Mitä täällä oikein tapahtuu?

Rakas lukija,

tiedän, että osoite http://www.lily.fi/palsta/kaikki-mita-rakastin on vaikuttanut tänään jonkun täysin sekopäisen ihmisen touhuilulta. Puhuu "tulevasta" vapusta toukokuun toisena päivänä? Horisee juttuja, jotka olet jo kertaalleen ehkä lukenut?

Kaikelle on looginen selitys. Jatkan tästedes blogiani täällä Lilyssä, ja testinä toin mukanani pari edellistä postausta Trendin puolelta.

Toivottavasti moni vanha lukija on löytänyt tiensä tänne ja pysyy mukana menossa tiukasti tai löyhästi, ihan miten herrasväelle parhaiten sopii.

Uusille lukijoille sanon moi, olen Eeva. Olen 26-vuotias Turussa asuva toimittaja, jonka elämä koostuu tällä hetkellä pääosin kevään fiilistelystä ja alkuvuodesta ostetun asunnon remppaamisesta (oikeastaan paljon enemmän remontista stressaamisesta kuin itse remontoinnista). Näytän tältä, paitsi että olen onneksi jo tajunnut vaihtaa tuon huivin vähän keväisempään:

Voit lukea minusta ja blogistani vähäsen lisää Toimituksen palstalta (jonne muuten myös kirjoittelen jatkossa juttuja tämän palstan lisäksi).

Blogiani voit seurata paitsi rekisteröitymällä Lilyyn, myös Facebookissa, Blogilistalla ja Bloglovinissa.

Huomaathan, että jos olet aikaisemmin seurannut blogiani Blogilistalla tai Bloglovinissa, uusi osoite päivittyy sinne itsestään (siinä saattaa kestää päivä tai pari). Sinun ei siis tarvitse tehdä mitään, korkeintaan ottaa mukava asento ja antaa tekniikan hoitaa asiat puolestasi.

Sen enempää teitä käytännön asioilla pitkästyttämättä - tervetuloa seurailemaan blogiani tänne Lilyyn, kaikki uudet ja vanhat kaverit!

 

Kommentit

nansk

Tosi kivan oloinen palsta, tervetuloa (: Jään innolla odottamaan jatkoa.

Eeva Kolu

Nansk, kiitos kovasti! Minäkin meinasin toivotella tervetuloa, mutta itsehän minä täällä uutena lilyläisenä lorvin :)

minna

Olet edelleen ihan paras bloggaaja (ja juttujasi on tullut seurattua Oi ihana turhamaisuus - ajoista asti), ja Lily on kyllä todella laadukas sivusto, joten tämä yhdistelmä on varmasti huippuhyvä :))

- Minna // http://ei-ole.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Loistavaa, loistavaa, loistavaa!

Eeva Kolu

Minna, voi kiitos kaunis. Itsekin uskon, että tästä yhdistelmästä saattaa syntyä voittajia. Tai jos ei voittajia, niin ainakin edes pari hyvää postausta.

Vierailija, loistavaa, että löysit tänne!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Tämä on virallinen tervetulokommentti: Tervetuloa lilyläiseksi, Eeva. Ja muiskis myös! PS. Vaadin lisää koiranpentupostauksia.

Anna Karhubear

Tämä olkoon toinen virallinen tevetuloa-töttöröö! Ihanaa Eeva, että olet nyt parkkeerannut Lilyyn, ihan parasta!

shazz (Ei varmistettu)

Hei wooow! Ihmettelinkin, että mille ihme sivulle blogilista mua heittää. Mutta onnea uuteen "kotiin" ja toivottavasti pian myös ihan oikeaan kotiin, kunhan remonttinne valmistuu :) Vaikuttaa tämä Lily:n malli tosi kivalle, teksti ja kuvat näyttää hyville! Jatkan siis ehdottomasti seurailua!

Emma

Pusijee, tervetuloa!

Eeva Kolu

Kati, kiitos, kyllä nyt onkin tervetullut olo! Ja koiranpennuista tulikin mieleeni, että pitää palata siitä lainakoira-asiasta pian!

Anna, kiitos siitäkin töttörööstä! PS. söin sun sipsit sun poissaollessa.

