Mitä nysämpi, sitä hotimpi

Ei varmaan tule yllätyksenä, että eeppisen asetoniseikkailun jälkeen kynteni ovat napsahdelleet yksi kerrallaan iloisesti poikki. Ennen vahvat ja pitkät kynnet ovat nykyään haperot nysät, jotka murtuvat pienimmästäkin iskusta.

No perkules! Päätin, että minkä pituudessa häviää, sen räväkkyydessä voittaa. Normaalisti suosin talvella nude-lakkoja, mutta tällä kertaa kaivelin esiin arkistojeni sähäkimmän lakan. Se on sitä sekä sävyltään että nimeltään, OPIn Hot&Spicy.

Tekipä muuten gutaa läiskiä vähän tropiikkia tammikuun keskelle! Siinä ykköskauneusvinkkini tähän hetkeen: maalaa kynnet kesälakalla. Henkisesti piristävä väri myös näyttää oikeasti todella kivalta harmaiden villaneuleiden ja -huivien kanssa. 

Tämä lienee sitä muotilehdistä tuttua kontrastia. 

Kommentit

Morsio
Mennään vaan!

Tykkään! Varmaankynsiin on kiva talvellakin lakata se kirkkain pikki ja ihastella kesävarpaita suihkussa :)

Aisha J
Aisha

Sama juttu, kirkkaat värit ilahduttaa ja antaa energiaa :)

ps. hyvä otsikko :D

Nuunu (Ei varmistettu)

Toimii! Itse sudin kynnet mintunvihreällä, joka on myöskin toiminut kivana piristyksenä! Ensi kerralla ehkä keltaista. Fiiliksen mukaan. :)

paulahelena
ALUAP

pitäisköhän munki asetonikylvettää kynteni ku niit on niin vaikee leikata ku ne on niin kovat ja jämäkät, mä kun haluaisin pitää ne lyhyinä :D

.Tiia

Lasiviilalla saa kynnet helposti ja nopeesti niin lyhyiksi kuin mieli tekee :).

Eeva Kolu

Kiitti kommenteista, kamut! Huomenna naputellaan kaikki kirkkailla kynsillä, maailmassa on taas vähän enemmän väriä :)

Ja Paulahelena --- ihan varmasti alkaa hapertua, mutta varoituksena: myös sormenpäiden IHO lähtee irti :D

nuppunen (Ei varmistettu)

Mistä tuo IHANA tähtisormus on?

Eeva Kolu

Se on Pernille Corydonin mallistosta :) x

katrielli (Ei varmistettu)

Mulla oli just sama ajatus eilen! Mun kynnet on niin säälittävät kun katkeilee ja halkeilee (mielellään pituussuunnassa) etteivät kasva edes sen vertaa että tulis se vaalee kynnen päähän. Kesälakkaa vaan, tuijotellaan bussissa ja kuvitellaan ettei oo -20' vaan +20'.

Eeva Kolu

Just näin! Kummasti piristää nähdä näppiksellä jotain räikeää :)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Uuh, kuuminta hottia. Menen heti lakkapullolle. 

Silja Maaria (Ei varmistettu) http://www.mintunmustaa.blogspot.fi

Voisitkohan enää olla ihanampi, Eevanen? Noin se juuri täytyy tehdä. Lakkaan nysät heti aamulla. Puss!

Cattt
Reading Minds

Näin lyhyenä yksilönä otsikko kiinnitti kummasti huomion :D omissa nysissä tällä hetkellä myös kirkkaan oranssia ja täytyy sanoa, että piristää!

Hannaemiliam (Ei varmistettu)

Hei mut lyhyet kynnethän on tosi chic!

Mulla oli myös aika eeppinen asetoniseikkailu, tosin vain geelikynsien oton jälkeen. Kirkas lakka ja glitterit ei meinanneet millään lähteä, kynnet on vieläkin ihan naarmuilla kun yritin raapia sitä myrkkyä irti. Nyt olen aika epäileväinen geelilakkauksen suhteen - vaan siihen on varmaan joku toimuvampikin poistokeino, ammattilaisen käsissä esim?

Eeva Kolu

Käsittääkseni geelilakkauksen pitäisi lähteä asetonilla liottamalla jossain 10 minuutissa, mutta jos sulla on ollut geelikynnet niin ne ehkä tosiaan poistattaisin ammattilaisella. Itse pitäydyn nyt ainakin hetken ihan peruslakoissa, sen verran traumaattinen oli tuo Shellac-kokeiluni :D

haha (Ei varmistettu)

Punaista kynsilakkaa talvella? Wou mikä vinkki, aika fresh..

Mme O. (Ei varmistettu)

Oh-la-laa, mikä inspiraatiokuva! Jospa tänä viikonloppuna olisinkin villasukkaverkkarilinjan sijaan Hyvin Naisellinen...

I May Say (Ei varmistettu)

Mun ongelma on liian nopeasti kasvavat kynnet. Tykkään lyhyistä kynsistä. (Mun mielestä pitkät kynnet on vastenmieliset, enkä ymmärrä miten kukaan haluaa pitkät kynnet.) Ja nimenomaan lyhyissä kynsissä pitääkin olla kirkkaita värejä.

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Kirkkaanpunaista kynsissä parhaillaankin. Se on ihan paras kynsilakkaväri!

bionude (Ei varmistettu)

Hei Eeva! Sulla on aina kauniisti lakatut kynnet (ainakin kuvissa näyttäisi siltä). Mulla on pääasiassa "bionude" sävy eli ihan lakattomat kynnet ja syy on se, etten osaa lakata niin että lakka pysyisi lohkeilematta edes päivää tai naarmuuntumatta heti.. Postaustoiveena olis sellanen "näin lakkaat kyntesi Eeva-style" tutoriaali.. missä kertoisit käytätkö jotain kynsienhoitotuotteita tms alle, jotain aluslakkoja, top-coatteja yms yms eli lakkaaminen vaihe vaiheelta ja paljonko mihinkin menee aikaa, kuinka pitkään annat kuivua ennen seuraavaa vaihetta tai lakkaamisen jälkeen..milloin on optimaalinen aika lakata kynnet?

terveisin kaiken kokeillut haperokynsi, tuloksista päätellen väärin..

spring_95
powdered dreams

Mä lakkailen kanssa aina talvella kaikilla kunnon väripläjäyksillä! Kun sitä väriä ei muutenkaan näy missään niin on kivaa, että sitä voi sitten nähdä niinkin lähellä kuin omissa sormissaan :)

http://www.lily.fi/blogit/powdered-dreams/missing-summer

Tässä minun malli talven selättämiseen!

KatiRajala (Ei varmistettu)

Hei! Mun synnynnäisten hauraiden ja liuskoittuvien kynsien ongelman ratkaisi oliiviöljy! Lakat pois kynsistä, käsien pesu ja puoleksi tunniksi lämpimään oliiviöljyyn. Kannattaa varata lähelle talouspaperi ja kaukosäädin :) Käsittelyn jälkeen vain pyyhin kädet ja kynnet liioista öljyistä ja vaiks aamulla lakkaan kynnet. Jostain syystä lakka pysyy tosi hyvin, harmi vaan kun työn takia ei voi lakkaa käyttää...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.