Lomakuvia ja arvonnan voittaja

Rakkaat lukijat! Olen onnitellut itseäni lähes päivittäin siitä, että keksin toivoa teiltä lomakuvia matkalahjakortin arvontaan.

Olen selannut kuvia niin blogin kommenteista, Instagramista kuin Twitteristäkin kestohymy naamalla. Miten voikin tulla noin onnelliseksi tuntemattomien ihmisten lomakuvista!? Tai no, tarkemmin ajatellen, ihmekö tuo. Kuvat huokuvat huolettomuutta, onnea, iloa, aurinkoa... ja muistuttavat siitä, että ihmeelliset paikat ja asiat eivät maailmasta lopu.

Tee itsellesi palvelus ja selaa tämä kommenttiketju läpi aina, kun kaipaat pientä breikkiä arjesta. Vesiputouksia Kreikassa, lumihuippuja Sveitsissä, pilvenpiirtäjiä New Yorkissa, lehmiä Intiassa, kirsikoita Provencessa... MIKÄ MAAILMA!!!

Kiitos

kaikille, jotka osallistuitte. Olette tuoneet paljon iloa yhden bloggarin tammikuuhun.

Ja sitten vielä siihen itse asiaan: random.org arpoi 200 euron matkalahjakortin voittajaksi jennah:n, joka osallistui arvontaan tuolla yllä näkyvällä kuvalla. Kuva on napattu Pohjois-Sumatralla. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse!

Kommentit

Oli pakko laittaa kirjanmerkkeihin toi juttu, missä toi kommenttiketju. Mielettömiä erilaisia paikkoja, näistä saa paljon inspiraatiota kun suunnittelee seuraavia reissuja, wow!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.