löytöjä ja matkamuistoja

Lähdin Turusta pakoon naapuriani, joka soitti 24/7 Adelen Rolling in the Deepiä. Tulin Tampereelle, jossa naapurini soittaa 24/7 Adelen Rolling in the Deepiä.

 

Ainakin näiden kahden kaupungin ja kahden talon otannalla tämä on nyt SE biisi, jota harjoitellaan Idolsin koelauluihin. Että ei sitte muutaku there's a fire starting in my heart, saakeli.

 

Oikeasti tulin Tampereelle pakkaamaan muuttokuormaa. Kaappeja penkoessani olen tehnyt ihania löytöjä.

 

 

Nämä CK Calvin Kleinin korkkarit löysin kesäalejen viimeisistä rääppiäislaareista. Hankin ne sellaisiksi klassisiksi korkokengiksi, jotka kuulemma jokainen nainen tarvitsee. Viimeiset puoli vuotta olen viettänyt lähinnä naama meikittömänä ja jalat maihareissa, mutta kyllä näidenkin kaunotarten aika koittaa vielä. Jaksaisin uskoa.

 

Kenkien mallin nimi on muuten Anne Nappa. Eikös kuulostakin ihan yläasteen kotitalousopettajan nimeltä? Kenties se tuo toivottua helpostilähestyttävyyttä piikkikorkoihin.

 

 

Tämän kynsilakan löytyminen kylppärin kaapista toi heti niin leveän hymyn huulille, että jouduin ottamaan pienen tauon pakkaamisesta ja lakkaamaan kynnet resuisesta muuttonaisen asustani ja pölyisistä käsistäni huolimatta. Ostin lakan keskellä yötä Champs-Élysées'n Monoprix-marketista. Ihastuin väriin, käänsin pullon ylösalaisin ja huomasin, että sävyn nimi on We'll Always Have Paris. Ostopäätös oli sillä selvä.

 

Sävyn nimihän on tietysti lainaus elämää suuremmasta elokuvasta Casablanca. Nyt lakka muistuttaa paitsi ihanasta Pariisin-matkasta, myös siitä aamupäivästä kun päätimme yhteistuumin lintsata koulusta. Sinä hait lähikaupasta appelsiinimehua, minä leivoin myslimuffinseja. Sitten katsoimme yöpaidat päällä Casablancan. Ensimmäistä kertaa yhdessä.

 

Niin, kuka sanoo, että matkamuiston pitäisi olla avaimenperä tai snapsilasi?

 

Kommentit

Salla / kompastelua.blogspot.com (Ei varmistettu)

Itse suosin matkoilta teemuistoja.

Heidi (Ei varmistettu)

Et ikinä arvaa mikä biisi soi yläkerran naapurilla tätä lukiessani... :D enkä ole edes Turussa tai Tampereella, vaan Lyypekissä! :D jep.

Eeva Kolu

Salla: nimmääki! ********* Heidi: tämä on maailmanlaajuinen epidemia, näemmä ;)

Anne (Ei varmistettu)

Ihania nää sinun juttus'
Minulla milloin mitäkin "matkamuistoja"...kirpparilta usein...Lontoosta vanha paahtoleivän teline...Pariisista haarukka...vanha foto jostakin tuntemattomasta....lipaston vetimiä...hajuvesi (just laitoin aamulla yhtä tuoksua Pariisin matkalta ja muistin sen hotelli huoneen ja sen aamun...ja tuoksun myyjän joka sanoi ettei se mole minun tuoksu ja kallis kuin mikä ja ihana pullo ja minulla pää sekaisin että oli pakko ostaa ja kotona huomasin että ei olekaan minun tuoksu enkä tykkää siitä yhtään mutta käytän joskus kun herätän muistoja henkiin....) Turistikrääsää en matkamuistoiksi kelpuuta koskaan.
Ja nuo Opin lakkojen nimet...olen ostanut nimen perusteella monta...samoin Mac'n meikkejä...nimet on hyviä...on hyvä kun luomilla on Naked Lunch tai
kynsissä Big Apple Red....aah.....