Shazz, kiitos ja tervetuloa! Tänne muutto on sujunut toistaiseksi ongelmitta, toivotaan yhtä hyvää tuuria sen toisenkin muuton kanssa sitten, kun sen aika tulee!

 

 

Eeva Kolu

Emma, oisko pusijee semmonen kivempi ja viattomampi versio seksivausta? Hyväksyn!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiukasti mukana, pian vuoden sun blogia seuranneena lukijana! Enkä aijo jättää tän lukemista hetkeen mikäli se musta riippuu.. Kiitos mukavan kutkuttavasta blogista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Eeva, pystyykö sun vanhoja kirjoituksia lukea silti Trendin sivulta, harmittaa edelleen että siirryit aikoinaan Trendille, eikä voinut enää lukea vanhoja juttuja :( Sulla on niin mahtavat jutut, että jos ei jaksanu sateisenä päivänä kirjaan tarttua niin luin sun blogia! Oon alusta asti seurannut ja on aina ollut lemppariblogi, olet ihana<3

Coco
Coco Sweet Dreams

Tervetulloo Eeva minunkin puolesta! :)

Marjo
Saa olla

Onpas tämä kiva uutinen :) Ihanaa, että yksi lempparibloggaajistani siirtyi tänne.

Viv (Ei varmistettu)

Löysin mukaan! Ja aion vastedeskin pysyä tiukasti taustajoukoissa seuraamassa ja ihastelemassa. :)

eveliina
Kult!

Mahtavaa, ihanan Jennan tilalle saimme ihanan Eevan! Ei olisi enempää pieni Lilyläinen voinut toivoa.

Tiina Garvey
Fanni ja Kaneli

Eeva, kiva saada sut mukaan Lilyyn. Tervetulohalaus Fanni & Kanelilta!

Eeva Kolu

Vierailija, ihanaa, että pysyt kelkassa ja pidät tiukasti kiinni!

Vierailija, lopullinen päätös on toki Trendin sivuston ylläpidolla, mutta ymmärsin että tekstit tulisivat jäämään kyllä näkyviin niin, että niitä voi käydä jatkossakin lukemassa :) Pyydän vielä lisäselvitystä asiaan, koska tahdon toki itsellekin tekstit johonkin jemmaan vanhojen päivien varalle.

Coco, kiitos kaunis! 

Marjo, mustakin tää on mainio uutinen! Tervetuloa seurailemaan :)

Viv, ihanaa, että löysit ja pysyt mukana menossa!

Eveliina, Jenna on korvaamaton, mutta toivottavasti tämäkin palsta ilahduttaa lilyläisiä :)

Tiina, voi kiitokset ja sinunkin palstalla nähdään!

MushuThaLohari (Ei varmistettu)

Jee, tällä uutisella onkin kiva aloittaa päivä. Olen stalkannut blogiasi jo muutaman vuoden (ja osoitteen, heh) ajan, ja näin meinaan jatkossakin tehdä. Onnea Lilyyn siirtymisesi johdosta, toivottavasti viihdyt täällä :)

Mindeka
Ma-material Girl

Tervetuloa Lilyyn! 

T: Mindeka ja Gabriel 9kk

Jemina
No Sex and the City

Tervetuloa! Vähän laiskana ihmisenä tykkään siitä, ettei enää tarvitse surffailla ihan toisaalle blogiasi seuraamaan, vaan sen saa nyt nähtäville täältä, näin kätsysti. Jee!

laurafree
Laura loves

Moro! <3

Pauliina Lounatuuliasta (Ei varmistettu)

No Hei tänne uuteen osoitteeseen!

Tytär tässä sanoi kuvasi nähtyään, että "onks toi äiti sun kuva, näyttää ihan äitiltä :)"

Vierailija (Ei varmistettu)

Tykkään tästä ja oon tykännyt Voisilmäpelistä asti :) Kiva kun jatkat, sama se millä foorumilla...

Vierailija Karoliina (Ei varmistettu)

Oonkin miettinyt että sun blogi kävis hyvin tänne lilylle. Mulla on tuo sama huivi ja käytän sitä vielä tänäkin päivänä, 6.5.2012. Toisaalta käytän vielä myös muhkeaa fjälrävenin toppatakkiani. Oulussa on kylmä =( tai sitten oon vaan vilukissa....

http://talkingg.blogspot.com/

Kommentoi