minne katosi päivät

Liekö vuodenvaihteen syytä, mutta viime päivinä palautehanat ovat olleet auki niin sähköpostissani kuin kommenttiboksissakin. Kiitos kaikille ajatuksistanne, toiveistanne ja kommenteistanne - myös niistä, jotka ovat saaneet minut loukkaantumaan, kihisemään kiukusta tai muuten vain huutamaan vääryyttä. (Asiallinen) palaute on aina tärkeää, vaikka joskus se vähän kirpaiseekin.

 

Pahoittelut, että viime aikoina olen ollut vähän kehno bloggari, päivittänyt harvakseltaan ja jättänyt moniin viesteihinne vastaamatta. Juuri nyt tilanne on sellainen, että päivät vain sanovat woooooooooooooosh kun ne laukkaavat ohitseni. Samalla minä hölkkään vieressä huonokuntoisena ja yritän pysyä perässä. Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää?

 

Tällä hetkellä minulla on meneillään uusi työ, uusi (oma!) yritys ja sen perustamiseen liittyvä paperisota sekä tietysti ikuiselta tuntuva projekti nimeltä asunnon etsiminen. Tällä hetkellä asun poikaystäväni yksiössä, joka on kiva ja keskustassa, mutta auttamatta liian pieni kahdelle. Tavarani ovat vielä Tampereella, ja sieltäkin ne päätyvät seuraavaksi Turkuun johonkin häkkivarastoon. Minulla on kaksi mekkoa, muutama neule, kahdet sukkahousut, meikkipussi ja tämä läppäri.

 

Juuri nyt elämäni koostuu edellämainitusta omaisuudesta, 28 neliöstä ja ajatuksistani. Myönnän, että niistä aineksista ei ehkä kovin kummoista muotilehden blogia kirjoitella. Pahoittelut siis kaikille, jotka ovat kyllästyneet lukemaan loputtomia Pohdintojani Elämästä ja odottavat jo postauksia jostain kivemmasta, vaikka kengistä.

 

Niidenkin aika tulee vielä. Lupaan! Heti kun tämä elämä vaatii vähän vähemmän pohtimista. (Sitä aikaa odotan itsekin jo varsin malttamattomana.)

 

 

Tänään(kään) en osaa tarjota teille enempää kuin tämän vinkin: tämä tammikuun terveellisempi arki tuntuu vähän ylellisemmältä, kun mineraalivetensä kaataa isoon viinilasiin, laittaa seuraksi pari jääpalaa ja siivun sitruunaa.

 

Jouluisessa ruukussa viihtynyt amaryllis sai joulun jälkeen uuden elämän maljakossa. (Niinhän me kaikki. Tosin ei maljakossa. Mutta uusi elämä. Ilman sitä viimevuotista ruukkua.) Näyttää kauniilta ja yllättävän raikkaalta.

 

Kaunista ja raikasta, sitä lisää.

 

 

 

Kommentit

Iris (Ei varmistettu)

Höpsis, Pohdinnat Elämästä ovat tämän blogin parhaita puolia! Sinä kyllä osaat Elää Elämää, kun saat arkesikin näyttämään ja kuulostamaan noin kauniilta. :) Ei sillä, etteivätkö asukuvasikin olisi kivoja, mutta hyvä näinkin.

Veera (Ei varmistettu)

Millainen uusi yritys, kerro! :--)

Mariamy (Ei varmistettu)

Olen aivan samaa mieltä edellisen kanssa! Pohdintojasi elämästä ja kaikesta muusta on mielenkiintoista lukea, avaat ihan uusia näkökulmia arkeen. :)

Eino (Ei varmistettu)

Ihan parhaita just nää elämää pohtivat, ei-niin-muotibloggarit postaukset!
Ja uusi yritys kiinnostaa muakin, kerro lisää jos voit!

http://kirjatonkarjaton.blogspot.com

Pee (Ei varmistettu)

Pohdin elämää-postaukset on parasta, joten älä huoli!

Anna (Ei varmistettu)

Yhdyn ensimmäiseen! Kevyet pintaa syvemmälle menevät, hauskanvivahteiset tekstisi ovat parhaimpia ja piristävimipiä, joita tiedän, vaikka monia blogeja tuleekin luettua. :) Minun tekee aina mieli tanssia hiljaisen musiikin tahtiin komean miehen (mistä omasi löysitkään?!) kanssa, juoda valko-/kuohuviiniä ja syötä macaronseja, kun luen blogiasi. Keep going on ja voimia arkeen!:)

Shoegal (Ei varmistettu)

Aivan samaa mieltä edellisten kanssa! Älä vaan lopeta näitä mietintä-ajatuspostauksiasi ja vaihda siihen, että kävisit joka päivä ostamassa uuden vaatteen/laukun/kengät jne ja kirjoittaisit siitä... Blogisi lyhyinkin kirjoitus voittaa tasollaan aivan minkä tahansa muun blogin :)

Hyvää uutta vuotta suosikkibloggaajalle! Et uskokaan, miten paljon olet vuosien varrella piristänyt päiviäni eri kirjoituksillasi. Toivottavasti pian kuullaan sun uudesta työstä!

veerra (Ei varmistettu)

Mun mielestä sun blogissa on parasta se että asut ja pohdinnat (ja asupohdinnat myös heh) on kaikki sulassa sovussa sekaisin :) Blogin ote on kevyt, mutta antaa paljon mietittävää ja se on hienoa se! :)

oyh (Ei varmistettu)

Mielestäni blogisi on mahtava ja on ihanaa kun on vaihtelevuutta aiheissa. Toisinaan on mukava lukea sitä " turhaakin" :) jatka samaan malliin ja kiitos blogistasi!