Tiina (Ei varmistettu)

Oi voi, olen tuota kynsilakkaa etsinyt lähestulkoon kaikkialta, mutta en ole vieläkään löytänyt.. Löysin sentään yhden sitä vastaavan, mutta sillä ei ole yhtä ihanaa nimeä..

Anni (Ei varmistettu)

Lopun lintsaus-tarina on aivan sietämättömän ihana, viehättävä ja liikuttava. Voisin päästää pienen itkun vain siksi, että se kuulostaa niin täydelliseltä. I ha naa.

tiinamarjut (Ei varmistettu)

Matkoilta on kiva ostaa itselle tai kotiin jotain sellaista, jonka voisi periaatteessa ostaa Suomesta: tyynyynpäälliset, kynsiharja, kampa tai juuri jotain kosmetiikkaa. Itse esine voi olla aika tavallinenkin, mutta useimmiten se tuo mieleen: "ostin tämän sieltä" :-) On se kumma miten illalliselle hätävarana Champs Elyseen Yves Rocherilta (se oli siihen suuntaan kipittäessäni Lidon lähin kemppari!) ostettu halpishuulipuna on jotenkin "enemmän" kuin koto-Forumista napattu ;-)

Eeva Kolu

Anne: samaa mieltä, kosmetiikassa nimet on todella tärkeitä! :) Ja ihana hajuvesitarina, juuri tuollaisethan lopulta jää mieleen, vaikkei ostos olisikaan se onnistunein :) ********* Tiina: oletko katsonut eBaysta? Minä olen toistaiseksi löytänyt sieltä kaikki himoitsemani, loppuunmyydyt OPIt :) ********* Anni: oi, se oli ihana päivä! ******** Tiinamarjut: no siis juurikin näin. Arkisissa esineissä on aina vähän enemmän hohtoa, kun ne muistuttavat jostain vähän arkea suuremmasta :)

niina (Ei varmistettu)

oih viimeinen kappale. ihana :)

roosa / forgivemeautumn.blogspot.com (Ei varmistettu)

olen aivan samaa mieltä matkamuistoista, joku ihan arkinenkin asia saa aivan erityisen merkityksen, kun se onkin hankittu jostain kauempaa. ostin mavalan paris-lakkaa vain nimen perusteella (ja ihan tampereelta vaan), sävy ei ole kaikista mieluisin, mutta sillä on hyvä lakata varpaankynnet ja siten muistella lämmöllä pariisi-vuottani :)

miira (Ei varmistettu)

Eih, arvaa mikä kappale minulla soi JUURI tällä hetkellä :-) En kylläkään ole harjoittelemassa Idolsiin, vaan olen vaan muuten ihastunut biisiin. Sitä paitsi kuuntelen sitä kuulokkeilla, etteivät naapurit eikä mies makuuhuoneessa häiriintyisi yökyöpelin metelöinnistä. Mutta on se vaan hyvä!

iia (Ei varmistettu)
Sirje -- parenteesi.wordpress.com/ (Ei varmistettu)

No voi ääh, melkein itkin tämän merkinnän lopun luettuani. Julkisella paikalla! Kiva. Ääh.

No siis, ihana.

emelie (Ei varmistettu)

kylläpä kynsilakalle onkin kekattu myyvä nimi;) ei vaan, just noin ne muistot syntyy ja matkasta rakentuu merkityksellinen. Ulkomailla tavallinen lähimarkettikin on täynnä toinen toistaan eksoottisempia aitemeja, ja kaikki herkut haluaisi suunnilleen kantaa tuliaisina kotiin.

Kiitos tästä(kin) postauksesta, pisti oikein muistelemaan..

Anna (Ei varmistettu)

Miten voikaan olla kateellinen jonkun toisen muistoista? Toi Pariisin kynsilakkatarina oli niin ihana<3 Lisäksi rakastan OPI:n tummia sävyjä, ja tuon lakan väri on aivan täydellisyys.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.