Merille mars

Kaikki mitä rakastin


Yhteistyössä Aurinkomatkat

Viimeinen päivä Corralejossa takana. Perjantaille kaavailtu purjehdusreissuni oli säiden vuoksi peruttu, mutta lähdin silti merille, katamaraaniristeilylle.

Ensimmäinen ajatukseni: apua, tämä on siis ihan oikea seuramatka. Täällä on hassuja puhuva opas ja syntymäpäiväsankareille lauletaan yhteislaulua. Mutta mutta.

Olin ajatellut mielessäni, kuinka makaan bikineissä kannella laineiden liplattaessa ja luen omissa ajatuksissani Murakamia. Kun tajusin, että tämä ei tule olemaan asian laita, olin aluksi vähän huolissani. Mitä mää nyt täällä yksinäni istun ja mitä mää nyt täällä teen, kun omaa rauhaisaa nurkkaa ei löydy ja kaikilla muilla on mukana perhe tai vähintäänkin vaimo tai mies?

Mutta heti kun purjeet nostettiin ja tuuli alkoi tuntua tukassa, huomasin, että ei tarvitse tehdä mitään.

Voi vain istua kyydissä, tuijottaa aurinkoon ja hymyillä kuin idiootti. Tuntea sen kuinka ympärillä ei ole mitään muuta kuin meri - ja no siis juu, ne perheet ja pariskunnat toki ja se yksi erittäin epävireisesti mutta sitäkin kovaäänisemmin Sloop John B:tä laulava brittimies.

Ja siitä tulikin mieleeni toinen yllättävä löytö: oli oikeastaan aika hauskaa viettää päivä seurassa, johon ei takuulla olisi koskaan muuten eksynyt. Sitä paitsi se hassuja puhuva opas oli oikeasti tosi hauska. Ja sillä oli ihan sama aksentti kuin Inbetweenersin Simonilla.

Suosittelen ehdottomasti suuntaamaan merille muodossa tai toisessa, suuntasitpa sitten Corralejoon tai mihin tahansa. On aivan eri fiilis olla veden ympäröimänä kuin katsella sitä pelkästään rannalta - hotellin uima-altaasta nyt puhumattakaan.

Kävin myös piipahtamassa Corralejon ulkopuolella sijaitsevalla dyynialueella, joka oli aivan upea elämys. Jos olet koskaan miettinyt, miltä Saharassa näyttää... no, en tiedä, koska en ole käynyt Saharassa, mutta mielikuvituksessani siellä näyttää juuri tältä.

Todella jännä fiilis nähdä ympärillään vain hiekkaa ja aurinkoa. Tunnelman maksimoimiseksi suosittelen safarihenkistä pukeutumista, Indiana Jones -piiskasta plussaa.

En tiedä, oliko tämä jokin ihan tietynniminen alue, jolla itse hortoilin, mutta pääsin perille, kun sanoin taksikuskille las dunas.

Dyynialueilla oli aika paljon nudistien majoja. Minusta ne olivat jotenkin sympaattisia. Nudistitkin ovat jotenkin sympaattisia. Nudistit ovat minusta aina olleet vähän niinkuin turistimaailman muumeja.

Dyynialueen viereisellä pitkällä rannalla oli lisäkseni vain kourallinen muita turisteja. Ja vaikka siellä olisi ollut tuhansia, tällä rannalla oli niin paljon tilaa, että halutessaan siellä olisi kyllä saanut takuulla olla rauhassa.  

Aallot olivat aika hurjat - Fuerteventuralla tuulee melkein aina. Minusta se oli ehdottomasti osa saaren viehätystä.

Palailen vielä myöhemmin tarkempien matkavinkkien muodossa - nyt toipumaan reissunjälkeismasennuksesta. (Jos joku keksii, mikä siihen auttaa, niin kertokaa vinkkejä. Ja pliis älkää sanoko, että seuraava reissu. Sattuu vaan enemmän.)

 

Kommentit

Merih (Ei varmistettu) http://www.kaunispaiva.net

IHANIA kuvia!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos Merih! xx

minä-tässä-hei
A modo mio

Tervetuloa takaisin Suomeen Eeva! Täällä on joulu! Joulu tuntuu eniten joululta, kun sitä viettää siellä, mihin on syntynyt. Kokemusta on.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Ai niin, JOULUKIN VIELÄ. Ai perkules. :D

iikeli
HKI Life

"Nudistit ovat minusta aina olleet vähän niinkuin turistimaailman muumeja."

En usko, että voin ikinä enää katsoa nudistia vakavasti.

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Ei kannatakaan vakavasti, kun lempeästi hymyillen!

Varpu K (Ei varmistettu)

Näin joskus unta, että joku bloggari kuoli ja jatkoi bloggaamista tuonpuoleisesta. Nyt epäilen vahvasti et sulle on käyny silleen, mikä paratiisi!

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Ai samperi, tossa on kyllä ideaa. "Blogissa tutustutaan arkeen tuonpuoleisessa ja kerrotaan Tuonelan tuoreimmat kuulumiset."

bisousroosa
bisous

"Nudistit ovat minusta aina olleet vähän niinkuin turistimaailman muumeja." nauroin katketakseni, voi elämä!

ja voisin sanoa saharan näyttävän melkolailla samalta, ilman merta ja nudistien majoja kuitenkin...

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Mielikuvitukseni on siis oikeilla jäljillä! Bisous!

n0ir (Ei varmistettu) http://ihmiskohtalo.blogspot.fi/

Ai että repesin minäkin tuolle nudisti-muumi-kommentille :D Muutenkin kiva postaus, niin kuin sulla aina. Kiitos <3

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Kiitos piristävästä kommentista, kivaa päivää! :)

Idauuo (Ei varmistettu)

"Nudistit ovat minusta aina olleet vähän niinkuin turistimaailman muumeja."
AHAHAHHHAAA! ootpa ihana!

TiinaMM (Ei varmistettu) http://www.lakerillablogi.com

Fuerte ventura = (suom.) Kova tuuli.

Näin mulle ainakin selitettiin, onko se tosiaan mestan nimi käännettynä?

Lisssu (Ei varmistettu)

Turistimaailman muumit! Niin totta! Kiitos nauruista :D

Jee (Ei varmistettu)

Millä kuvaat!?

Eeva Kolu
Kaikki mitä rakastin

Mulla on Canonin EOS 550D :)

Jee (Ei varmistettu)

Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.