Marraskuun ensimmäinen

Hyvää marraskuuta!

Avasin meille kaikille tänään kollektiivisen onnenkeksin. Katsokaapas mitä se lupasi:

Kehotan ottamaan tämän erittäin tosissaan.

Edellisessä kirjoituksessa tuumasin, että hyvää aamua seuraa yleensä hyvä päivä. Samalla logiikalla voisi ajatella, että hyvää kuukauden ensimmäistä päivää seuraa hyvä kuukausi.

Good luck will soon come your way, eikä siinä kaikki... Marraskuun ensimmäisenä aamuna kello 7.36 olohuoneeni ikkunasta avautui tällainen ilmestys:

Näyttää siis siltä, että luvassa on kaunis, sykähdyttävä, sopivasti dramaattinen marraskuu. Ja mikä parasta, pinkki. 

Harmaa marraskuu onkin jo niin nähty.

Kommentit

Alis (Ei varmistettu)

Kiitos Eeva. :)

nonykane (Ei varmistettu)

Ihana ihana Eeva. :)

Sannamaija (Ei varmistettu)

Ihania valoilmiöitä kuvissasi viime päivinä!

Vierailija (Ei varmistettu)

kiitos<3

Voisimme tässä tosiaan yhdessä sopia myös, että marraskuusta valittaminenkin on niin nähty.
Itse olen viime vuosina alkanut kokea tämän vuodenajan läheiseksi. Tänään katsoin ulos ikkunasta ja mieleeni nousi ajatus, että marraskuu on kuukausista pyhin. Mitä se tarkoittakaan...siin ajateltavaa marraskuuksi. Mutta joo, asiathan näyttäytyy siten kun niitä katsomme. Kuinka siis katsoisimme marraskuuta?

PL (Ei varmistettu)

Voi että, Eeva! Halusin vaan tulla kertomaan, että minun osaltani keksiennuste kävi jo kertaalleen toteen, vaikka sitä ennen kyllä hetken ehdin melkein olla menossa marraskuun syöveriin :) Kiitos.

Emmis neverland (Ei varmistettu) http://emmisneverland.tumblr.com/

Kalo mina, hyvää kuukautta, kuten Kreikassa toivotetaan. Toivottavasti marraskuun alakulo ei pääse vetämään sinua mukanaan - muutamat viime tekstit kun ovat vaikuttaneet surumielisiltä. Voimia, oli ongelma mikä tahansa tai vaikka sellaista ei olisikaan.

Olen lopettanut blogien lukemisen/selaamisen, mutta tänne sinun maailmaasi tykkään sukeltaa aina aika ajoin. Kiitos kauniista teksteistä ja kuvista.

- Emmi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.