymys matosta: Onko se kuinka korkea/matala? Meillä Pinkin Tornin eteinen huutaa pitkää mattoa, mutta eteiskäytävään aukeavat mm. kaksi vanhaa kiinteän komeron puuovea, vaan eivät aukeaisi, jos matto on yhtään enemmän kuin lituskaakin lituskampi.

Liisa
Osasin!

Tiina, ainakin minun mielestäni Pappelina on todella lituska. :) Sanoisin, että max 3 mm.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Tiina, Pappelina on tosiaan lituska! En tiedä, voiko mallilla olla merkitystä, mutta ainakin tuo Klas on vain jokusen millimetrin paksu.

Ilonaihetta (Ei varmistettu)

Kiitos mainiosta blogista :)

Etsin itselleni keittiöön mattoa, ja nuo Pappelinan mallit olisivat juuri passeleita siihen tarkoitukseen. Ainut mitä mietin on tuon valkoisen väri, onko se "häiritsevän" luonnonvalkoinen? Kodissani on myös valkoiset lattiat eikä olis kivvoo että matto ei oliskaan sävy sävyyn ;)

Kivaa Joulua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.