Meillä kävi vieraita

Makuuhuone saatiin valmiiksi eilen. Siis remontin puolesta, sisustukseltaan se on vielä ihan keskeneräinen.

Mutta kuten Pariisi opetti (pahoittelut, joudutte kuuntelemaan näitä Pariisi-opetuksia seuraavat puoli vuotta tai ehkä blogin hamaan loppuun saakka, meikä on nimittäin muuttunut nainen), en sittenkään ehkä sisusta. Luotan vain siihen, että oikeat tavarat löytävät oikean paikkansa sitten, kun niiden tarvitsee.

Palatakseni aiheeseen: Makuuhuone on siis valmis! Sen kunniaksi meillä kävi eilen ensimmäiset vieraat.

Tarjoilin pientä naposteltavaa, koska päätin, että meidän uudessa kodissa vieraat eivät koskaan joudu olemaan kuivin suin tai nälissään (Pariisin opetukset numero 3, 4 ja 5: vieraanvaraisuus, naposteltavat ja aperitiivit).

En mitään ihmeellistä (Pariisin opetus numero 6: aika usein se on hyvä juuri noin), tein Campari spritzejä muuttolaatikon pohjalta löytyneen pullon jämistä, pyöräytin vihanneksille nopean dipin kreikkalaisesta jugurtista ja hain lähikaupasta sipsejä.

Olen edelleen ihan hämmentynyt tästä kaikesta. Tuntuu yhä siltä, että olisin täällä vieraana.

Hihkun sitä, kun saan käydä lähikaupassa, kertoa ihmisille puhelimessa ovikoodin ja syödä aamupalaa ruokapöydän ääressä. Tänään kysyin tuolta toiselta, että tajuuksä, et me saadaan olla täällä niin pitkään ku halutaan. 

En mä oikeen vielä tajuu, se vastasi.

En mäkään.

Kommentit

Emma H.

Ihana ihana ihana teksti! Niin ja kuva! Niin ihanaa:) Se on hyvä just noin.

Eeva, olen superonnellinen puolestasi! Ihanaa, kun iloisuutesin ja onnesi tuntuu myös näin ruudun läpi. Onnea tuhannesti uuteen kotiin!

Eeva Kolu

Kiitos ihanat Emma H. ja Pee! Ja hei, kirjotan tätä kommenttia valmiista makkarista!! Wooooop!

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Hyvät tarjoilut! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa aivan ihanalta! Oma koti on kyllä parhautta, onnea teille molemmille! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, onnea vielä tuhannesti! Jännä miten toisen onnellisuuden voi aistia näin tekstin ja kuvien kautta niin elävästi, että tulee itsellekin hyvä mieli.

Vierailija (Ei varmistettu)

voi kun bloggarit osais käyttää tekstiä niinkuin sinä :) kaiken voi kuvailla juuri täydellisesti ilman turhaa lässytystä.

Maaret (Ei varmistettu)

Dippiohjeita kehiin, joo(han?)!

Mahtavaa, että asuntonne alkaa valmistua. Asuin taannoin putkiremontin keskellä sen 3-4 kuukautta ja olisin niiin halunnut pussata sitä remonttireiskaa, joka viimein ilmoitti, että keittiön hanasta tulee vettä ja sitä voi käyttää. Ah onnea.

Oletkos muuten jo törmännyt tähän Pariisille pyhitettyyn blogiin: http://lelespleendeparis.blogspot.fi/

Martha

Campari spritz, siis camparia ja kuoharia, jos kuvasta oikein päättelen? Hitto, olen vedellyt tuota jumalten juomaa tähän asti vain kasarityyliin tuoremehun kanssa, mutta tuotahan täytyy kokeilla.

Miss T (Ei varmistettu)

Oi voi, kuten aiemmin jo tänne näppäilin: olen jotenkin niin super-onnessani ja innoissani teidän puolesta, vaikka en tunnekkaan teitii!

Eeva Kolu

Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja onnitteluista, kyllä nyt bloggarin kelpaa!

Maaret, laitan dippiohjeen jossain vaiheessa vaikka ruokablogin puolelle!

Martha, Campari spritziin tulee Camparia, proseccoa ja soodaa tai mineraalivettä (kuplivaa). On hyvvee!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana postaus. Elän hengessä mukana, nimittäin oma talo on vihdoin, 1,5 vuoden jälkeen, valmistumassa. Haluan pian pian pian kokea tuon "ihan kuin olisin täällä vieraana" -tunteen. Heti kun muuttolupa tarkastajalta heltiää, raahaan sängyn ja hammasharjan uuteen kotiin. Mutta vielä on odotettava muutama viikko. Veikkaan, että ne tuntuvat pitkiltä kuin nälkävuosi...

Tuulee tuulee

Miten voikin tässä postauksessa olla kaikki niin täsmälleen kuin mun pään sisältä? Pariisin opetukset, oma koti, se että kaikki on hyvin just näin, se ettei vieläkään oikein tajua. :) Ja mäkin olen kotonani vieraana, hyvin passattuna ystävävieraana jolle on annettu kaikki parhaat mestat ja jutut käyttöön! Samat jamat elämässä, ei valittamista. :) Onnea uuteen kotiin (tai uuteen huoneeseen, uusille mahdollisuuksille, mikä vaihe ikinä just tällä hetkellä tilannetta parhaiten kuvaakaan)!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oot ihan paras. Ensimmäinen ajatus tän tekstin lukemisen jälkeen.
Et oikeasti arvaa, kuinka moni lause itseni ja ystävieni suusta kuultuna alkaa sanoilla "Eeva Kolu". (Aika moni.)
Kiitos blogista, ajatuksista, kuvista, mielipiteistä, tunnustuksista ja ruokaohjeista. Trendiäkin tilaan, koska se on hyvä, niin, ja sitten vielä Eeva Kolu.
On jotenkin lohdullista, kun joku tekee niin paljon ja hyvin, sanoo asiat juuri niin kuin kuuluukin, ja onnistuu kuulostamaan kaverilta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.