Maisemanvaihdos

Olen pitkään toivonut, että saisin työni puolesta matkustaa enemmän. Toivominen on kaiken alku, mutta kesällä hiffasin että voisin jopa tehdä itse aktiivisesti jotain tämän haaveen eteen. Suunnilleen samoihin aikoihin aloin myös vihdoin uskoa, että toiveensa - koskivatpa ne töitä, asuntoa tai ihan mitä vain - kannattaa sanoa ääneen ja mielellään kovalla äänellä.

Koskaan ei kuulkaa tiedä kuka istuu viereisessä pöydässä. Koskaan ei tiedä, kuka tarvitsee juuri sellaista ihmistä kuin sinä tekemään juuri sitä mitä sinä haluaisit tehdä. Joten kurssi oikeaan suuntaan ja suu auki.

Hyvä passi on käytössä kulunut passi.

Hommat alkavat edetä oikeaan suuntaan, sillä tällä viikolla on tiedossa jopa kaksi reissua. Lähden ensin Luxemburgiin viinibisneshommiin ja loppuviikosta painelemme Stellan kanssa Kreikkaan tekemään matkajuttua Santorinin saaresta. Ei varmaan tarvitse erikseen mainita, että jälkimmäistä matkaa on odotettu melkoisen paljon.

Mutta ennen kaikkea olen innoissani siitä, että pääsen pitkästä aikaa reissuun, ihan mihin tahansa reissuun. Viime aikoina tutut kulmat ovat tuntuneet jotenkin vähän ahtailta. Pieni maisemanvaihdos tulee tosiaankin tällä kertaa oikeaan saumaan.

Lähtökuoppia jo kuopien toivotan ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Kommentit

tiit (Ei varmistettu)

Iloinen sun puolesta! Ja Santorini-raporttia odotellen :) Josko vaikka kesän korvalla pääsisin käymään siellä.

Eeva Kolu

Kiitos! :) Ja päivittelen blogia Santorinilta, eli varmasti tulossa useampikin reportaasi sieltä suunnalta.

MarieV (Ei varmistettu)

Ooh, jos pääsette niin puhukaa itsenne aamiaiselle Santorinin Imeroviglissä sijaitsevaan Kapari-hotelliin! Paras palvelu, parhaat maisemat, p-a-r-a-s-t-a kreikkalaista jogurttia. :) Hyviä matkoja!

Tiiuli (Ei varmistettu)

Hauskaa matkaa! :) Ite tulin just Luxemburgista eräänlaiselta opintoreissulta ja mullekki tuli kyllä erittäin hyvään saumaan se matka, sen verran pitkään jo himoinnut reissuun pääsemisestä. Ja samat fiilikset oli mullakin ennen reissua: ihan sama mihin, ihan sama miksi, kunhan vaan pääsee näkemään eri maisemia! Oli kyllä loistava reissu. Luxemburg on kaunis maa.

Eeru
Packing peanuts

Kuulostaa ihanalle. Luxemburgista haluan kuulla kuulumisia. Joskus muinoin vietin siellä 3kk korkeakouluharjoittelussa ja siitä asti olen vannonut palaavani vielä takaisin, vaikka vain poikkeamaan... Vielä en ole sinne saakka ehtinyt. 

Santorini tuntuu olevan kovassa huudossa. Silmiini on ainakin menneen kesän aikana monen eri bloggaajan reissuraportteja. Omat kokemukseni kokosin reilu vuosi sitten tänne omaksi paketikseen: http://www.lily.fi/blogit/packing-peanuts/suuntana-santorini

 

nokonuu (Ei varmistettu) http://nokonuuka.wordpress.com/

Ihan mahtava muistutus tuo, että toiveensa kannattaa sanoa ääneen! Olen yllättynyt usein siitä, miten helposti jokin toive on toteutunut, kun sen on sanonut oikeille ihmisille. Useammin tietysti ei, mutta eihän sanomalla mitään häviä.

kirppukissa (Ei varmistettu)

Jes jesjeeees! Oon niin ootellut Kreikka-postauksia ihan mistä suunnasta vaan! Telkustakin toivoisin niin jotain Kreikan matkan-ohjelmia, mut ei vaan tuu! Iänikuisia matkaoppaita jostain mistä lie Turkista ja Espanjaa vaan joka tuutista blaablaaa. Ihan parasta kuulla sun näkemys just Kreikasta. En malta odottaa! Vähä ku ois ny iteki pääsemässä reissuun sit!

Sit toinen hommeli mitä pitänyt kysyä jo monta kertaa. Oon huomannut sun hajuvesimakusi olevan täydellinen, koska käytät käsittääkseni Chloen sitä ihan parasta tuoksua ja Chanelin Madamoisellea, joka on täydellinen. Elikäs mitä muita tuoksuja käytät tai pidät hyvinä? Ihan vaan sillä, että tietäisin mitä seuraavaksi hankkia, kun makusi on aika hyvä niiden suhteen!

Ihan parasta reissua!

Jemmis (Ei varmistettu)

Lukaisepa Karkkipäivä-blogia, Sanni on juuri nyt jokasyksyisellä Kreikansaari-tournéellaan ja postaukset saavat kyllä himoamaan Kreikkaan itse kunkin..:)

Titta täällä moi! (Ei varmistettu) Http://kotivuori.blogspot.fi

Aurinkoista Kreikan reissua! Ihana maa, juur sieltä palasin. Tuonne on viskattu osa kuvista eetteriin; auringonlasku, auringonnousu, meri. Vähän suppeat noi mun kuvauskohteet. Suosittelen maistelemaan antaumuksella kreikkalaista jogurttia hunajalla ja hunajaa kreikkalaisella jogurtilla. Luoja, että oli hyvää!

Luxemburg sateessa (Ei varmistettu)

Tervetuloa Luxembourgiin! Kuohuviinimme ovat parhaita! Täällä on kaunista, mutta tällä hetkellä kovin sateistakin ja harmaata... tosin lauantaina oli hellepäivä. Arvaamatonta on tämä sää täällä päin. Odottelen juttuasi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos käyt pääkaupunki Luxembourgissa, niin suosittelen ehdottomasti maan ihaninta kahvilaa Konradia (7 rue du Nord)! Porkkanakakku on siellä maistamisen arvoista! Hauskoja reissuja!

Tia / Saippuakuplia (Ei varmistettu) http://saippuakuplia.fi

Toden totta! Toiveet kannattaa sanoa ääneen. :) Kannattaa myös varoa mitä toivoo, sillä usein ne ääneen sanotut toiveet todella toteutuvat. Hihi.
Ihana matkalaukku! Ja hauskoja reissuja.

Kao Kao

Mä täs totean nyt ääneen, et olen ihan valmis lähtemään töihin johonkin lämpimään maahan talvikaudeksi. Erikoisosaamisena prosessien kehittäminen :) 

FFFifi
Fitness Führer

Hahaa, sama! Mäkin sanon että lähden oikein mielelläni lämpimään tai vaikka haaleaankin maahan talveksi :D Tai edes osaksi talvea!

Sanon myös sen, että olen tässä viime aikoina miettinyt, että haluan tehdä juoksuaiheisen kirjan :D

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kivoista kommenteista, matkavinkeistä ja hei ehdottomasti saa täällä kommenttiboksissa sanoa toiveitaan ääneen, nyt ja jatkossa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.