Lomalla viimeinkin, voin pukeutua kaftaaniin

Kaikki mitä rakastin

En kuulu niihin ihmisiin, jotka pakkaavat kaupunkilomalle käytännölliset jalkineet. 

Lähtiessäni lomalle haluan nimittäin olla lomalla myös itsestäni. Minusta on ihana kuvitella kotona, millainen ihminen haluaisin missäkin reissussa olla ja pakata sen mukaan. Minulle osa vaikkapa Pariisin-matkan viehätystä on juurikin se, että koen kaupungin kauniit kengät jalassa.

Kreikkaan pakkasin tietysti leveähelmaisia mekkoja ja sandaaleja. Kynnet vaihtuivat nudesta oranssinpunaisiksi.

Täydelliset sandaalit ja hulmuavan valkoisen kaftaanin löysin kuitenkin vasta paikan päältä. Molemmat sopivat tähän kirkkaansiniseen ja häikäisevän valkoiseen ympäristöön kuin kylmä valkoviini kuumaan iltapäivään. Juuri tästä on lomapukeutumisessa kyse - saa käyttää sellaisia vaatteita, jotka eivät ikinä toimisi kotona. Olla vähän eri versio itsestään.

Kaftaanille ja sandaaleille ei takuulla ole käyttöä syksyisessä Helsingissä, mutta ne jäävätkin odottamaan seuraavaa matkaa aurinkoon. Lupauksena itselleni, että sellaisia on vielä tulossa.

 

Kuvat Mikko Rasila & Stella Harasek

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Tuo toinen kuva on yhtä kuin Loma. Ihana.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos Helmi! Lomatunnelmissa sitä ottaessa oltiinkin :)

Marisha (Ei varmistettu)

Muutit juuri mielikuvani kaftaanista aivan kertaheitolla! Siis negatiivisesta positiiviseen! Ihan hieno tuo sinun lomapukeutumisfilosofia. Valitettavasti itse olen realisti ja en näyttäisi hyvältä kaftaanissa edes Santorinissa ja korkokengissä ei pysty käveleen kaupunkilomalla tulevia kilometrejä. Ei edes Pariisissa. En muuten ihmettele noita hääkuvaturisteja. Onhan tuolla aivan huikeat maisemat!!

Nauti lomasta!!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Voi kiva, kiitti :) Ja kyllä realistinakin voi pukeutua tuon filosofian mukaan, pitää vain soveltaa itselle ja omalle lomailutyylille sopivaksi :)

Kao Kao

ihanan hyviä kuvia.. niihin jotenkin sukeltaa. ja näytät tosi onneliselta ja huolettomalta. ihan lomalaiselta. :)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Aika iso osa huolista jäi kieltämättä Suomeen :)

Solo (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia, mutta hiukset kaipaat hoitoainetta ja tasoitusta. Ovat niin kuivat

melissaaa (Ei varmistettu)

Hiusten kuntohan onkin lomakuvissa olennaisinta ;)

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Hahah, hiukset on leikattu pari viikkoa sitten. Kaikilla meillä ei ole sama hiuslaatu :)

Annee (Ei varmistettu)

Hulmuavat lomahiuksesi ihailtavan kauniit. Se totta, kaikilla eri hius laatu. Minulla pörröttävät kuivat latvat vaikka kuinka hoidan kampaajalta kalliilla ostetuilla erikoistuotteilla...omat hoitoaine juureen, oma latvoihin ...ja juuri pari viikkoa sitten reilusti leikatut latvat ja on sen näköinen minun tukka kuin olisin kuukausi odottanut parturille menoa.

cts (Ei varmistettu)

Hassua, kun just kuvia katsoessa ihastelin hiuksia ja sitä, miten ne onkaan ihanat! Ja tuli jotenkin Carrie Bradshaw mieleen jostain syystä.

Pipari68 (Ei varmistettu)

Osuit NIIN asian ytimeen. Mullahan on ihan eri garderoobi lomilla kuin kotona ollessani. Edes kesällä Suomessa en käytä samoja vetimiä kuin reissussa jossain ihanalla Kreikan saarella. Sinne kuuluvat nimenomaan pellava- ja puuvillapitsipaidat, kaftaanit, kevyen kevyet ilmavat pellavasortsit, ym, ym. Ihania kuvia, varmasti ihana paikka. Just tuonne en ole vielä reissuillani ehtinyt vilauttelemaan mun kesäkaftaaneja. ;)

kirsikankukka84 (Ei varmistettu)

"Lähtiessäni lomalle haluan nimittäin olla lomalla myös itsestäni."

Tämä lause sai minut hymyilemään sisäisesti hyväntahtoista "just niin" hymyä. Olet ihana!:)

Ps: seuraavalle kaupunkilomalleni pakkaan huikemmat korkkarini ja kimaltavimmat toppini, normaalisti käyn yökerhossa ehkä kaksi kertaa vuodessa, mutta lomaminäni voisi käydä joka ilta.:)

Pps: Taustalla siintää turkoosi kimaltava meri, päällä on kaunista ja kevyttä, merituuli pörröttää hiukset huolettomaan pörröön - kuvissa on kaikki just eikä melkein ja joku keskittyy hoitoainevinkkeihin?! No jokainen kai etsii itselleen oleellisimmat asiat.:)

Kissankieli
Hello Dolly!

Olla vähän eri versio itsestään? Kyllä! Näen itseni reissussa sellaisena takkutukkaisena pussihousuhippinä, vaikka siviilissä olen harmaa perushiiri a la kirjastontäti. Joskus täytyy repäistä: jossain muualla se on helpompaa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.