Nopsa telkkuvinkki: brittisarjoja Areenassa

Kirjoitin vähän aikaa sitten nostalgiaräjähdyksen aikaansaaneesta My Mad Fat Diary -sarjasta, ja tosi moni kyseli, missä tätä sarjaa näkisi. No ilokseni voin nyt vinkata, että sarja löytyy justiinsa nyt Yle Areenasta, ja kaikki kuusi jaksoa ovat vieläpä pamahtaneet sinne kertarysäyksellä!

Lisäksi on samaan syssyyn mainittava, että samasta osoitteesta löytyy nyt myös läjä Ponille kyytiä -sketsisarjan jaksoja. Ai samperi! Tämä sarja oli ihan lempparini lukioikäisenä - vähän jännittää, onko ajan hammas purrut vai naurattaako edelleen yhtä paljon. Se selviää ihan kohta, kun painan play. Paina säkin.

Kiinnostelee myös: juuri alkanut uusiseelantilainen murhamysteeri Top of the Lake, jonka pääosassa on Mad Menin ihana Elizabeth Moss. Mutta vaikuttaa hirviän synkältä, nauru taitaa voittaa tänä sunnuntaina.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletko huomannut Areenasta löytyvän ranskalaisen Les Revenants -sarjan (Kuolleista palanneet)? Ekan kauden kaikki kahdeksan osaa on nähtävillä. Suosittelen!

Eeva Kolu

Hei mahtavaa, kiitos vinkistä! Luin tästä sarjasta viime vuonna jostain brittiläisestä lehdestä ja mietin, että kuulostaapa kiinnostavalta. En ollenkaan ollut älynnyt, että näkyy Areenassa!

~Anna (Ei varmistettu)

Oi, olen kans tosi innoissani Top of the Lakesta, koska 1) Uusi-Seelanti 2) Jane Campion 3) Mark Bradshaw's musiikki (sävelsi musiikin myös mm. leffaan Bright Star). Aika synkältä vaikuttaa joo, mutta niiin hyvältä :)

Kiitti vinkistä! Katsoin pari ekaa jaksoa My Mad Fat Diarya tässä tiskatessa/siivotessa/puuhaillessa, ja oon ihan myyty! 

Kate.K. (Ei varmistettu)

Ponille kyytiä -sarjaan on kyllä ajan hammassa purrut. Silloin 90-luvulla se oli todella nokkela ja hauska. Nyt osa jutuista tosi kuluneita. My Mad Fat Diary oli kyllä semmosta 90-luvun nostalgiaa. Musiikki ja tunnelma! Vaikka onneksi itselläni ei ollut noin vaikeaa teininä. Ei kännyköitä, ei nettiä. Piti ihan itse raahautua paikalle tai jonkun luokse, jos haluasi tavata ihmisiä. Seurassa ei roikuttu puhelimen/tabletin äärellä.

Ben Lulu (Ei varmistettu)

Poikaystävä kuuli "My Mad Fap Diary". Kiitos sinulle vinkeistä! Rakastuin sinun kauttasi myös Mindy Kalingiin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.