Mistä pidän juuri nyt

Juuri nyt pidän teen juomisesta. En enää kaipaa kahvia, paitsi joskus tiukan espresson aterian päätteeksi. Laitan siihen sokeria. 

Olen alkanut taas syödä leipää, ja uskokaa tai älkää, jopa leipoa sitä. Teen melkein joka päivä lounaaksi croque monsieurin jättimäisellä salaatilla. Croque monsieur on oikeasti vain lämmin kinkku-juustoleipä, mutta se maistuu paremmalta, kun sillä on hauska nimi.

Minusta on pitkästä aikaa kiva laittaa ruokaa. 

Tykkään olla yksin ja hiljaa. Käydä läpi kaappeja, järkkäillä kotia (pestä pyykkiä!), lukea lehtiä jotka kaikki intoilevat uudesta sesongista, ihan vain istuskella sohvalla.

Juuri nyt koiran kanssa on mukavinta käydä kävelyllä aamulla ja myöhään illalla. Ilma on raikas. Päällä on jo ohut villapaita. Olo on rauhallinen. Hengitys kulkee vähän kevyemmin. Omissa nahoissa taas.

Kommentit

S-S

Jokapaikkaan ehtivän termiitin äitinä sanoisin, että luk-sus-ta. Ehkä jopa vähän kadehdin, vaikka yritän kovasti päästä siitä tunteesta eroon.

Ihania syyskesän päiviä!

inke

<3

Tuulia T.

Kesällä on niin usein sellanen olo, että pakko-saada-kaikki-irti ja ehtiä tuhanteen paikkaan ja sitten siinä unohtaa miten ihania jotkut yksinkertaiset asiat ovat. Kuten järjesteleminen, pyykkääminen ja iltakävelyt. Ja se on ihanaa, kun pitkästä aikaa sitä haluaa olla keittiössä ja kokkailla eikä se tunnu välttämättömältä pahalta. Ja leivän leipominen on ehkä edullisinta ja nopeinta terapiaa :) Mukavia elokuun päiviä sinne!

MS (Ei varmistettu) http://aboutmissordinary.blogspot.com/

No nyt miekin haluan lämmintä kinkkujuustoleipää lounaaksi! On vaan makkarasoppaa. No, ehkä huomenna. Ps. Koirakuvat ois kivoja ;)

HM (Ei varmistettu)

Joo, koirakuvat ihanasta ylösalaisin uinuvasta karvakorvasta olis aivan ihania ja sulisen syksyisiä...

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Nyt alkoi sitten tekemään mieli lämmintä kinkkuvoileipää. :p

pieta
Ruista Ranteessa

Munki tekee mieli olla vaan kotona ja järkkäillä kaappeja ja fiilistellä uutta sesonkia. Vaikka kesä on ihana ja soisin sen jatkuvan pidempään, alkaa tulla jo vähän syksyinen olo. Eikä se haittaa :)

Terhis (Ei varmistettu)

Ooh, rakastan syksyä! :) Kirjoituksestasi välittyi ihanan levollinen ja kiireetön tunnelma. Se on syksyä se.

Kati K (Ei varmistettu)

Onpas mukavan kivoja tykkäysasioita :)
Hyvä ruoka, viipyilevä syksyn tuntu ilmassa, kuuma teekupponen... Se, että viihtyy itsessään. Tykkään!

Hekla (Ei varmistettu) http://rakkimus.blogspot.fi/

Muutaman vuosikymmenen jo kalenterin lehdyköitä käännelleenä en edelleenkä ymmärrä mikä taika syksyn päivissä on. Kun ilma viilenee kuumasta kesästä vilpoiseksi syksyksi, venyvät päivän tunnit lisää mittaa. Syksyllä ehtii ja saa aikaiseksi huomattavasti enemmän kuin muina vuoden aikoina. Ja kiireettömästi.
En ymmärrä. Mutta nautin.

katjaemma (Ei varmistettu)

Olipa jotenkin niin ihana postaus, kiitos!

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kivoista kommenteista!

Katja - Tässä ja Nyt (Ei varmistettu) http://aarrekarttani.blogspot.fi/

Tämän idean taidan lainata - mistä pidän juuri nyt :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.