Mistral-tuuli, tuule sinne missä croissant-muruseni on

Tidididii, joko arvaatte, missä olen viikon päästä?

Jos croissantit ja aprikoosihillo eivät olleet riittävän selvä vihje, niin tässä vielä toinen:

Oi siskot ja veljet, nyt on tullut aika toteuttaa unelmia. Oikein kaksin käsin. Näen nimittäin samalla reissulla sekä Provencen (laventeliaikaan!!!) että Piemonten.

Viikon päästä tähän aikaan syön aamiaista jossain Roquebrune-Cap-Martinin kahvilassa, katselen Välimerta ja annan Mistral-tuulten puhaltaa huolet hartioilta.

Pian, (voitaikina)muruseni, pian!

Kommentit

---m--- (Ei varmistettu)

Jos et ole lukenut Joanne Harrisin kirjoja niin lupaa että luet. :) Ne ovat niin Ranskaa täynnä että olen jatkuvasti jossain päin Ranskaa (vaikken vielä sinne olekaan koskaan päässyt matkustamaan, mutta haaveissa on jopa asuminen jossain Ranskan maaseudulla...)

Eeva Kolu

En ole lukenut, mutta kiitos vinkistä! Nämähän voisin ottaa vaikka matkalukemisiksi :)

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/

Jei, ne on sit treffit! :)

Eeva Kolu

AI NIIN! Jossain päin Provencea törmätään! :)

Milou (Ei varmistettu)

Voi että, ymmärrän hyvin tunteesi! Viime kesänä viimeksi olin Ranskassa ja vuoden erossaoleminen alkaa taas painaa kovalaatuisena ikävänä... Pitäisi jaksaa vielä toinen vuosi, sitten onkin edessä muutto sinne vuodeksi :) Koko ajan tulee leikittyä ajatuksella että päätyykö sitä keskelle suurkaupungin hälinää vai johonkin pikkukylään viinpeltojen keskelle, ah!

Nauti nyt aivan mahdottomasti et bon voyage!!

Eeva Kolu

Kyllä, Ranskaan on aina ikävä :) Mutta oi onnekasta, kyllähän tuollaista palkintoa odotellessa kestää vuoden jos vaikka toisenkin!

ninoh

Mahtavaa reissua kuulostaa ihanalta!

Eeva Kolu

Kiitos, tilataan ihanaa ja mahtavaa!

jenny- (Ei varmistettu)

oih! jotenkin mulle tuli pakottava tarve onnitella... ehkä sitten siitä unelmien toteuttamisesta? no, joka tapauksessa aivan ihastuttavaa matkaa! :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Ihana upea Piemonte! Olin siellä toukokuussa ja uskon, että siellä nyt vielä kauniimpaa :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Salla-Maaria (Ei varmistettu)

Oioioi ihanaa matkaa!

Meillä oli talo Rivieralla kun olin lapsi, ei ollut mitään parempaa kuin useampi kuukausi vuodesta lämpimän meren ja laventelipeltojen välissä :)
Vielä näin 15 vuotta myöhemminkin talon myynti kaihertaa sydäntä, onneksi Provence ei katoa minnekään ja aina voi palata takaisin :)

emmi / nfv (Ei varmistettu) http://nofashionvictims.fi

Huhhei, eipä kadetuta täällä ei. Ja nyt kommenteista luin, että Ninakin on reissussa samoilla hoodeilla. Tuplakade.
Eikä kun mieletöntä reissua! Mainiompaa kohdetta on tähän hätään aika hankalaa edes keksiä... T. Lapsuudenkesänsä Provencessa viettänyt vihreä emmi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa Eeva, oon tosi iloinen puolestasi, että pääset unelmakohteisiisi! Olimme Provencessa viime kesänä laventelien kukkimisen jälkeen, mutta silti ne yksittäiset kukkivat pellot sykähdyttivät suuresti. Ihana paikka, nauttikaa!

-Pee

Onnea reissuun ja pidä mahtikivaa! :)

 

Eeva Kolu

Kiitos kaikille kivoista kommenteista, ootte mahtavia!

eleonoora (Ei varmistettu)

Ah, Provenceen. Nautin Eeva kirjoituksistasi ihan mielettömästi. En tiedä, luetko paljon ranskankielistä kirjallisuutta, mutta jotenkin kirjoitustyylissäsi ja tavassasi puhutella lukijaa on jotakin joka kuulostaa hyvin ranskalaiselta. Ja tämä oli sitten kehu! Ihanaa lomaa teille.

JenniM (Ei varmistettu) http://www.talosanomat.fi

Ahh..Nyt olen kyllä avoimen, rehellisen, kitkerän kateellinen! :) Provence, Piemonte, unelmien toteutusta tosiaan! Nauti meidän tuhansien muidenkin edestä, jotka läpsivät itikoita kotisuomessa! Tai nautikin vain omasta puolestasi, niin jospa kuitenkin joskus pääsisin sinne itsekin nauttimaan! ;) Ihanaa reissua,! Sinun blogisi on muuten Blogistanian ehdotonta parhaimmistoa! :))

Ester-i (Ei varmistettu)

Ihanaa matkaa! Olin pari viikkoa sitten St. Tropezin lähistöllä, siellä ne laventelit olivat jo nupullaan ja tuoksuivat huumaavasti.

Ester-i (Ei varmistettu)

Ihanaa matkaa! Olin pari viikkoa sitten St. Tropezin lähistöllä, siellä ne laventelit olivat jo nupullaan ja tuoksuivat huumaavasti.

Eleonoora (Ei varmistettu)

Olisiko hyviä matkavinkkejä Etelä-Ranskaan ja Pohjois-Espanjaan heinäkuun lopulla? Paikkoja, hotelleja, ravintoloita? Ja miten ranskankielentaidottomana tulee toimeen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.