matkaan!

Huomenna kukonlaulun aikaan otamme nokan kohti Tallinnaa, ja siitä eteenpäin tie on meidän. Arvatkaa kaksi kertaa, olenko a) siivonnut, b) pakannut, c) edes miettinyt, mitä pitäisi ottaa mukaan.

 

Blogi ei kuitenkaan täysin hiljene, varastossa on vaikka mitä juttuja, joista on pitänyt kertoa teille - ravintolavinkkejä, päivän asuja ja sen semmoisia - joten laitan tänne muutamia postauksia tulemaan kyllä. Kommentteihin saatan vastata viiveellä.

 

Ihanaa viikon jatkoa kaikille, nauttikaa elämästä, niin minäkin aion tehdä!

 

Olen jo ilmoittanut, että jos tätä biisiä ei löydy matka-cd:ltä, en lähde. (Tiedoksi Inke, Jan ja Niko: te tulette laulamaan tätä yhteislauluna. Vielä monen monta kertaa seuraavien päivien aikana.)

 

Kommentit

Pinja (Ei varmistettu)

Vuoden takaisen California road tripin suurin pettymys oli se, etteivät matkaseuralaiset tajunneet kantrin kuuluvan olennaisesti road trippeilyyn. Paikallisradio oli jees, mutta ei ihan sama asia... Mahtavaa reissua!

Anni (Ei varmistettu)

Luin tässä tänä iltana läpi koko täällä olevan blogisi (ei sitä kyllä niin paljon ollut että se olisi hirveän hienoa) ja tykkäsin hirveästi :) Suunnitelmissani on alkaa lukemaan tätä blogiasi ja kommentoinkin sitten varmaan välillä. Pahoitteluni siitä että tämä kommentti ei nyt oikeastaan liity tähän nimenomaiseen postaukseen. Hyvää matkaa kuitenkin :)

fiona1 (Ei varmistettu)

Tuo kappale, voi tuo kappale. Miten saakin kyyneleet silmäkulmiin. Laulakaa sitten oikein sydämenne kyllyydestä.

blippo (Ei varmistettu)

ja paistakoon aurinko teille korkealta!
Omatoimilomat on ihan parhaita, meikällä Pohjois-Norja siintää viikon päästä:)

Ten (Ei varmistettu)

Toi on yks parhaista road trip -biiseistä! Mul on paha jenkkiroadtripkuume joka on epäsynkassa mun rahatilanteen kanssa ja toi video taas pahensi sitä... Hyvää matkaa! :)

Jenni (Ei varmistettu)

Hihii, mää näin sut paatilla keskiviikkoaamuna! Ensin katsoin, että "Ooh, komeita miehiä... Ja Eeva!" Olisin varmaan tullut kiittämään blogista ihan livenä, mutta väsymys oli melkoinen, joten luultavasti en olisi saanut mitään järkevää suustani. Mutta aikamoista. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.