Arrkku (Ei varmistettu)

ääh, en osaa kirjottaa tähän miten mun päivä piristyy niillä sun ihanilla trendin kirjotuksilla ja sun blogikirjotuksilla. Ne on parhautta. ♥

Soikku http://hyvinvointiloki.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Samoilla linjoilla edellisten kanssa, sun mietintäpostaukset on just parhaimmistoa! Tsemppiä uusiin koitoksiin!

http://aamuvirkkuyksisarvinen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Sori, mutta kenkiä pohditana jo niin monessa paikassa, että sinun ei kyllä minusta tarvitsisi ollenkaan, paitsi tietysti jos kovasti nautit siitä. Mutta niin, ihan jokainen pohdintapostauksesi on kyllä hakannut kaikki maailman kenkäpostaukset 100-0. Sori.

Anne (Ei varmistettu)

Blogisi on juuri tälläisenä hyvä! Asioiden, niin monenmoisten ja kaikenlaisten, miettiminen ja pohdinta on mukava asia ja blogisi on jotenkin erilainen ja olet niin hyvä sanallisessa ilmaisussa! Jos haluat ja sinua kiinnostaa niin voit kirjoittaa mistä haluat vaikka kengistä mutta luulen että senkin teet eritavalla kuin nuo muotibloggaajat.
Onnea yritykselle!
-Anne

sisko (Ei varmistettu)

Ei kuule haittaa. Mahtia juttua ihan näinkin!

Lotta / 52mekkoa.blogspot.com (Ei varmistettu)

Yhdyn ylistyskuoroon, en lue tätä blogia kenkäjuttujen takia vaan mahtavien tekstien! Ei sillä etteikö kengistäkin voi saada mahtavaa tekstiä.

anni (Ei varmistettu)

Myös täällä liitytään ylistyskuoroon, vaikka koko ajan on muka kamala kiire ja blogit viime aikoina jääneet huomattavasti vähemmälle, sun jutuillesi on aina aikaa! Tyyli jolla kirjoitat on niin ihana, että se saa aina hymyilemään, vaikka kertoisit vessapaperista, olisin varmasti riemastunut(:

kriti (Ei varmistettu)

Eeva, kiitos. Olen viimeisten kahden viikon aikana tehnyt enemmän ruokaa itse kuin koko viime vuoden aikana yhteensä, kiitos mahtavan Voisilmäpeliä-blogisi, jonka lopettamista suren. Ilman inspiroivia reseptejäsi en varmaan edelleenkään söisi kotosalla kun kaikki sataan kertaan tehdyt kana- ja jauhelihakastikkeet eivät sattuneesta syystä enää vuosien jälkeen maistu. Toivottavasti palaat vielä ruokabloggauksen pariin! Viitsisitkö vielä myös kertoa joulun jälkeisessä entryssäsi esiintyneistä vihersmoothieista, mitä sisältävät? Löytyykö resepti jo jostain vai onko uusi variaatio? Näyttivät ihanan raikkailta!

Uusi Aamu / uusiaamu.blogspot.com (Ei varmistettu)

Yhdyn aiempiin kommentoihin. Joten älä huoli, aikaa blogille tulee varmasti myöhemmin. Jatka vain ihanana itsenäsi olemista ja kirjoita siitä miltä hyvästä tuntuu. Kiitos! Ja voi kun elämäni täyttyisikin 28 neliöstä Turusta, olet onnen tyttö!

Aleksina (Ei varmistettu)

Näin viime yönä unta, että päätit lopettaa blogisi kokonaan. Onneksi olit vielä tänään tallella :) Näin herttaista ja sydämellä kirjoitettua symppistä blogia ja kirjoittajaa on ilo seurata, oli aiheena sitten lempparikahvila tai elämän tarkoitus. Kiitos kauniista sanoistasi ja onnea tähän vuoteen!

Lauralee (Ei varmistettu)

Älä suotta murehdi lukijoiden kaikkoamisen vuoksi! Täällä myös yksi pohdintojen ja blogisi tykkääjä! Osaat kirjoittaa niin hyvin, että pohdinnat ovat ilo lukea. Tsemppiä arkeen! :)

Jon (Ei varmistettu)

Sun blogi on menny oikein hyvään suuntaan. Kenkiä on helppo kuvailla, mutta raikkaat pohdinnat elämästä vaativatkin jo enemmän. Osaat pitää ne vielä mukavan kepeänä(vaikka ei sekään aina ole tarpeen). Olet tempaissut mut lähes päivittäin seuraamaan blogiasi.

saara (Ei varmistettu)

blogisi on suomalaisen blogosfäärin parhaimmistoa juuri tällaisenaan. kirjoita juuri siitä mistä haluat, juuri siitä mikä tuntuu hyvältä ja kirjoittamisen arvoiselta, me lukijat tykätään kyllä joka tapauksessa. olet ihana.

Sofia (Ei varmistettu)

Olen hyvinkin samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa, tämä on yksi parhaista blogeista ja juurikin niiden pohdintojen takia! Olen jo pitkään lukenut blogiasi mutta kommentoin aika harvoin, nyt katsoin sen tarpeelliseksi. :D Kiitos siis mahtavasta blogista!

pusuja (Ei varmistettu)

sinun pohdinnat on ihania oli aiheena sitten elämä, kengät tai tukka <3

v (Ei varmistettu)

Älä missään tapauksessa lopeta pohdintojasi! Ei kengillä ja mekoilla ole niin väliä.

Latricia (Ei varmistettu)

You keep it up now, unedrstnad? Really good to know.

jnthwal (Ei varmistettu)

juuQzW dvkfhjbfgbzr

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.